Investment Banker Job Description

Een bedrijf kan alleen uitbreiden als het verhoogt voldoende kapitaal. Dit kan gedaan worden door de uitgifte van aandelen of door aan te nemen schulden. Over het algemeen wordt de voormalige voorkeur, aangezien aandeelhouders zijn de eigenaren van het bedrijf en zijn gerechtigd tot dividend, terwijl schuldeisers moeten worden betaald rente en het bedrijf heeft te zorgen voor de uiteindelijke terugbetaling van de hoofdsom. Een investeringsbank helpt bedrijven en overheden kapitaal aan te trekken door op te treden als tussenpersoon tussen de emittent van het effect en het beleggend publiek. Mensen die optreden als vertegenwoordigers voor de financiële instellingen, die betrokken zijn bij het verhogen van eigen en vreemd vermogen voor bedrijven, staan ​​bekend als investment bankers. Investment banken nemen het risico en de verantwoordelijkheid van de verkoop van de IPO en de obligatie-uitgifte aan de beleggers door overnemen van het probleem. Naast het overnemen, de investeringsbankier voert ook een horde van andere activiteiten.

Job Description van een Investment Banker
Zoals eerder vermeld, een investeringsbank is de vertegenwoordiger van de financiële instelling (investeringsbank) dat helpt bedrijven en overheden kapitaal aan te trekken. In tegenstelling tot traditionele banken, ze geen leningen of accepteren deposito’s van het publiek. Zodra de investeringsbankier besluit ertoe verplichten de uitgifte, worden de effecten zowel schuld als eigen vermogen gekocht door de investeringsbank tegen de overeengekomen prijs, waardoor het garanderen van de emittent van die middelen ontvangen. Deze garantie doet niet af dat de bankier niet in staat is om het probleem te wijten aan onder-abonnement te verkopen. In dit geval wordt de investeringsbank gedwongen een deel van de kwestie te houden. In het geval van overinschrijving, de investeringsbank verdient een enorme winst door de verkoop van de uitgifte voor een hoge mark-up. Het risico en de beloning zijn dus evenredig. Soms kan investment bankers nodig zijn om het probleem op de open markt te kopen om pin prijzen.

Investment bankers worden benaderd in geval van fusies en overnames om ofwel de koop of de verkoopkant van de deal te onderhandelen. Een fusie verwijst naar het proces waarbij twee bedrijven uitgegroeid tot een entiteit. Fusies kan horizontaal, verticaal of conglomeraat. In het geval van een overname, een groter bedrijf neemt de kleinere onderneming. Als het doel is een sterke merknaam, de overnemende partij geeft de voorkeur aan het behoud van het. Men moet er rekening mee dat een overname niet leidt tot de vorming van een nieuwe onderneming. Een investment banker kan worden opgeroepen om te werken voor de buy side of de verkoopkant. Dit laatste betreft het vinden van een koper met een sterke strategische fit, terwijl de voormalige impliceert het nastreven van een geschikt doelwit. Een investering bankier advies kan worden ingewonnen als de voorzichtigheid van een fusie of een overname is twijfelachtig. Tijdens het werken voor de verkoopkant, kan de investeringsbankier helpen bij het vinden van een oplossing om u te helpen het bedrijf te herstructureren haar eigen of vreemd vermogen en het gemak haar financiële nood. Met andere woorden, de herstructurering van ondernemingen is ook een van de taken van een investeringsbank.

Investment bankers worden ook opgeroepen voor het faciliteren van private plaatsingen. Vele malen, kunnen bedrijven besluiten om te kiezen voor private plaatsing bij de problemen die gepaard gaan met de openbare emissie te voorkomen. In het geval van onderhandse plaatsingen, hebben bedrijven niet de plaatsing registreren bij de Securities and Exchange Commission (SEC) of gecontroleerde rapporten op jaarbasis aan de SEC in te dienen. Soms kunnen bedrijven die eerder openbaar waren er ook voor kiezen te worden prive te overbruggen moeilijke tijden.

Hopelijk zou het artikel hebben enig inzicht over ‘investment banker functieomschrijving’. Mensen die tevreden zijn met het idee van kraken nummers, werken lange uren en die met uitstekende analytische vaardigheden kunnen genieten van een carrière in investment banking.

Hoe maak je een bevredigende loopbaan zoeken
Chief Information Officer Job Description
School Teacher Salaris
Animal Science Carrière
Gouverneur Taken
Career Counselor Salaris
Beste Steden voor Young Professionals
Online Jobs from Home
Hoe maak je een carrière Pick
Criminoloog Career Information
Wat doet een netwerkbeheerder doen?

Leave a Reply