IT vacatures in de vraag

Een van de zwaarst getroffen sectoren als gevolg van de harde economie in het jaar 2009 was de IT-sector. Vacatures voor technische instituten (in Aziatische landen en de VS) kelderde drastisch en die gewapend met techniek, informatica en andere soortgelijke graden moesten moeilijke tijd geconfronteerd met het krijgen van een fatsoenlijke baan. Met de situatie veel beter dan het afgelopen jaar is er een sterke stijging van een aantal IT-carrière. Ja, met een positieve hoop dat de economie volledig is hersteld, zijn er verschillende mogelijkheden op IT-gebied.

Top ICT vacatures Demand 2010
IT-banen zijn een van de hoge betalende carrière in de vraag. Het is niet verwonderlijk dat de IT-banen zijn onder sommige van de best betalende banen sinds een decennium.

Software Engineers
Met een bachelordiploma in de informatica en diepe interesse in de programmering, kan men krijgen een zij-instroom in deze carrière. Voor senior-functie in de programmering veld vereist een master’s degree. Gewoon het bestuderen van informatica is niet genoeg. Men moet een flair voor het programmeren en moet goed zijn in codering, applicatie modules en lokaliseren van fouten in codering programma’s. In de eerste jaren, zou de loonschaal voor junior software engineers zijn tussen US $ 50.000 tot US $ 70.000, maar het kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren.

Database Administrator
Onderhouden en beheren van databases van bedrijven en zakelijke ondernemingen heeft geleid tot de ontwikkeling van de database administrator carrière. Database administrators staan ​​bekend als DBA en zij ontwerpen databases, uit te voeren veiligheidscontroles, implementeren database-ontwerpen en zijn actief betrokken bij de bescherming van de bedreiging voor de gegevens van een bedrijf de veiligheid. Een bachelor’s degree in de informatica is noodzakelijk. In het geval van certificaten en andere diploma’s, relevante jaren werkervaring is belangrijk. De jaarlijkse inkomsten van de database administrators in de buurt ongeveer US $ 50.000 tot US $ 85.000.

System Administrator
Goede technische vaardigheden en een kennis over Local Area Network (LAN) en bewustwording over de integratie van software en hardware met het hele netwerk systeem zijn een aantal van de taken van een systeembeheerder. Systeembeheerders moeten goede kennis van Linux, Windows en verschillende OS. Systeembeheerders, ook de onderhouds-en upgradation van computersystemen, hardware en software, indien nodig. Zich bewust zijn van de informatie-infrastructuur ontwerp in IT is altijd nuttig voor systeembeheerders om te begrijpen fijne kneepjes van computersystemen. De systeembeheerder kan verdienen ergens tussen de VS 42.000 dollar tot US $ 65.000.

Web Developers
Web het ontwikkelen en ontwerpen van websites zijn enkele van de top carrière in de vraag. De behoefte aan geschoolde webdesigners en webontwikkelaars is gegroeid sinds de laatste tien jaar. Elke onderneming of e-commerce website die u op het internet werd ontwikkeld door webontwikkelaars en dit gebied is sterk uitgebreid. Kennis over XML, HTML en andere programmeertalen is essentieel om meer over het ontwerpen van websites te leren kennen. De webdesigner salaris kan overal tussen de US $ 31.000 naar 50.000 USD. De webontwikkelaar salaris is tussen de US $ 40,00 tot US $ 65.000.

IT Consulting Jobs
Als business ondernemingen zijn aangegaan in de productie en ontwikkeling gebieden, de grote behoefte aan deskundige onderzoekers om krijt een strategie voor hen, om intelligente beslissingen te nemen, te analyseren eisen, hulp bij keuze van het systeem en werk voor een aantal verbeteringen diensten voor het bedrijf belangrijk geworden. Met het aanleveren van uw projecten aan een deskundige IT-team, kun je je aandacht richten op de andere afdelingen van uw bedrijf. IT-consulting banen zijn uitgegroeid tot een van de meest gewilde carrière door IT-professionals die hebben jarenlange werkervaring. Het jaarinkomen van IT-consultants zijn afhankelijk van verschillende factoren, vooral werkervaring. Salarissen zijn zeer hoog, voor het geval je bent een senior consultant. Freshers kunnen verwachten tot ongeveer US $ 60.000 verdienen als het basissalaris. Met werkervaring (en hoge educatieve graden), kunnen ze zelfs verdienen ongeveer US $ 100.000 tot US $ 300.000.

Een carrière in de informatietechnologie is de moeite waard en is zeker een kans om geld te verdienen. Zelfs in de IT-vlak van marketing, zijn er verschillende mogelijkheden om te werken. Als een individu heeft belangstelling voor dit gebied, kan hij zeker een goede carrière. Doe wat je liefde en succes zal uiteindelijk van jou zijn.

Dermatoloog Salaris
Wildlife Rehabilitator Salaris
Actuaris Salaris
Stappen om leraar te worden
Research Assistant Job Description
Wat is een Endodontist
Begeleiding Counselor Job Description
Computer vacatures Demand
Beste Carrière zonder diploma
Dermatologie als een Career
Slechtste betaalde banen

Leave a Reply