Job Interview Follow-up E-mail

Wat is een follow-up e-mail na een sollicitatiegesprek? Het is gewoon een formele brief die u naar het bedrijf dat uw interview vond, het uiten van je dankbaarheid aan hen voor het ontvangen van u en uw verlangen om te werken met hen.

De behoefte aan de volgende door

Zodra u klaar bent met uw sollicitatiegesprek, heb je een goed idee van hoe het ging. Als er een schijn van een kans dat je zou kunnen deze baan land, kan de follow-up e-mail gewoon tip de schalen in uw voordeel. Eenvoudige tip: Bosses bewonderen gehoorzaamheid en professionaliteit in een potentiële werknemer. En het schrijven van een eenvoudige dank je brief na interview houden u op de geest van de baas ‘voor een tijdje. Hoe? Goed voor starters, hij kan uw e-mail zien in zijn inbox elke keer als hij hem opent! Dus de kans dat hij je naam te zien en te overwegen u voor de post zijn zeer hoog. Het is net als de indrukwekkende reclame zie je vlak voordat je naar de supermarkt zal de kansen van u te kopen dat product. De e-mail werkt op dezelfde marketing fenomeen. Maar ja, het product en de advertentie, moeten beide interessant! Natuurlijk, als het gesprek was verschrikkelijk, in ieder geval de baas weet dat je optimistisch en oprecht!

Het schrijven van de perfecte Follow-Up E-mail

De hele zaak is in wezen een formele brief schrijfoefening. En met ‘formele’, bedoel ik ‘korte’. Je moet niet schrijven over het hoe en waarom u kijkt uit naar de samenwerking met het bedrijf, of hoeveel je echt nodig hebt de baan. Het is een eenvoudige dank u nota, geschreven in het bedrijf briefvorm. Dat betekent dat het spul boven en onder de gehalte groter is dan de werkelijke inhoud. Dus zonder verder oponthoud, laten we heel serieus de inhoud te bespreken.

Zelf Inleiding: Het is duidelijk dat een zeer belangrijk onderdeel van de e-mail. De werkgever niet (en niet) de behoefte om de identiteit van de persoon die de email onderzoeken. Dus schrijf je naam, de manier waarop je het hebt geschreven in je cv, adres en e-mail-ID.
Aanhef: Aangezien dit een formele mededeling, zodat men kan niet schrijven ‘Geachte heer’. Het moet een formele aanhef zijn. Je zou kunnen gebruiken ‘Geachte heer / mevrouw’.
Eerste Paragraaf: De eerste paragraaf is in wezen om jezelf te introduceren en de persoon voor het nemen van de tijd om je interview te nemen bedanken.
Tweede Paragraaf: De tweede paragraaf kan gaan met een verdere nadruk op hoe je bent perfect voor de job en perfect passen bij de functie-eisen. Of kan je uiteindelijk je brief met deze paragraaf zelf, zeggen dat je zal hopen dat het bedrijf positief uw aanvraag ziet en selecteert u.
De derde Paragraaf en Ending: In het geval dat u besluit te gaan met de tweede paragraaf, kan je uiteindelijk met de derde de hoop dat het bedrijf die u kiest en dat je er echt naar uit om te werken voor het bedrijf. Eindig met ‘oprecht’ of ‘bedanken’.

Om duidelijk te zijn, is hier een voorbeeld follow-up e-mail na interview.

Naam: (uw volledige naam)
Adres: (uw adres)
Telefoonnummer: (uw telefoonnummer)
E-mail ID: (uw e-ID)

Gerespecteerde heer / mevrouw,

Ik, (uw naam), ben u erkentelijk voor het interviewen van mij voor de functie van (post) in uw gewaardeerde onderneming.

Ik geloof oprecht dat ik de technische, analytische persoon vaardigheden om goed te presteren in deze baan. Als ik geselecteerd, Ik verzeker u dat ik ook zou brengen naar de tafel of ander leiderschap en professionele kwaliteiten.

Ik wil graag mijn verlangen om te werken voor uw gewaardeerde bedrijf herhalen en kijken ernaar uit om de communicatie van u ongeveer hetzelfde.

Dank U,

Naam:

Het bijhouden van een goede follow-up geeft een positieve indruk van jezelf en is iets wat je niet moet vergeten te sturen na een interview!

Gemakkelijk Carrière to Get Into
Hoe te Career Doelstellingen Schrijf
Waarom kiezen voor Apotheek als een carrière?
Hoogste Betalen Beroepen
Hoe maak je een Detective Word
Creatieve Werken die goed betalen
Hoe kan ik een product Tester Word
Hoog betaalde banen voor vrouwen
Top Jobs in Demand
Gemiddelde salaris van een apotheker
Medische Examinator Salaris

Leave a Reply