IT Technician Salaris

Tegenwoordig de kale noodzakelijkheden van het leven zijn lucht, water, voedsel en … computers! Ja, in de huidige dag en leeftijd, kan men niet leven zonder computers, omdat deze apparaten spelen een belangrijke rol in ons dagelijks werk. In feite, in het jaar 2000, ongeveer 60% van de huishoudens in de VS in handen ten minste een personal computer. Wat meer is, dat bijna elk bedrijf in het land, recht van ziekenhuizen tot accountantskantoren en luchthavens hebben de computer systemen die ter regelmatige en dagelijkse bewerkingen. Dus, kun je je voorstellen het aantal keren dat een computer niet goed werkt en je kan hebben om iemand om het te repareren te krijgen? Going door de hierboven gepresenteerde gegevens zou men kunnen overwegen de carrièremogelijkheden als het gaat om IT-banen. Een punt dat veel mensen nadenken over de IT-technicus salaris. Echter, voordat we in de details van hun salaris, laten we proberen om precies te begrijpen wat deze technici doen.

Job omschrijving

Een IT-technicus is ook bekend als een computer technicus. Job beschrijving van een computer technicus met zich meebrengt het plannen, ontwerpen en implementeren van het hele computernetwerk. Dit zou onder meer het testen, installeren en aansluiten van de verschillende computers in het netwerk. Datanetwerken, telecommunicatie-infrastructuren, multi-platform computernetwerken milieu, enz. zijn de verschillende soorten netwerken worden geïnstalleerd door technici; oplossen van problemen en het diagnosticeren van hardware problemen, het onderhouden van hardware-inventaris, het verzorgen van de middelen, enz. zijn enkele van de belangrijke takenpakket. Onderhouden van websites op intranet en het internet is een extra verantwoordelijkheid behandeld door deze professionals.

Naast technische vaardigheden, zijn deze professionals ook nodig om de noodzakelijke vaardigheden voor het oplossen van problemen bezitten. Om lossen een probleem, moet men begrijpen grondig in de eerste plaats. Het is daarom belangrijk om te bezitten interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor een goede communicatie die helpt bij het krijgen in de diepten van problemen. In het kort, deze professionals zijn verantwoordelijk voor goede werking van computersystemen. Dit zijn allemaal routine operaties van computer technici uitgevoerd. Maar soms moeten ze ook trainingen uit te voeren. Het opleiden van de nieuwe gebruikers over technologie en de mogelijke voordelen is een van de extra (maar belangrijke) taak waarmee deze organen technici.

Het salaris van een IT-technicus hangt vooral af van de plaats waar hij / zij werkzaam is. Degenen technici die werken in de research & development afdelingen of in consumentenelektronica winkels, die te diagnosticeren en te vervangen onderdelen van de personal computers en die zorgen voor hardware problemen, alle uiteindelijk verdienen iets meer dan hun collega’s.

Gemiddeld salaris

De diploma’s van de kandidaat, de ervaring, het type werkgever, enz. zijn enkele van de factoren die het salaris van invloed kunnen zijn. Opgemerkt wordt dat een hbo-opleiding is vaak niet nodig en elke vorm van elementaire certificering in computer hardware en software zou genoeg moeten zijn om u een voorsprong op dit gebied. Een middelbare school diploma of enige andere kwalificatie die gelijkwaardig is aan een diploma zou voldoende moeten zijn (zo lang als de kandidaat de nodige vaardigheden en kennis heeft) om een ​​baan vast te zetten. Veel mensen gaan naar meer geavanceerde certificeringen te verdienen in netwerkbeheer of techniek later in hun carrière. Gemiddelde salaris voor iemand die net begint, is ergens tussen USD 25.000 en USD 35.000. Het salaris van een technicus die actief is geweest voor meer dan twintig jaar kan gemakkelijk rond de USD 50.000 tot 60.000 USD. Veel bronnen, maar beweren dat het jaarsalaris zou nog hoger zijn dan de hierboven genoemde figuur; gemiddelde salaris van een technicus met ervaring van een jaar ligt rond de USD 36.000. Salaris van degenen die werkzaam zijn op dit gebied voor een aanzienlijke periode van tijd varieert van USD 30.800 – USD 48.500.

Naast de educatieve kwalificaties en ervaring, het salaris is ook afhankelijk van andere factoren, zoals de stad waarin een persoon leeft. Bijvoorbeeld, het gemiddelde salaris van professionals die werkzaam zijn in New York of Boston is iets hoger dan die van hun collega’s in Dallas of Atlanta. Hieronder is een tabel met gegevens over de gemiddelde computer technicus salaris op uurbasis.

IT-basis Technician Salaris Per Hour op Type Werkgever

Industrieën
Uurtarief

Informatie Technologie (IT) Diensten
USD 13,98 – EUR 21,35

Gezondheidszorg
USD 13,40 – EUR 20,84

Onderwijs, K-12 scholen
USD 13,41 – EUR 20,38

Internet Service Provider (ISP)
USD 13,34 – EUR 20,29

Computer Hardware / Software
USD 12,86 – EUR 19,55

Een carrière op dit gebied is groot en lucratief zijn voor mensen die willen beginnen vroeg-off. Het beste deel is dat als er geen dergelijke formele of verplichte opleidingseisen. Wie geïnteresseerd is kan altijd nieuwe dingen te leren en ervaring opdoen, ze kunnen hun kennis te vergroten op dit gebied langs de weg. Zo, ervaring speelt een grote rol bij het bepalen van het salaris pakket. Aan het einde van de dag echter, kan niemand pin punt om u precies hoeveel u kan of dient te verdienen. Immers, hoeveel geld een persoon is niet gebaseerd op statistieken, maar in plaats daarvan op de bereidheid om te leren en te excelleren in hun vakgebied.

Medische Examinator Salaris
Carrière Werken met dieren
Airport Security Jobs
Juridisch Secretaresse Salaris
Online Instructor Jobs
Online Jobs voor Studenten From Home
Entry-level goedbetaalde banen
Assistive Technology Jobs
Programmer Analyst Job Description
De meeste vaste banen in Amerika
Hoe kan ik een interview vertrouwen tegemoet te

Leave a Reply