Jobs Werken met kinderen

Het werken met kinderen is leuk en uitdagend. Er is niets zoals het maken van een bijdrage aan het welzijn van een kind door middel van onderwijs, gezondheidszorg, en andere dergelijke gebieden van de dienstverlening. Vandaag de dag vindt u een groot aantal velden waarmee u kunt gaan werken met kinderen. Bijvoorbeeld, kinderopvang werknemers zijn het product van tijden van vandaag, waar werkende ouders van een steunregeling nodig voor de veiligheid van kinderen. Er zijn veel van dergelijke carrières waardoor men krijgt een kans om te werken met kinderen.

Werken met kinderen

De banen en carrières hieronder vermeld, bieden u de mogelijkheid om te komen tot positieve veranderingen in het leven van kinderen in hun ontwikkelingsfasen.

School Teacher
Het is een van de belangrijkste carrière mogelijkheden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het werken met kinderen. Een docent die moet werken met kinderen in een vroeg stadium groei. Een afstuderen diploma van de universiteit is de randvoorwaarde om een ​​leraar. Werken in het onderwijs maakt het mogelijk om kinderpsychologie te begrijpen omdat ze het grootste deel van de tijd van de dag door te brengen in het gezelschap van kinderen; tijd doorbrengen met kinderen is altijd een grote leerervaring voor de leerkrachten. Elk kind vertoont een unieke gedragspatroon en manier van denken. Leraren moeten empathisch en uiterst voorzichtig bij het omgaan met kinderen. In feite is dit soort werk vereist zeer bekwame en verantwoordelijke personen. Salaris van een middelbare school leraar varieert van 93.000 dollar – $ 460.000.

Kinderarts
Het is een van de hoog betaalde banen die inhoudt dat het werken met kinderen. Een kinderarts is een professionele omgang met medische problemen van baby’s, kinderen en adolescenten. Een hbo-opleiding (4 jaar), gevolgd door de medische school diploma nodig voor steeds een kinderarts. Na de voltooiing van het formele onderwijs, moet men een residency-programma of stage te voltooien alvorens de praktijk. Kinderartsen zijn niet alleen verantwoordelijk voor de fysieke van het kind welzijn, ze zorgen ook voor de gedragsproblemen, angst en ontwikkelingsstoornissen. Een kinderarts behandelt alle patiënten die hieronder zijn 21 jaar of ouder.

Pasgeboren: Tot 1 maand
Infant: 1 maand-2 jaar
Kind: 2-12 jaar
Adolescent: 12-21 jaar

Kinderartsen kunnen zich specialiseren in gebieden zoals de spoedeisende geneeskunde, adolescent geneeskunde, infectieziekten, gastro-enterologie, etc. Salaris van een kinderarts varieert van 85.000 dollar – $ 190.000.

Child Psycholoog
Job van een kinderpsycholoog is heel anders dan dat van een arts – die is meer gericht op de fysiologische / pathologische aspect van gezondheidsproblemen. De psychologen gaan met problemen in verband met mentale en sociale ontwikkeling van kinderen. Er zijn een verscheidenheid van problemen die fungeren als een hindernissen in de geestelijke ontwikkeling van kinderen en die worden behandeld door een kinderpsychiater, een dergelijke vorm van problemen kan eenvoudig of complex zijn. Kinderpsychologen ook helpen kinderen bij het herstel van traumatische gebeurtenissen in hun verleden – dit kan een impact hebben op hun hoofd hebben. Het is noodzakelijk om goede communicatieve vaardigheden hebben om een ​​kinderpsycholoog te worden. Degenen die ervaring hebben met het werken als leraar, hulpverlener, leerondersteuning assistent, etc. serieus na te denken over deze optie. Het bereiken gepromoveerd in de psychologie opent vele mogelijkheden van hoog betaalde banen die te betrekken werken met kinderen. Salaris van een kinderpsycholoog varieert van $ 40,000-140,000.

Child Care Worker
Het kind hulpverleners zorgen voor kinderen als hun ouders weg bent. Kinderopvang werknemers moeten een hoop verantwoordelijkheden echter te behandelen, het belangrijkste is om het kind veilig is. Spelen met kinderen, het lezen van boeken voor hen baden, aankleden en voederen, zijn luiers en het maken van flessen een deel van de routinetaken behandeld door hen. Kinderopvang werknemers om creatief te zijn dwz ze moeten manieren vinden om kinderen te helpen nieuwe vaardigheden te verwerven. Wie geïnteresseerd is kan direct aan de slag na de voltooiing van afstuderen. Een staat licentie is nodig voor het werken als pedagogisch werker. Het hebben van de kinderopvang certificaat geeft u een voorsprong in het proces van het vinden van een baan. Het salaris bereik voor kinderopvang werknemers is $ 15,000-28,000.

