Interview Follow-up Letter Sample

Na een onderhoud als de nervositeit die wordt geleverd met het proces afneemt, moet u uw aandacht te richten op het schrijven van een follow-up brief, bedanken je gesprekspartner. Dit lijkt misschien niet nodig, maar het is een feit dat de meeste interviewers zal een follow-up brief na interview om hen te bedanken voor het geven van u een kans verwachten. Elke letter sample zal u vertellen dat het belangrijk is dat een dergelijke brief zo ​​spoedig mogelijk worden verzonden. Je kunt niet wachten tot een paar weken voor het verzenden van de brief. Dit zal net lijken een bijzaak van soorten. Stuur je brief binnen vierentwintig uur van te hebben gegeven het interview. Aangezien de tijd is van een dergelijke essentie, veel mensen er ook voor kiezen te sturen een interview-follow-up e-mail. Dit is niet ongepast op enigerlei wijze. Met veel van officiële briefwisseling wordt uitgevoerd via e-mail, zal dit geen invloed op enigerlei wijze uw kansen op het krijgen van de baan.

De meeste artikelen op sollicitatiegesprek tips zal je vertellen dat na een interview, terwijl het versturen van een follow-up brief, is het belangrijk om de persoon te bedanken voor het nemen van een time-out van hun drukke schema. Een follow-up brief is ook een geweldige manier van het versterken waarom zou u de beste persoon voor de baan. Als u op het gesprek dat u gevraagd om referenties en u niet in staat waren om hetzelfde te doen, dan kun je bieden hetzelfde in de follow-up brief. In dit artikel geven we je allebei, een sjabloon en een monster.

Interview Follow-up brief sjabloon

In elke formele brief schrijven oefening, het basisformaat blijft min of meer hetzelfde. Dit blijft zo voor de follow-up brieven ook. Een follow-up brief zal altijd gegevens bevatten zoals de naam van de schrijver en het adres, van de naam en het adres, het onderwerp van de brief, en natuurlijk, de inhoud. De inhoud van een follow-up brief en een sollicitatiegesprek follow-up e-mail is min of meer hetzelfde. Het verschil dat je zult merken in een interview follow-up e-mail template en een brief sjabloon is dat de eerste niet bevat details zoals het adres. Het andere verschil is dat in een interview follow-up e-mail, onderwerp zal worden opgenomen in de onderwerpregel dat wordt afgebakend door de e-mail service provider.

Je naam:
Uw adres

Datum

Ontvanger Naam
Geadresseerde Aanduiding
Geadresseerde Organisatie
Adres

Salutations / begroetingen,

In de eerste paragraaf dank de geadresseerde voor het geven u de mogelijkheid van interviewen voor de betreffende functie. Zult uitvoeren zowel de positie als de naam van de organisatie.

In de tweede paragraaf, zorgen ervoor dat u vermelden hoe u van mening bent dat u zou perfect zijn voor de functie. Vermeld ook dat je interview heeft dit geloof in u versterkt.

In de laatste paragraaf te vermelden hoe je ernaar op zoek bent naar het horen van de geadresseerde van de beslissing die zij maken. Het is belangrijk dat u eraan denkt om uw contactgegevens te geven in het geval ze nodig hebben om contact met u te krijgen voor nadere informatie.

Afscheidsgroet

Handtekening
Naam

Job Interview Follow-up Letter Sample

Je weet nu wat de juiste sjabloon van een interview follow-up brief is. De voorbeeldbrief hieronder zal toelichten de sjabloon beter.

Matthew Cooke
232 – Silver Street
Crowley County, LA, California – 435636

23 november 2010

Jeanine Mason
Producent:
BBSD Nieuws Diensten
435 – Zakelijk Boulevard
Crowley County, LA, California – 4356369

Geachte mevrouw Mason,

Eerst en vooral, bedankt voor het nemen van de tijd van uw drukke schema en geeft me een kans om met u te interviewen voor de functie van Senior News Editor voor BBSD News Services.

Na het interview, ben ik nog meer zeker van, dat als de gelegenheid gesteld om te werken met BBSD, zal ik in staat om grote werk te doen en om het werk te brengen, vaardigheden die ik heb opgedaan in al die jaren van het werken in de industrie. Ik ben zeer geïnteresseerd in het werken met een bedrijf dat verantwoordelijk is geweest voor zoveel goede onderzoekende nieuwsberichten.

Ik kijk ernaar uit van u te horen. In geval van uitleg, neem dan gerust contact met me op (786) 434-2552.

Dank je.

Met beleefde groeten,
Handtekening
Matthew Cooke

Een voorbeeld zal alleen helpen begrijpen van de juiste formaat van een dergelijke brief. Looking up verschillende interview follow-up e-mails en brieven zal u helpen beter te begrijpen dit type. Doe voorkomen dat de drang om blindelings kopiëren van zo’n brief. Gebruik in plaats daarvan deze brieven als gids, terwijl het opstellen van uw eigen follow-up brief.

Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Meest gerespecteerde beroepen
Creatieve Werken die goed betalen
Hoog betaalde banen dat moet werken met kinderen
Best Jobs voor de Toekomst
Job Interview Attire
Vaatchirurg Salaris
Leuk Werken die goed betalen
Goede Carrière Na militaire dienst
Hoe maak je een loopbaanadviseur Word
CTO Job Description

Leave a Reply