Jobs in ziekenhuizen zonder een diploma

Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid – Bureau of Labor Statistics, zal gezondheidszorg genereren meer dan 3 miljoen nieuwe banen tussen 2008 en 2018 en de snelst groeiende beroepen in Amerika zal de gezondheidszorg-gerelateerde. De groei van deze industrie is hoffelijkheid van de ouder wordende babyboomers. Sommige van de top betaalde banen zijn te vinden in deze industrie. Als u iemand bent die wil om carrière te maken in deze branche, dan zouden we jullie graag vertellen dat dit een gebied waar werknemers altijd in de vraag en je kunt heel gemakkelijk te grijpen een entry-level job. U kunt kijken voor doorgroeimogelijkheden als de carrièremogelijkheden zijn licht in deze industrie.

Jobs aangeboden aan natuurlijke personen die niet beschikken over een hbo-opleiding meestal niet interactie met patiënten. Deze entry-level banen kan worden gezien als de back-end banen van gezondheidszorg. Ziekenhuizen moeten mensen die kunnen helpen in het runnen van het ziekenhuis soepel en dit is waar je kunt stap inch

Medische Nieuw Bedrijf / Coders
Medische billers en programmeurs zijn verantwoordelijk voor het handhaven van de records van een patiënt waaronder het invullen van formulieren voor claims, verzekeringen en nederzettingen. Ze documenteren elke transactie die plaatsvindt tussen de verzekeringsinstelling en het ziekenhuis en zijn verantwoordelijk voor de juiste besteding van betalingen. Medische billers / coders zijn ofwel werkzaam zijn in ziekenhuizen of ze kunnen ook werken vanuit huis. Hoewel medische billers zijn niet verplicht om een ​​hbo-opleiding hebben, werkgevers de voorkeur kandidaten met een afgeronde medische facturering en certificatie programma. Het gemiddelde salaris van de medische billers / coders in de range van $ 30.000 tot $ 40.000.

Medische Receptionisten
Medische receptionisten zijn het eerste aanspreekpunt tussen de patiënt en het ziekenhuis. De taak rol van een medisch receptioniste gaat het beantwoorden van de vragen van de patiënten en hun familie, gesprekken doorverbinden naar de juiste afdeling en tot vaststelling van de patiënt afspraken. Medische receptionisten werken in een omgeving waarin veel interactie met klanten, zowel direct als via de telefoon gaat. Daarom zijn ze verplicht om geduldig en hoffelijk met een uitstekende bevel over de taal. Becoming een medisch receptioniste niet nodig een diploma als zodanig, maar effectieve communicatie vaardigheden, een prettige persoonlijkheid en een eerdere ervaring als receptioniste kan een impuls geven aan de loopbaanperspectieven. Het gemiddelde salaris van een medisch receptioniste is in de range van $ 25.000 tot $ 30.000.

Medische Transcriptionisten
Medische secretaresses of MT luisteren naar audio-opnames gemaakt door artsen en artsen en te vertalen naar grammaticaal correcte correspondenties en medische rapporten. Zij naar deze opname via een headset en de tekst in een standaard vorm, zodat het kan worden toegevoegd aan een bestand patiënt. Medische secretaresses spelen een belangrijke rol bij de voorbereiding van documenten met betrekking tot lichamelijk onderzoek, recepten, autopsies en deze documenten wordt een deel van de medische geschiedenis van de patiënt. De meeste MT’s in dienst met ziekenhuizen hebben afgerond een jaar medisch secretaresse programma’s. Het gemiddelde salaris van MT is in de range van $ 30.000 tot $ 35.000 per jaar.

Medische assistenten
Medische assistenten zijn personen die artsen en artsen te helpen bij het uitvoeren van de dagelijkse taken in een ziekenhuis. Een deel van de taken en verantwoordelijkheden van een medisch assistent worden het plannen van afspraken, het helpen van patiënten met hun vragen, helpen bij het bijhouden van registraties, het opschrijven van de patiënt medische geschiedenis, het verzorgen van de belasting-en verzekeringsclaims enz. De functieomschrijving van medische assistenten is generiek en hun taken zijn afhankelijk van het ziekenhuis dat ze werken met. Het gemiddelde salaris van de medische assistenten is in de range van $ 30.000 tot $ 35.000.

Beroepsonderwijs Verpleegkundigen
Als u een aspirant-verpleegster en wil een eerste hand verslag van een verpleegkundige baan te krijgen, dan kunt u proberen het werken als beroepsonderwijs verpleegkundige. U moet een een-jarige opleiding te voltooien na de voltooiing van wat je zou een licentie Vocational Nurse (LVN) of een licentie praktische verpleegkundige (LPN) worden. De taak rol van een LVN is vergelijkbaar met die van een geregistreerde verpleegkundige en het gaat om activiteiten, zoals het toezicht op de voortgang van de patiënten, ervoor te zorgen dat zij medicijnen op tijd in het verzamelen van lab monsters, enz. Het gemiddelde salaris van het beroepsonderwijs verpleegkundigen in het bereik van $ 35.000 tot $ 45.000.

Zoals eerder vermeld, zorgsector is helemaal klaar om hausse in de komende jaren en zal tal van groeimogelijkheden te bieden aan mensen die werkzaam zijn in deze sector. Als u op zoek bent naar een carrière in deze branche en hebben niet een hbo-opleiding, nu is de beste tijd om te sluiten als met een paar jaar ervaring, kom je in aanmerking voor tal van doorgroeimogelijkheden.

Airport Security Jobs
Carrière Werken met baby’s
Medical Data Analyst Salaris
Investment Banker Salaris
Preschool Teacher Salaris
Computer Information Systems Werken
Body Language voor sollicitatiegesprekken
Werkloze vorderingen dalen, maar nummers kunnen worden Scheve
Best Jobs Zonder een College Degree
Air Hostess Eisen
Airline Jobs

Leave a Reply