Juridisch Secretaresse Salaris

Ik heb gewerkt als juridisch secretaresse meer dan 20 jaar en voor zover mijn werk betreft, ik geloof dat het een van de beste secretariële posities kan men hopen. De winstpotentieel van een juridisch secretaresse is fatsoenlijk en er is altijd vraag naar de juridische secretaresses. Ik schoof op naar een paralegal nadat hij een juridisch secretaresse voor twee jaar te worden. Mijn salaris is sindsdien verhoogd met 20%, hoewel ik nooit een paralegal cursus. Twee jaar werkervaring als juridisch secretaresse hielp me enorm en ik werd gepromoveerd tot deze vacature door mijn senior advocaat.

Advocaten en professionals in de wet veld hebben overvloed van verantwoordelijkheden en taken te hanteren. Een dag uit het leven van een succesvol advocaat is gevuld met hectische schema en vergaderingen. Aangezien een individu kan niet overweg met alle mogelijke details en multitasken alle mogelijke werk, hij / zij nodig heeft bekwame mensen die kunnen beheren verschillende belangrijke facetten met betrekking tot zijn / haar werk.

Elke advocaat moet, op een bepaald stadium van zijn carrière, het huren van juridische secretaresses die hen kunnen helpen voor werken die betrekking hebben op hun vakgebied. In de afgelopen jaren hebben wanneer de wet veld heeft erkenning gekregen als een van de meest gereputeerde en succesvolle carrière in de VS, de noodzaak van de wet secretaresses ook gestegen.

Omdat het een juridisch secretaresse, hoewel misschien niet kennis zoals juristen nog steeds de vraag, zijn juridische secretaresses verondersteld goede kennis over de overheid en juridische procedures. Dit artikel details zijn lezers over de parameters die van invloed zijn bij het bepalen van de wet secretaresse salaris hebben.

Juridisch Secretaresse gemiddelde salaris

Er is een algemene misvatting dat paralegal en juridisch secretaresse hetzelfde salaris verdienen. Het is een feit dat, hoewel paralegals of advocaat assistenten delen een aantal van dezelfde rechten, zij niet gelijk te verdienen en hun diploma’s kunnen drastisch verschillen.

Terwijl juridische secretaresses hoeven geen uitgebreide licentiaat in de rechten onderwerpen, paralegals hebben bachelor-of vennoten graad in paralegal studies. In de eerste jaren, het salaris van een secretaresse, net als voor diverse andere banen, is minder en ze kunnen per jaar maken ongeveer US $ 30.000. Dominant, het salaris van een secretaresse is afhankelijk van volgende factoren:
Werkervaring
Diploma’s
Aard van de Werkgever
Grootte van de werkgever
Geografische locatie

Met uitstekende administratieve vaardigheden, kan referendarissen bevelen zeer goed salaris en kan werken met top advocatenkantoren. Advocaten van grote bedrijven over het algemeen willen mensen die kunnen hun rekeningen en ook voor te bereiden juridische documenten die betrekking hebben op hun financiën.

In het algemeen, hoe kleiner een onderneming, zou de mindere zijn van de loonschaal van een juridisch secretaresse. Lonen in de eerste jaren naar verwachting zeer minder. Na enkele jaren werkervaring, kan men werken met grotere bedrijven werden er verschillende carrièremogelijkheden. Grotere bedrijven bieden voordeel voor de gezondheid en dekt, 401 (k) wedstrijd en jaarlijkse bonussen.

De juridische secretaresses met werkervaring van meer dan een jaar en minder dan vier jaar kan verdienen ergens tussen de US $ 30.000 tot US $ 45.000. De juridische secretaresses met werkervaring tussen de vijf tot negen jaar verdienen een salaris van ongeveer US 38.000 dollar tot US $ 54.000. Met 20 of meer jaren werkervaring, kan de juridische secretaresses verdienen ergens tussen de VS 36.000 dollar tot US $ 60.000.

Het salaris van een secretaresse, zoals we kunnen zien, gemiddelden in de buurt ongeveer US $ 50.000 en met een toename in de werkervaring, kan men verhogen zijn winstpotentieel. De voltooiing van certificaat programma’s in juridisch secretaresse werken, kan helpen een persoon om het toepassingsgebied van betere kansen op werk en dus hogere salarissen te verhogen.

Alternatieve carrières voor Artsen
IT-directeur Job Description
Carrière Planning Informatie
Assistive Technology Jobs
Competency Based Interviews
Hoe voor te bereiden voor een Customer Service Job Interview
Research Assistant Salaris
Zes Figuur Jobs met een bachelordiploma
Online Instructor Jobs
Verschillende Carrière in Fashion
Vacatures in de reisbranche

Leave a Reply