Interview Follow-up E-mail

Dit overkwam een ​​vriend van mij. Ze ging voor een gesprek om een ​​zeer prestigieus bedrijf. De post was naar haar zin en ze was perfect voor de post ook. Ze kon goed overweg met de interviewers en stapte uit het interview gevoel zo zeker als altijd. Ze besloot om de deal te bezegelen door het insturen van een follow-up e-mail. Maar ze maakte een grote fout bij het opstellen van de brief. Helaas heeft ze niet de post die ze wilde. Terwijl ze kreeg een baan, op basis van het interview kreeg ze een lagere functie als gevolg van de ramp van de e-mail. Zou je niet wilt NIET kansen laten liggen als deze! Dan lees het artikel en volg de richtlijnen voor een dergelijke brief schrijven hierin.

Hoe maak je een follow-up e-mail na een interview Schrijf

Voordat er iets anders, je moet weten dat deze follow-up e-mail of brief is niet zo belangrijk. Echter, in het geval u nog niet gehoord van het bedrijf na een week of zo van het interview, zou het zinvol zijn te laten vallen in de correspondentie en de voortgang te leren kennen. Wacht een week of 10 dagen vanaf het interview voordat u in de mail.

Indeling

Een interview follow-up brief zou volgen dezelfde indeling als die van de begeleidende brief. U moet het kort houden en professioneel. Men moet een verwijzing te geven naar de datum van het interview en de naam van de interviewer (als u niet de e-mail adressering aan de interviewer, zelf). Zorg ervoor dat u niet op rant over het interview en vasthouden aan het punt dat het goed ging. Zorg ervoor dat je geen vragen stelt vragen als denk je dat ik de baan, of iets in die richting nagel. De e-mail moet worden gehouden formele en professioneel.

Titel

Bij het verzenden van de e-mail, zorg ervoor dat je schrijft de juiste titel van de ontvanger van de brief. Als de persoon was uw gesprekspartner, kunt u ze als titel ‘de interviewer’. Echter, hun toevlucht tot dat alleen als je niet bewust bent van wat hun titel werkelijk is. In het ideale geval zou het perfect het kon je aan de ontvanger verwijzen met de titel correct geschreven in de e-mail. Bijvoorbeeld, als de ontvanger in de HRM, verwijzen naar hem als zodanig in de e-mail.

Onderwerp

Veel mensen vaak geconfronteerd met een dilemma als het gaat om het onderwerp van de follow-up mail. Om deze, zou ik willen zeggen, dat in het bedrijfsleven, hoe eenvoudiger je dingen te houden, hoe sneller de bal zal rollen. Dus, om mijn verklaring te vereenvoudigen, houdt het onderwerp eenvoudig. Zet uw volledige naam en de positie die u hebt aangevraagd. Een suggestie zou zijn om je CV te hechten aan de e-mail opnieuw. Dit zal helpen de ontvanger om de status te bevestigen en zijn geheugen op te frissen met meer gemak.

Voorbeeld

Betreft: Norman Newton – Business Development Manager

NAAR
De heer Bradley Benson
Sr Human Resource Manager
Crabtech Info.

Geachte heer,

Ik had mijn interview met uw organisatie op (datum van het interview). Aangezien het een tijdje is geweest, ik dacht dat ik zou het na te streven.

Ik kwam uit de buurt van het interview een gerust gevoel dat ik een uitstekende kandidaat voor de positie. Mijn doel is om te werken voor een bedrijf dat de aard van de cultuur en de missie zoals die van jullie heeft – in het bijzonder, uw houding ten opzichte van de werknemers die werkzaam zijn als een team. Als zodanig ben ik echt naar uit om in verband worden gebracht met het bedrijf en gaf het mijn beste.

Ik ben echt enthousiast over het vooruitzicht van toetreding tot uw team en wil toegelaten worden beschouwd als belanghebbende kandidaat. Ik weet dat ik zou een uitstekende pasvorm voor de baan op basis van mijn ervaring en wat ik kan brengen om het werk, en mijn toekomstige doelen zijn.

Ik kijk uit naar een gesprek met u verder over deze mogelijkheid.

Met vriendelijke groet,

Norman Newton.

Al deze richtlijnen en voorbeelden voor het bedrijfsleven communicatie kan helpen bij het maken van de meest geschikte follow-up e-mail nadat u verscheen voor een interview. Het is echter belangrijk dat het tijd en niet overhaast in. Te veel haast zou kunnen lijken wanhopig om de werkgevers en leg ze uit. Dit is waar ik aftekenen, vanaf nu! All the best!

Computer Carrière en salarissen
Competency Based Interviews
Senior Software Engineer Salaris
Residency Interview Questions
Tips over hoe je een College Grant Get
Hoe maak je een High School leraar te worden
Hoe kan ik een baan op een booreiland Get
Hoe LinkedIn gebruiken om een ​​baan zoeken
Respiratory Therapist Job Description
911 Operator Job Description
Loan Officer Salaris

Leave a Reply