Jobs voor Engels Majors

… maar woorden zijn geen woorden meer. Ja, zou je niet in staat zijn om top chirurgen en anesthesisten het slaan van meer dan $ 200.000 per jaar, maar dan, een Engels major is gelukkiger ze woorden tot leven pagina per pagina, in plaats van ruzie over de chronische pijn voorwaarden van een patiënt – niet dat het waarborgen van een patiënt voelt zich niet pijn in de chirurgie is niet een achtervolging waardig genoeg. Die hebben gelezen Shakespeare en William Wordsworth kennen het belang van begrijpend lezen vaardigheden, en hebben bereikt benijdenswaardige scoort in de wereldwijde competitieve examens. Vandaag de dag, vraag niet, wat kan ik doen met Engels Majors. Vraag, welke vaardigheden en talenten heb ik. Dat zal voor u werken. Zweer. Dus, of je droomt van het worden de volgende Paulo Coelho, of zie je jezelf werken in een multinationale onderneming als technisch schrijver, dit artikel doet aanzetten om iets te doen met je leven. Er is geen schaarste aan goede carrièremogelijkheden voor Engels majors. Hier is het bewijs.

Best Jobs voor Engels Majors

Elke opdracht vereist wel enige gerichte studie, training en klassen. Nou, dus doe het volgende. Ontdek de beste carrières bedoeld voor degenen nastreven van een grote in het Engels, en grijp ze met beide handen. Alles wat je nodig hebt is de vaardigheden, talenten, en veel vastberadenheid. Neem een ​​kijkje.

Paralegal / Juridisch Medewerker
Nu zult u zich afvragen hoe werkt dat een Engels de belangrijkste zorgen dat u een succesvol paralegal? Nou, zoals bekend, Engels majors worden blootgesteld aan een breed scala aan literaire formaten en stijlen die ze maakt, nou ja, heel creatief in hun onderzoek technieken, de analyse van situaties, en vooral, schriftelijke en communicatieve vaardigheden. Nu, is het tijd om deze vaardigheden te brengen in het gebruik in de ondersteuning van advocaten, door het lezen van juridische teksten, en dan, het voorbereiden van juridische documenten en rapporten die nodig zijn voor de beoordeling. Engels majors overtreffen vele professionals op het gebied van wet als gevolg van de verbeterde gevoel voor detail die zij bezitten, terwijl ze het om belangrijke documenten. Nou ja, een grote loonschaal is een duidelijke zaak.

Reclame en Public Relations
Dus, een adverteerder te doen wat als er iets misgaat? Hij maakt gebruik van een kritische denker die de tafels draait door zijn wijze woorden en bouwt een betere public relations weer. Aan de andere kant, in een wereld waar woorden spelen zo’n belangrijke rol in de reclame voor een product, is er niet een individu beter dan een Engels majoor die niet alleen schrijft goed, maar brengt de boodschap perfect ook. Massacommunicatie en reclame gewoon op zoek naar een gelegenheid om creatieve denkers die het leven toe te voegen aan elk product te huren door het werken met hun super woordkeuze. Reclame en public relations zijn velden die betalen enorm aan degenen die werken volgens hun bedrijf grillen en fantasieën, en voldoen aan hen.

Technisch schrijven
Er is een reden dat ik niet een lijst te schrijven eerst. De reden was alleen maar om u kennis te maken met velden die zich meer richten op kritisch denken dan op grammatica en leestekens (glimt). Nou, technisch schrijven lijkt het veld te zijn voor Engels Majors, gezien de groeiende behoefte aan handleidingen, installatiehandleidingen, scripts, feiten, en stukken van het schrijven dat een consument gemakkelijk kan begrijpen. Niet alleen dit, kan een technisch schrijver te werken voor grote multinationals door het produceren van rapporten, documenten, wit-papieren voor records. Sectoren zoals de bouw, de gezondheidszorg, financiën en reizen huren technisch schrijvers in grote aantallen.

Creatief schrijven en publiceren
Buigen Ben Franklin’s woorden gewoon een beetje, zou ik er trots op te zeggen dat creatieve schrijvers ofwel iets lezen waard schrijven, of iets dat de moeite waard schrijven. Het is verbazingwekkend hoe creatief schrijven kan je een uitstekende brander (wink!). Nou, als je hebt altijd verbeeldde dat op pagina 3, indien niet door uw celebrity-status, vervolgens door uw schrijven, creatief schrijven is het veld voor u. Engels majors kan kiezen om te schrijven voor kranten, tijdschriften, of word redacteur van hetzelfde, het uitspelen van verkeerde spelling en grammatica. Als het schrijven van een boek is je ultieme doel, een baan als creatief schrijver of redacteur zal in ieder geval helpen om uw voet in de deur.

Niet wat u zocht? Misschien is de volgende. Als u uw Engels belangrijke mate gestoken in het optimaal gebruik, kun je denken aan werken als een van de volgende:
Search Engine Optimizer
Business Consultant
Freelance schrijver en onderzoeker
Customer Service Representative
Managing Editor
Research Analyst
Leraar (nou ja, ja, dit ook)

Communicatieve vaardigheden zijn de sleutel tot elke job ingeroepen hierboven. Heeft u altijd al sterk in je studie als een Engels de belangrijkste, is er geen twijfel zul je meer verdienen. De truc is om je niche te vinden, en gaan krijgen. Een Engels belangrijke maakt een geweldige spreker, een groot schrijver, en zeker een grote invloed. Ik zei het je, er is geen schaarste aan carrière mogelijkheden voor Engels majors.

Het kiezen van een carrière Test
Apotheker Salaris
Vice President Job Description
Horeca Functiebeschrijvingen
Online Jobs voor studenten
Voorstel Schrijver Job Description
Follow-Up Letter Na Interview
Medical Sales Salaris
Alternatieve carrières voor Advocaten
Carrière als Stage Manager
Autoverkoper Salaris

Leave a Reply