Kassier Job Description

Een caissière is iemand die geld ontvangt van de klant in de vorm van contant geld of elektronisch geld, voor de gekochte goederen. Kassiers zijn werkzaam in bijna alle winkels en de financiële instellingen, waarbij de aankoop van goederen. Of het nu een film hal, een winkel, een supermarkt of een bank, kassiers zijn nodig voor een soepele transactie van geld tussen de klant en leverancier. De taken en verantwoordelijkheden van een kassier is niet alleen beperkt tot het verzamelen van het geld, kunnen ze variëren afhankelijk van het soort werk. Dus, scroll naar beneden en meer weten over de kassier functieomschrijving.

Job Description van een kassier

Hoewel er geen specifieke pedagogische vereisten om een ​​kassier, middelbare school onderwijs met een goede kennis van elementaire wiskunde wordt verwacht. De meeste kassiers zijn getraind door hun werkgevers op het werk, en ze leren de technieken om de gebruikte elektronische apparatuur voor het opnemen van geld transactie te bedienen. Andere fundamentele eisen aan een kassier te worden, zijn vermogen om repetitief werk te doen met nauwkeurigheid,, onderhouden een vrolijke houding ten opzichte van de klant en het vermogen om onvriendelijke klanten af ​​te handelen. Zoals eerder vermeld, de taken van een kassier variëren, afhankelijk van de aard van de werkgever. Bijvoorbeeld, een kassier werkzaam bij een warenhuis heeft om de prijs van alle goederen die door de klant te scannen, en een ontvangst van de totale factuur te genereren. Terwijl, kan een caissière werken voor een restaurant moeten de bevelen aan de telefoon en hij / zij moet zich ook bewust zijn van de prijzen van de verschillende gerechten op het menu. Onderstaande is een lijst van de fundamentele eisen aan een kassier en kassier verantwoordelijkheden.

Zorg voor een goede service aan alle klanten door het handhaven van een vriendelijke omgeving.
Een goede kennis van alle producten die beschikbaar zijn in de winkel.
Een nauwkeurig register van de verkoop van goederen en diensten, zonder fouten.
Wees een medium van communicatie tussen de klant en het management.
Ontvang het bedrag van de aankoop in de vorm van contant geld, cheque, credit cards, cheques, of automatische afschrijvingen.
Aan het eind van de dag, berekent het totale betaling.
Het oplossen van de klachten van de klant, indien van toepassing.
Voer sorteren, tellen en verpakken valuta en munten.
Zorg ervoor dat er voldoende geld beschikbaar is op de teller, voor het betalen van het saldo aan de klant.

Gemiddelde salaris van een kassier

De kassier salaris is geheel afhankelijk van het soort bedrijf dat is ingehuurd de kassier. Het salaris verdiend door een kassier werkzaam in een restaurant kan verschillen van het salaris van een kassier werken voor een warenhuis. De meeste kassiers worden ingehuurd op uurbasis en het gemiddelde aanvangssalaris van een kassier kan ergens tussen de $ 7 tot $ 8. Kassiers werken in warenhuizen worden aangeboden voordelen, zoals kortingen op de goederen, terwijl degenen die in restaurants worden aangeboden gratis maaltijden tijdens de werktijd. Kassiers werken voor grote bedrijven worden ook aangeboden andere voordelen, zoals betaalde vakanties en verzekeringen. Hieronder zijn tabellen die gemiddelden geven op mediane per uur op basis van salaris verdiend door kassiers.

Werkervaring (in jaren)
Kassier Salaris (in $)

Minder dan 1 jaar
7,15 tot 8,25

1-4
7,28 tot 8,76

5-9
7,64 tot 9,84

10-19
7,87 tot 10,87

20 jaar of meer
8-11,94

Type van Industrie
Kassier Salaris (in $)

Boodschappendienst
7,43 tot 9,25

Retail kruidenier
7,46 tot 9,76

Restaurants (Fast food)
6,91 tot 7,82

Restaurants
7,08 tot 8,28

Foodservice
7,15 tot 8,44

Supermarkt
7,31 tot 8,65

Dit was een korte informatie over kassier functieomschrijving. Omdat het een kassier kan een goede part-time baan, voor studenten die willen wat geld te verdienen tijdens hun vakantie of vrije tijd. Dus, als je denkt aan het doen van een baan deze zomer, kun je een kassier en verdien goed geld. Veel succes!

Follow-up Call Na Interview
Het kiezen van de juiste carrière
Interview Tips en technieken
High School Teacher Salaris
Electronic Technician Salaris
Best Medical Vacatures voor de Toekomst
Kindergarten Teacher Eisen
Beste Computer Banen voor de toekomst
System Administrator Job Description
Receptioniste Taken
Sportbeurzen

Leave a Reply