Jobs met een diploma rechten

Gefeliciteerd met het passeren van de bar-examen! Nu dat u gewapend met een graad in de rechten, ik weet zeker dat je moet een hoop werk opties die u kunt overwegen. Echter, als je het type dat zou willen werken in de hoedanigheid van wet, maar echter niet als advocaat, dan kunt u een andere carrière te kiezen voor jezelf. Er zijn tal van carrièremogelijkheden die je kunt krijgen op basis van uw licentiaat in de rechten, als je niet wilt dat de carrière van een advocaat na te streven. In dit artikel worden onder de alternatieve banen met een graad in de rechten die u kunt landen met. Dus, wat kan je doen met een graad in de rechten? Houd het lezen van …

Professor?
Becoming een professor is de beste baan die je kunt nemen met de hulp van uw graad in de rechten. U hoeft niet om uren te werken op een kantoor, hoeft u zich geen zorgen te maken over proces data. Het enige wat u hoeft te doen is voorbij met een goed cijfer in de bar, Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot verschillende zaken en proeven en houden op de hoogte met geen wijzigingen. Een baan in het onderwijs kan werken naar een grote carrière pad voor zowel mannen als vrouwen.

Paralegal
Omdat het een paralegal is een andere optie die je zou kunnen overwegen. Dit is een optie waar u uw licentiaat in de rechten te gebruiken en te maken aan alles wat je weet over de wet te gebruiken. De paralegal functieomschrijving omvat helpen advocaten en advocaten in de voorbereiding van de verschillende gevallen goed. Paralegals zijn ook bekend als de juridische medewerkers en de juridisch medewerker functieomschrijving, is natuurlijk hetzelfde. Dit kan ook een baan die je nemen in eerste instantie, alleen maar om de wateren te testen om te zien of je in staat bent toegang tot een wet gerelateerde baan.

Politieagent
Als je een graad in de rechten, wat een betere baan dan om ervoor te zorgen dat de wet wordt gevolgd door een en alles? Deelnemen aan de politie en het opnemen van elke politieagent banen kan de beste optie als licentiate in de Rechten zal u helpen om de gelederen van de politie sneller stijgen dan de anderen.

Hof Jobs
Je zou kunnen worden aanvaard voor verschillende banen in de rechtbanken, zoals de taak van de griffier. Uw graad in de rechten zal niet alleen helpen u in dergelijke banen, maar zal ook houden u weg van de andere spanningen in verband met de advocaat functieomschrijving.

Corporates
Je zou kunnen bieden uw diensten het bedrijven en hen voorzien van alle juridisch advies dat zij nodig hebben. Deze job is niet alleen lucratief, maar is ook een vaste baan. Echter, kan het nodig zijn om te werken als advocaat op een bepaald punt van punt als u van plan bent die het bedrijf u werkt voor, in de rechtbank. Anders kun je gewoon begeleiden van de organisatie in juridische aangelegenheden en in het maken van juridische documenten, alsmede de criminele achtergrond controles uit te voeren voor hun werknemers.

Overheid Jobs

Algemene Procureur
Werken als een algemeen advocaat heeft zijn eigen voor-en nadelen. De functieomschrijving zal leiden u naar de president te voorzien van juridisch advies en u zult ook het hoofd van de grootste juridische kantoor in de wereld. Echter, je zult veel ervaring nodig heeft over een aantal jaren in aanmerking te komen voor de baan.

Procureur-generaal
Net als bij de hierboven genoemde functie, zal de functieomschrijving van een staat procureur-generaal zorgen dat u verantwoordelijk voor de staat waarin je werkt te verdedigen in alle rechtszaken tegen een andere staat. Ook zal de taken omvatten het verstrekken van advies aan de rijksoverheid met betrekking tot juridische zaken. Verschillende andere overheid banen die je kon ook denken aan, als je het gevoel dat de staat procureur-generaal niet uw kopje thee.

Niet Legal Jobs

NGO
Werken bij niet-gouvernementele organisaties zal u helpen bij niet alleen gebruik te maken van uw vaardigheden als advocaat, maar zal ook dankbaar werk. Je kon overtuigen grote organisaties om zwaar te dragen aan uw zaak. Ook zou je vaardigheden en kennis helpen dergelijke organisaties voor geschillen financiering en ondersteuning bij juridische geschillen.
Bemiddelaar
Veel mensen vechten om je heen. Echter, wanneer ze nodig hebben om juridische stappen te ondernemen, ze niet echt willen om de zaak naar de rechtbank en zou graag hun geschillen te beslechten buiten de rechtbank. Dit is waar de bemiddelaar stappen om te helpen de mensen te komen tot een wapenstilstand, tijdens een verblijf binnen de grenzen van de wet.

Journalistiek
Denk aan de mogelijkheid van het krijgen in het pad van de journalistiek. Schrijf voor juridische tijdschriften, magazines, kranten, internet en ga zo maar door. De lijst is lang. Pak degene die bij u past het beste en het meeste van uw carrière gekozen.

Ik hoop dat dit artikel informatief is, en dat dit artikel zal u helpen bij het maken van de juiste beslissing te nemen over de manier waarop u wilt uw carrière vorm te geven. Wie zegt dat je nodig hebt om de wet te oefenen omdat je een advocaat? U kunt tot een van de hierboven genoemde taken en maak het beste van je kennis, op een prachtige en succesvolle professionele leven te leiden. All the best!

Vaatchirurg Salaris
Helicopter Pilot Jobs
Career Counseling
Het kiezen van een carrière Test
Lijst van carrières die mensen te helpen
Medische Jobs zonder diploma
Meest stressvolle banen in Amerika
Body Language voor sollicitatiegesprekken
Top Betalen Graden
Dermatoloog Salaris
Zookeeper Job Description

Leave a Reply