Interview Follow-up Letter

Het is altijd een goed idee om de follow-up na een interview. Brieven zijn een van de populairste manieren van het bedanken van de interviewer voor het nemen van de tijd-off van zijn / haar drukke schema voor het interviewen van de aspirant-werkzoekende. Vele malen, men vergeet om belangrijke verwezenlijkingen te markeren tijdens het eigenlijke interview. Een veel voorkomende fout, maar een kostbare een, omdat een face-to-face interview geeft een een kans om zichzelf te presenteren als de ideale kandidaat voor de job. Er is geen betere manier om je geschiktheid voor de functie te presenteren dan de nadruk iemands prestaties? Gelukkig, de kandidaten de mogelijkheid hebben om indruk op hun interviewers hun geschiktheid voor de functie, door het opstellen van een effectieve follow-up interview letters. De volgende interview follow-up brieven kan helpen illustreren dit punt.

Bericht Interview Follow-up brief sjabloon

Naam
Benaming
Organisatie
Adres voor Communicatie
Contact Nummer
E-mailadres

Geachte dhr. / Mevr. (&Achternaam:*

De informatie in de brief – (De meeste interview follow-up brieven meestal volgen hetzelfde patroon. De kandidaat moet vernieuwen het geheugen van de interviewer door het identificeren van hem / haar. De kandidaat mag nooit Bank op het geheugen van de interviewer, sinds de laatste zou waarschijnlijk interviewen scores van kandidaten voor de job. Vandaar dat, om zich te identificeren is een eerste vereiste, zelfs als men voelt dat hij of zij heeft een gunstige indruk op de interviewer gemaakt. Vermelding van de datum, de plaats en de positie waarvoor de kandidaat werd ondervraagd is ook een deel van het identificatieproces.

De kandidaat moet, nogmaals vermelden iemands prestaties, de vaardigheden en kwalificaties die men kan per ongeluk weggelaten tijdens het interview. De kandidaat moet ervoor zorgen dat hij / zij geeft de interviewer een dwingende reden om de werkzoekende te huren. Vrijwilligerswerk informatie over het vermogen en de bereidheid om te verhuizen kan ook helpen je doel.)

Met vriendelijke groet,
Handtekening
(Getypte Naam)

Interview Follow-up Letter Sample

Naam
Benaming
Organisatie
Adres voor Communicatie
Contact Nummer
E-mailadres

Geachte dhr. / Mevr. (&Achternaam:*

Dit is met betrekking tot het interview gehouden op 23 november, ’09 voor de baan van een Financial Planner bij XYZ Company. Ik waardeer je te hebben genomen van de tijd uit om mij te interviewen op zo’n korte termijn.

Het is mijn overtuiging dat de taak vereist dat men een betrouwbare klantenkring en op de markt van financiële producten te bouwen aan klanten, afhankelijk van hun risico-rendement doelstellingen. Ik ben werkzaam bij WER Corp als Financial Planning Assistant sinds 23 november ’05. Het is mijn overtuiging dat, na verdiend de Certified Financial Planner (CFP) referentie na jaren van intensieve onderzoeken en praktische opleiding, ik ben een sterke concurrent voor de job.

Ik zou Hierbij verzoek u mij te overwegen voor de positie van een Financial Planner bij XYZ Company. Ik ben meer dan bereid om te verhuizen en kan gecontacteerd worden op het hierboven vermelde adres voor verdere verduidelijking.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
(Getypte Naam)

De hiervoor genoemde template van het interview follow-up brief moet hebben de lezers met een idee over het opstellen van een passende follow-up brief. Een goed interview follow-up brief moet tot gevolg hebben dat de communicatie naar de interviewer in beknopte, maar toch precieze termen, de oprechte interesse van de kandidaat in het werken voor het bedrijf waarmee de laatste geïnterviewd. Een goede follow-up brief alleen niet helpen een komen succesvol te zijn in je zoektocht naar een bevredigende baan, maar kan een lange weg te gaan in het creëren van een gunstige indruk op de interviewer.

Wat kunt u verwachten in een tweede gesprek
Network Administrator Job Description
Interview Follow-up E-mail
Teacher’s Assistant Salaris
Hoe maak je een Bounty Hunter Word
Alternatieve carrières voor Advocaten
Top Jobs in de vraag naar de toekomst
Endodontist Salaris
COO Job Description
Career Test voor middelbare scholieren
Future Jobs in Amerika

Leave a Reply