Job Interview Jitters

Gevuld met negativisme, hoeft u niet weet hoe u uw zenuwen te kalmeren. Nou ten eerste niet te veel druk uit op jezelf en gewoon ontspannen! Zelfs als u niet in staat zijn om een ​​paar vragen te beantwoorden het is niet het einde van de wereld! Als de dingen don t ga je weg, er zijn veel meer interviews kunt u bijwonen. Hoewel de meeste mensen zijn nerveus tot op zekere hoogte, kan verschijnen nerveus in een interview kwetsen uw kansen. Succesvolle werkzoekenden verschijnen zelfverzekerd en zelfverzekerd. Hoewel je misschien niet het gevoel dat naar binnen, zijn er enkele dingen die je kunt doen om te gaan.

Als u de redenen waarom u misschien het gevoel nerveus, kunt u in staat om jezelf kalm en bedaard. Enkele van de redenen die kunnen worden het maken van uw zenuwstelsel zijn gevonden met mogelijke oplossingen om jezelf te kalmeren:
Angst voor de nieuwe baan
Je mag nerveus zijn omdat je misschien solliciteert naar een baan voor de eerste keer of het toepassen van op een gebied dat is totaal nieuw voor u, of het aanvragen van een in een onbekende omgeving of bedrijf. Het is OK om nerveus, maar dat overal waar je ooit hebt gewerkt nieuw was op een bepaald moment en als dit je eerste baan dan moet je op een dag en wordt nerveus beginnen is niet van plan om te helpen herinneren. Focus op de positieve en kijken naar dit als een potentiële nieuwe avontuur.

Sociale angst
Als je nerveus bent over de mensen die je gaat om te werken met en de werkomgeving dan is deze ervaring heet sociale angst. Nou, je hoeft niet zenuwachtig te zijn over dat coz het zal u een paar dagen om te wennen aan je nieuwe werkomgeving en alles wat je hoeft in gedachten te houden dat iedereen er samen met je een mens is. U bent waardig aandacht van de interviewer, dus brengen al je vaardigheden en prestaties.

Angst voor de competitie
Dit is een diepliggende angst in de hoofden van bijna alle werkzoekenden. Je hebt misschien denken dat uw kwalificatie niet de moeite waard is genoeg voor de baan verwachtingen en misschien iedereen van toepassing voor de job verdient de post. Maar heb je het mis. Onderschat nooit jezelf en vergeet iedereen waarschijnlijk aandelen die angst, tot op zekere hoogte. Veel van deze kandidaten zijn waarschijnlijk zo nerveus of meer nerveus dan jij. Zodra u daar bent, vergeet niet dat je net zo goed een kans als iedereen het aanvragen van die baan hebben. Weten die u kunnen helpen om de dingen in perspectief te zetten.

Wantrouwen
Veel werkzoekenden een gebrek aan vertrouwen en zijn niet vet genoeg om interviews onder ogen open en moedig. Nou herinner me een ding dat het vertrouwen is de sleutel tot succes en als je niet zeker bent over uw vaardigheden en capaciteiten dan zul je nooit slagen in het leven.

Faalangst
Je hebt waarschijnlijk zal worden gevraagd een aantal vragen die kunnen worden uitdagend, en je kan bang zijn dat je te bevriezen of een onjuist antwoord. Goed om te overwinnen deze angst het enige wat je hoeft te doen is grondig voor te bereiden. Denk je dat je antwoorden door middel van vooraf en indien mogelijk, onderzoek wat voor soort vragen dit bedrijf vraagt ​​tijdens het interview. Voorbereiding zal helpen om angst weg te nemen en voelt u zich zekerder en samengesteld.

Jobs voor middelbare scholieren in ziekenhuizen
Doelstellingen van de Carrière voor leraren
Top werk in vraag
Vacatures in de vraag in 2012
Investment Banker Job Description
General Contractor Salaris
Bank Teller Taken
Dermatologie als een Career
Meest stressvolle banen in Amerika
Hydroloog Salaris
Art Carrière Lijst

Leave a Reply