Jobs voor Dog Lovers

Het is elke hond de droom om te kunnen om zo veel tijd te besteden als ze kunnen met hun favoriete dier. Als je de kans had om voor hen en krijgt betaald in het proces, zou je dan niet doen? Meer en meer dierenliefhebbers realiseren zich dat ze hun passie om te zetten voor dieren in een goede vak. Voor degenen die zich niet kunnen veroorloven om huisdieren van hun eigen hebben, als gevolg van de financiële beperkingen, huisvesting beperkingen, of strikte / allergische ouders of echtgenoten, kunnen proberen op zoek naar werk dan te betrekken het verzorgen van honden. Iedere hondenliefhebber vindt iets nuttigs uit de onderstaande lijst vermeld. Toch zullen we uitgaan van de eenvoudigste tot de nogal gecompliceerde lijst met taken voor hondenliefhebbers, in termen van de tijd en geld besteed door u bij het leren en oefenen van de baan. Het moet ook worden opgemerkt dat er geen marges te bevestigen aan het inkomen dat je kunt verdienen, omdat de tarieven kan fluctueren van de belangrijkste steden naar kleinere. De tweede beperking is dat uw inkomsten zal veel aan je klanten afhankelijk zijn en hoeveel bent u bereid om ze op te laden voor uw diensten.

Lijst van Loopbanen voor Dog Lovers

# 1 – Honden Daycare
U kunt werken in een hond-care faciliteit of tot een hond-care eigenaar als je de eerste kapitaal om te investeren voor een lease-en verwerking van uw bedrijf. Zo niet, dan kunt u gewoon werken voor een hond kinderopvang eenheid. Het concept is vergelijkbaar met kind kinderdagverblijven, waarin mensen met een drukke agenda kunnen hun honden naar de dagopvang. Het is uw verantwoordelijkheid om te kijken na de honden, ze uit te nemen voor wandelingen, eten geven, en speel met hen.

# 2 – Dog Walker
Dit is een ideale baan voor mensen met veel vrije tijd en ook nog eens een goed betaalde baan te zijn, vooral als je honden lopen in de grote steden. Bij een gemiddelde, zult u overal worden betaald tussen US $ 15-20 op uurbasis. U kunt Neem 2-4 honden uit voor een wandeling samen in een keer, waardoor uw gemiddelde salaris op een dagelijkse basis.

# 3 – Dog Sitter
Deze job houdt in dat je kijkt na de honden van een bepaalde familie voor een paar uur, of dagen, als ze uit het station of niet kan worden thuis. Het zal je de verantwoordelijkheid om te kijken na de honden alsof ze je eigen en om het te zien dat al hun behoeften wordt voldaan. U kunt verdienen ongeveer US $ 50-100 voor elke dag doorgebracht met de honden en onderhandelen over het bedrag dat u zult worden betaald voor elk uur doorgebracht het verzorgen van de honden.

# 4 – Dog Rescue en Shelter
U kunt vrijwillig kiezen om te werken in een asiel, waar u al uw liefde en zorg voor deze verlaten, zieke en gehandicapte honden schenken. Je doet deze honden een groot plezier door te kijken naar hen en vriendelijk zijn tegen hen. U kunt ook als vrijwilliger aan honden die in gevaar verkeren te redden.

# 5 – Hondentondeuse
Een zeer interessante baan, vooral voor vrouwen die hun schoonheid expertise, te gebruiken voor het verzorgen honden! U moet alles wat er is over het baden honden leren, schoonmaken van hun vacht, nagels, tanden, enz. U moet ook leren hoe je hond kapsels en haar afwerking te geven. Dit is een financieel stabiele baan en betaalt je echt goed geld.

# 6 – Koken Maaltijden voor honden
U kunt uw eigen winkel die biologische en natuurlijke voedingsmiddelen die speciaal voor honden en katten verkoopt. Als je erover nadenkt, zijn alle ingeblikt voedsel toegevoegde conserveermiddelen en chemicaliën. Een goedkopere optie zou zijn om een ​​pagina online waar mensen kunnen bestellen voor voedsel, of bel je en kan je laten bezorgen of persoonlijke komen en het pakket.

