Job Interview Voorbereiding Tips

Je krijgt een telefoontje van een bedrijf dat u hebt toegepast op en ze hebben geregeld voor een interview op een bepaalde dag. Je bent blij dat je het ten minste om het interview, maar evenzeer gespannen over hoe het zal gaan! In tijden als deze veel mensen zeggen dat je voor te bereiden op het interview in hun eigen unieke manier, maar het is nooit volledige informatie. Sommigen zeggen dat je praat met een houding, sommigen om op indrukwekkende wijze kleden, terwijl de anderen om te hangen daar. Temidden van al deze verwarring en chaos in je hoofd, je uiteindelijk bezwete en vergeten wat je voorbereid. Om u te helpen organiseren van al uw gedachten en vergeet alle noodzakelijke dingen die je nodig hebt om zorg te dragen voor, terwijl er voor een sollicitatiegesprek, hier zijn enkele eenvoudige sollicitatiegesprek voorbereiding tips voor uw gemak.

Hoe voor te bereiden voor een sollicitatiegesprek

Zelfs als u hebt gegeven een aantal interviews, en het maakt niet uit hoe zeker je bent voordat je gezicht deze ernstige interviewers, kunt u niet voorbijgaan aan de vlinders fladderen in je buik vlak voordat je naar binnen Om de angst te verlichten, hebben we een aantal essentiële voorbereiding tips die zouden kunnen blijken gunstig voor je.

Praktijk
Het belangrijkste wat je moet doen wanneer u begint voor te bereiden voor een gesprek, is om je stijl te oefenen te beantwoorden zo vaak als mogelijk. De meest voorkomende interview vraag die uw rechters kun je vragen wil zeggen iets over jezelf. Deze vraag is in het algemeen om je zelfvertrouwen te testen en om te zien hoe goed je je sterke en zwakke punten kennen. Zeg niet, de meeste van mijn informatie is er in mijn CV. Ze willen niet om dit te horen als ze verwachten iets anders dan je antwoorden.

Beschrijf uw sterke punten en vaardigheden op een positieve manier en als ze je vragen over je zwakke punten, geef diplomatieke antwoorden. Maak ze niet negatief klinken, of dat zal accentueren uw slechte punten. Je weet niet wat ze kun je vragen, dus er is geen enkel punt in het sluiten van dingen, maar je kunt er zeker van zijn dat ze zullen oppikken op een verkeerd wat je zegt en uitrekken. Dus zorg ervoor dat je slim antwoord en neem de tijd om na te denken voordat je zegt veel. Oefen deze dingen in voor de spiegel om te zien of u kunt uw vertrouwen te behouden.

Dress up
Zorg ervoor dat u dragen van de juiste soorten kleding. Formals zijn de beste keuzes, overhemden en een stropdas voor de heren en formele rokken of broeken en shirts voor de dames. Draagt ​​u blazers, draag donkere degenen met licht gekleurde shirts zoals blanken, crème, licht geel, blauw of zelfs baby roze. Vermijd felle en opvallende kleuren zoals ze zal je er luid en ongeorganiseerde. Jongens moeten coördineren hun banden met hun shirts aan de kleding geven een fatsoenlijke look.

Draag formele schoenen en lichte make-up en doe iets eenvoudig met het haar. De mannen kunnen gewoon ofwel borstelen hun haar met gel om ze netjes en niet rommelig, terwijl de dames moet gaan voor een van beide een Franse rol, in een knot of gewoon laten recht en netjes. Omdat je uiterlijk maakt nogal wat uit als je loopt door de deur, maken het zeer eenvoudig maar aantrekkelijk en afkomst. Meer dan de helft van uw indruk wordt gemaakt door je uiterlijk dus kijk je best.

Bijzonderheden
Bewaar al uw documenten en originelen goed georganiseerd in een map en zorg ervoor dat je ze allemaal goed en veilig kreeg. Houd de noodzakelijke en belangrijkste in de eerste vellen om ze meer toegankelijk en gekleurde Post-id’s te houden om dienovereenkomstig categoriseren. Wees op tijd voor uw gesprek, bij voorkeur 15 minuten voor het hele proces. Op deze manier krijg je de tijd om te settelen en te herzien op alle dingen die je nodig hebt om te onthouden en ook mentaal voor te bereiden. U kunt tijd verliezen bij het vinden van de locatie of in het verkeer of bij het parkeren dus zorg ervoor dat u het huis verlaten een uur voor het interview.

Als je eenmaal in de kamer, wilt al uw rechters met een glimlach en zitten meteen zonder vouwen een van uw benen. Hou je handen op je knieën en de map op de tafel. Als u bagage heeft, houd het naast de voet van uw stoel. Zit rustig en presenteren een zelfverzekerde blik op je gezicht. Wees niet bang als ze niet wil eten, probeer om al uw vaardigheden en punten te onthouden. Spreek in een zachte toon en beleefd zijn, niet stotteren tijdens het spreken. Als ze je vragen over je familie, niet te persoonlijk, vertel hen alleen om wat ze moeten weten. Na het interview voorbij is, follow-up en zeggen, ik dank u voor het feit dat mij, een mooie dag verder, en rustig de kamer verlaten zonder om te kijken. Laat de deur niet bang achter je, zorg ervoor dat u een goed beeld en niet een van een verward persoon gemaakt.

Ik hoop dat u de volledige informatie over zeer kleine punten die velen een tijd dat je de neiging om te vergeten hebben. Dus, hou al deze dingen in het achterhoofd voordat je naar binnen en wees gewoon jezelf zoals je bent in staat om het krijgen van die baan.

Hoge Salaris Jobs
Wat doet een leraar-assistent Do
Hoe maak je een Reumatoloog Word
Paleontoloog Salaris
Wat kunt u doen met een Biologie Degree
Curator Job Description
Basic interviewtechnieken
Creative Career Choices
Federal Employees Retirement System
CIO Job Description
Hoe maak je een loopbaanadviseur Word

Leave a Reply