Interview Zwakke punten

Interviews zijn een deel van het leven bijna iedereen. Men moet interviews gezicht, terwijl die toegang zoeken tot hogescholen en universiteiten, het aanvragen van een baan in een bedrijf – prive of de overheid, op zoek naar belangrijke documenten, enz. Maar, de vraag is – waarom is het dat sommige mensen elk interview kraken in hun leven en sommige mensen niet in de meeste van hen? Het antwoord op deze vraag is, de houding van succesvolle mensen is heel anders dan die van de mislukte kandidaten. Er zijn een aantal zwakke punten en tekortkomingen in de mensen die hebben gefaald. Als men consequent inspanningen en is gericht, dan is het zeker mogelijk om zich te ontdoen van deze tekortkomingen en succes in elk interview waar we voor staan ​​te bereiken. Maar in de eerste plaats moeten we bewust zijn van het sollicitatiegesprek zwakke punten, die hebben geleid tot obstakels in de weg naar succes voor veel mensen.

Gebrek aan juiste kennis
Gebrek aan goede en voldoende kennis is een van de meest voorkomende sollicitatiegesprek zwakke punten. Vele malen, de kandidaten verschijnen voor interviews zijn zich niet bewust van de feiten met betrekking tot hun eigen vakgebied. Bijvoorbeeld, als een student in de fysica is niet in staat om vragen over belangrijke termen in de natuurkunde, zoals rechtlijnige beweging te beantwoorden, zwaartekracht, versnelling, enz. dan hoe zou het mogelijk zijn om het interview te wissen? De enige oplossing voor dit ernstige probleem is om te betalen de volle aandacht, terwijl we leren deze concepten en herzien ze vele malen, zodat ze permanent worden opgeslagen in ons geheugen. Geleerd De kennis dient zodanig te zijn dat wij in staat zijn om het op papier te reproduceren of mondeling vertellen, in het geval van sollicitatiegesprekken wilt. Gebrek aan juiste kennis zorgt voor een slechte indruk over de kandidaat en zet een groot vraagteken op het vermogen van de kandidaat om een ​​goede prestatie te leveren, indien geselecteerd.

Gebrek aan goede communicatieve vaardigheden
Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor een onderhoud te kraken, maar wordt gezien als afwezig te zijn bij veel mensen. Zelfs als je veel kennis van het onderwerp, moet u in staat om de vragen van de interviewer te beantwoorden door goed communiceren, door als grammaticaal correcte, terwijl het uiten uitzicht en precies te zijn. Men moet een zelfverzekerde blik op het gezicht en moet klinken geïnteresseerd, enthousiast en deskundig. De interviewer moet niet een gevoel, onder alle omstandigheden dat u nerveus tijdens het beantwoorden van zijn vragen.

Gebrek aan vertrouwen
Gebrek aan vertrouwen is ook een van de grootste interview zwakke punten te zien in vele kandidaten. Veel kandidaten in de war raken, terwijl het beantwoorden van de vraag – wat zijn uw zwakke punten. Het antwoord op deze vraag moet worden gegeven op een eerlijke manier, maar je moet ook de maatregelen die u neemt om uw zwakke punten te verbeteren. De interviewer kan oversteken controleren of u zijn stevig en vol vertrouwen over je adviezen, door het stellen van aanvullende vragen. Vertrouwen in een kandidaat zorgt ervoor dat de interviewer dat hij in staat zal zijn om gedurfde stappen te nemen en vol vertrouwen te handelen in het voordeel van de vennootschap, indien aangeworven.

Gebrek aan kennis van hoe je jezelf moet presenteren
Veel mensen weten niet hoe om zich te presenteren in de voorkant van de interviewers. Het dragen van gerimpelde en versleten kleren voor het interview, het niet volgen van de set sollicitatiegesprek dress code, praten in een arrogante manier, voortdurend in beweging handen en benen tijdens het praten, het vermijden van oogcontact met de interviewer, spreken te zacht of te hard zijn enkele van de tekortkomingen bij de presentatie van jezelf, tijdens het interview sessies.

U kunt advies inwinnen van loopbaanbegeleiders of ontwikkeling van de persoonlijkheid centra voor sommige sollicitatiegesprek tips, om uw interview zwakheden te overwinnen. Door het overwinnen van deze gebreken, zult u in staat om uw carrière doelen te bereiken vrij gemakkelijk.

Best betaalde CEO’s
COO Job Description
Bank Teller Job Description
Wat zijn de meest opwindende banen in de wereld
Is Midlife carrière verandering een goede optie?
Doctor in de holistische geneeskunde
Oncoloog Job Description
High Betalen Stress Free Jobs
College Professor Salaris
Goed betaalde banen met geen Degree
Real Online Jobs

Leave a Reply