Child advocaat
Het werk van een kind verdediger zich voornamelijk bezig met het ondersteunen van de verwaarloosde of mishandelde kinderen en de uitvoering juridische procedures indien nodig. Rechters zijn verantwoordelijk voor het kiezen van een geschikt kinderzitje pleitbezorger voor kinderen. Hulp bij het vinden ondersteunende diensten voor de behandeling van alcohol-en drugsmisbruik, voor prenatale zorg, behoren ook tot de verantwoordelijkheden van een kind pleitbezorger. Zij bieden begeleiding aan kinderen en ouders in vraagstukken in verband met kinderopvang, gezondheid, lichamelijke mishandeling, etc. Het hebben van een middelbare school diploma is genoeg om te gaan werken als kind pleitbezorger. De minimum leeftijd voor het worden van een kind pleitbezorger is 21 jaar. Gemiddelde salaris is $ 44.000.

Speel Therapeut
Deze professionals helpen kinderen bij het omgaan met psychische problemen door middel van speltherapie. Kinderen wordt geleerd over hoe om zich te uiten door middel van verschillende recreatieve activiteiten en het spelen met speelgoed. Play therapeuten hebben expertise in symbolische communicatie. Wekelijkse sessies van 1 uur of 50 minuten worden over het algemeen uitgevoerd voor het omgaan met psychische problemen. Het doel is om interne conflicten te verminderen en het kind inzichtelijk te maken. Om te werken als een toneelstuk therapeut, moet u ten minste een master’s degree te hebben. Studenten van de psychologie, ergotherapie, onderwijs, verpleging, etc. kan werken op dit gebied. Salaris voor het spelen therapeuten is $ 45,000 – $ 50.000.

Camp directeur
Plicht van een kamp directeur ziet toe op de activiteiten van een kamp. Organisatorische vaardigheden en besluitvorming vermogen zijn de kwaliteiten die nodig zijn voor het werken in dit gebied. Werving van kamp counselors, coaches, begeleiders, muzikanten, goochelaars, enz. is een onderdeel van hun werk profiel. Certificering in cardiopulmonale reanimatie (CPR) is een van de vereisten voor deze job. Een bachelor’s degree in de administratie blijkt te zijn een grote hulp bij het zoeken naar een baan van kamp directeur. Gemiddelde salaris voor de functie van directeur Camp is $ 45.000.

Summer Jobs

Een babysit baan is een goede optie voor het werken in de zomer. Het biedt genoeg geld voor studenten om te voldoen aan hun maandelijkse uitgaven. Het uitvoeren van de zomer lessen voor kinderen die geïnteresseerd zijn in muziek is een andere optie. Het regelen van uitstapjes naar musea, dierentuinen, enz. zijn enkele van de part-time banen, die blijken te zijn een goede bron van geld. Zomerkampen voor kinderen zijn de beste plaatsen om een ​​tijdelijke baan te vinden.

Werken met gehandicapte kinderen

De verschillende diensten die nodig zijn voor gehandicapte kinderen, zoals regelmatig een medische keuring / check-ups, leveren van benodigde apparatuur, enz. Sommige van de banen die erin werken met kinderen met een handicap zijn als volgt:
Disability Support Worker
Handicap Social Worker
Ergotherapeuten

Men kan ook specialiseren in een bepaalde handicap, op grond van de majors op school genomen. De kwaliteiten die nodig zijn voor het werken met kinderen met speciale behoeften zijn geduld en mededogen. Het is een dankbaar werk, op voorwaarde dat men vindt het heerlijk om tijd door te brengen met kinderen. Mogelijkheid om de behoeften van kinderen te begrijpen is een must omdat de meeste kinderen in deze categorie vinden het moeilijk om duidelijk te communiceren. Zelfs met een middelbare school diploma, dat u in aanmerking komen voor een dergelijke vorm van banen. Het is echter noodzakelijk om een ​​achtergrond test en drugstest ondergaan alvorens dergelijke banen.

Gezien de toename in sociale en psychologische problemen bij kinderen, alle bovengenoemde loopbaan vraag. Men moet oprecht, toegewijd en hebben veel hard werken om verantwoordelijkheden die aan een dergelijke vorm van banen op een correcte manier af te handelen.

Chirurg Salaris door Specialty
School Teacher Salaris
School Bus Driver Salaris
Chief Information Officer Job Description
Hoe te kleden voor een sollicitatiegesprek
Best betaalde banen
Receptioniste Job Interview Attire
Interessante Carrière die goed betalen
Carrières die Math dagelijks gebruik
Interview Tips en technieken
Hydroloog Salaris

Leave a Reply