# 7 – Dog Trainer
Als je goed bent met honden en hebben een talent op de opleiding van deze schattige dieren, dan kunt u serieus overwegen het trainen van honden als een beroep. U hoeft niet een diploma voor deze job, waardoor het een handige optie, voor tieners en studenten die wensen om dit als meer dan alleen een hobby te nemen!

# 8 – Dierbenodigdheden
U kunt altijd werken op een dierbenodigdheden winkel waar de klanten mogen meenemen hun huisdieren. Dit zal een uitstekende gelegenheid voor u om tijd te besteden met veel honden, maar ook leren over de nuances die betrokken zijn bij het handhaven van dit soort winkel aanbiedt. U kunt deze informatie gebruiken, voor het starten van een eigen onderneming op een dag.

# 9 – Hondenfokker
Dit is geen cakewalk en is niet ieders kopje thee. Met het oog op een professionele hondenfokker te worden, moet u zich eerst registreren als een, volgens de wetten van uw staat. Hondenliefhebbers zijn meestal zeer goed op de hoogte hondenrassen en kan gemakkelijk onderscheid maken tussen een zuiver ras en een gemengde / inferieur ras. Je moet op de hoogte zijn over de verschillende ziekten die bepaalde hondenrassen en hoe het te behandelen beïnvloeden. U zult ook moeten leren over het soort voedsel dat je moet elk ras en hoe te verzorgen hen te voeden. Dit alles is nodig voor het verstrekken van uw klanten met de informatie die ze zoeken.

# 10 – honden-gedragstherapeut
Het zal jouw taak zijn om andere mensen honden te trainen om commando’s te volgen en waakhonden te worden. U moet de honden hoe gevaar op te sporen en te helpen bij reddingsoperaties te onderwijzen. Het is een zeer vervelende baan en vereist dat u ofwel uw eigen opleidingscentrum of je persoonlijk gaan en leren de honden in hun huizen. U moet een hond trainer certificering te krijgen om te kunnen om dit werk te oefenen. Het is natuurlijk niet erg duur en kan gemakkelijk worden verwijderd. Hoeveel je verdient hangt volledig af van hoeveel je citeren en hoeveel u betaalt. Deze job vergt veel kennis over honden, geduld en een strikte houding rond moeilijke en agressieve honden.

# 11 – Vet Technician
U moet betalen voor het krijgen van deze certificering en het kost tijd om de cursus te voltooien. Echter, als je het kunt veroorloven, is het een zeer dankbare taak, want het zal u toestaan ​​om het leven van zieke en gewonde honden op te slaan. Het is ook een goed betaalde baan. De volgende beste optie is om een ​​volwaardige dierenarts dokter, maar de enige keerzijde is dat je nodig hebt om andere dieren te behandelen als goed.

Dit zijn een paar banen die je kunt doen zonder te investeren te veel geld en tijd. Het hangt van u over hoeveel tijd je wilt besteden met de honden en op de baan. Het kan tot een full-time baan of worden behandeld als een part-time optie. Voor degenen die willen tot het nemen van de baan als een beroep, kunnen ze proberen het openen van een bedrijf in een paar jaar tijd die zich bezighoudt met het verzorgen van de hond en hun behoeften zoals hun verzorging, training, accessoires, speelgoed, voedsel, kennels, en lichaamsbeweging. Veel succes!

Hoe voor te bereiden voor een tweede gesprek
Employment Insurance
Hoe kan ik een basisschool leraar te worden
Web Developer Salaris
EKG Technicus Salaris
Alternatieve carrières voor Advocaten
Vacatures Werken Met Kinderen met een handicap
Hoe maak je een loopbaanadviseur Kies
Career Change Op 40
Kaakchirurg Salaris
De meeste vaste banen in Amerika

Leave a Reply