Investment Banker Salaris

Investment banking is de beste carrière optie voor degenen die hun roeping vinden in finance en accounting. Een bachelor’s degree in de boekhouding of financiën, gevolgd door een master’s degree in business administration zal adequaat toe te rusten om te gaan met de uitdaging die investment banking poses. Wat je in feite nodig hebt is een scherp verstand, goed thuis in wiskundige en analytische vaardigheden. Een dergelijke persoon is gebonden om uit te blinken in dit beroep. Om u een heads-up meteen, mag u verwachten dat de start emolumenten te variëren van $ 90.000 tot $ 150.000.

Salaris

De salarisschaal voor dit beroep hangt grotendeels af van de opleiding, ervaring en de locatie van de kandidaat. Veel mensen zijn succesvol bij het betreden van dit gebied, zelfs met een bachelordiploma. Voor hen is het aanvangssalaris bereik is tussen de $ 90.000 tot $ 150.000. Dit salaris wordt opvallend hoog in vergelijking met wat wordt aangeboden in andere beroepen op het instapniveau. Ergo, is het niet verwonderlijk dat we investment banking te vinden op de top van de hoogste betaalde banen lijst.

De kandidaten die dit veld aan te gaan met een master’s degree in business management kunnen verwachten om een ​​fatsoenlijke pakket van $ 110.000 tot 350.000 dollar te verdienen. Een ander opvallend kenmerk dat het salaris regelt is de bonussen die zij ontvangen. In eerste instantie, een bonus in het bereik van vijftien tot vijftig procent van het salaris, mag worden verwacht. Echter, de huidige economische scenario voorspelt een verlaging van de entry-level bonussen. Ervaren investeringsbankiers kunnen verdienen bonussen zo hoog als twee tot drie keer hun bezoldiging. Het salaris spreiding is zeer breed, als gevolg van de toevoeging van een eigen-vermogenscomponent van hun basissalaris.

Analisten level posities is bekend dat ze goed verdienen. Er zijn eerste jaar analisten die iets te verdienen in tussen de $ 70.000 tot 150.000 dollar per jaar. De emolumenten kan zelfs aanraken 250000 dollar na de derde of vierde jaar, in het geval van analisten. Associates hogere rang in de corporate hiërarchie en zeker verdienen beter dan hun ondergeschikten. De opleidingseisen voor medewerkers zijn een master’s degree in de financiële administratie samen met de basiseigenschappen bachelor’s degree. Het salaris van de investeringen bancaire deelnemingen is tussen de $ 160.000 tot $ 400.000. Ze hebben ook van elkaar krijgen knappe bonussen van de salarissen.

Investment bankiers die hebben een aantal jaren doorgebracht in de sector financiële dienstverlening krijgen de kans om in prestigieuze posities werken als vice-presidenten, directeuren en directeuren. Het salaris van Vice Presidents kan variëren tussen de $ 400.000 tot $ 1.000.000, terwijl dat voor de M.Ds en de directeuren kan van alles zijn tussen de $ 500.000 tot meer dan $ 1.500.000. Afdelingshoofden zijn de grootste verdieners met salarissen variërend van $ 800.000 tot meer dan $ 20.000.000. De gemiddelde beloning voor deze ervaren financiële wizards is ongeveer 3 tot 3,5 miljoen dollar.

Job omschrijving

Investeringsbankiers uitvoeren van de taak van het helpen van diverse bedrijven in het verwerven van fondsen, naast het vergemakkelijken van aan-en verkoop van diverse effecten. Allocatie van kapitaal aan ondernemingen met veelbelovende futures, met als doel het maximaliseren van de winst voor de belegger, is het centrale uitgangspunt. Deze mensen spelen een belangrijke rol in de overname en fusie plannen van bedrijven. Zij zijn de mensen die omgaan met de beursgang van bedrijven die van plan om kapitaal aan te trekken. Investeringsbankiers ook de schouder van de grote verantwoordelijkheid van het redden van een bedrijf uit zware financiële verliezen en het suggereren manieren om de situatie te verbeteren.

De lucratieve salaris in dit beroep heeft geleid tot een stijging van het aantal aspiranten die willen het in te voeren. We kunnen concluderen dat een carrière in investment banking is een van de meest fraai betalen degenen. Wees ervan bewust dat het komt met een aanzienlijk hoog bedrag aan risico’s en uitdagingen, gepresenteerd door de miljoenen dollars belegger ter beschikking stellen. Het is een high stakes en hoog risico spel. Als u denkt, dat u de nodige financiële inzicht en de mentale weerbaarheid nodig is om stress en montage verwachtingen te behandelen, dit is het beroep voor jou.

Hostess Job Description
Medische vacatures voor Demand
Gemakkelijk Carrière to Get Into
Top Jobs in de vraag naar de toekomst
Overheid Medewerker Salarissen
Leraar Interview Vragen en Antwoorden
Medical Field Carrière Lijst
Job Interview Attire
Carrière Werken met kinderen met kanker
Hoe voor te bereiden voor een tweede gesprek
Hoe te Career Doelstellingen Schrijf

Leave a Reply