Internist Salaris

In de medische sector, artsen met gespecialiseerde vaardigheden zijn altijd in grote vraag en hebben een betere werkgelegenheid. Een van de vergelijkbare medische banen die uitstekende carrièremogelijkheden voor medische studenten beloven is die van een internist. In het algemeen krijg meerderheid van ons verward tussen internisten en stagiaires. Terwijl internisten zijn ervaren artsen, stagiaires zijn hogeschool of afstuderen medische studenten die als medische opleiding werken onder senior artsen.

Job omschrijving
Internisten zijn de huisartsen die werken als huisartsen in de gezondheidszorg eenheden. Internisten op de algehele gezondheid van een individu. Zij zijn speciaal opgeleid voor het omgaan met interne organen zoals hart, longen, maag, lever en darmen. Niet verwonderlijk, de vaardigheden en opleiding in verband met dit beroep is immens. Een carrière in dit gebied heeft verschillende beloningen met inbegrip van monetaire voordelen, en op hetzelfde moment krijg je een enorme voldoening in het werk, zoals u helpen patiënten omgaan met ernstige ziekten. Laat het ons weten meer over de winstpotentieel van internisten en de monetaire winst in dit beroep.

Gemiddeld salaris

Net als bij andere medische banen, zoals die van neurochirurgen en huisartsen, internisten commando hoge salarissen. Het salaris van een internist, zoals verschillende salarisschalen voor banen, afhankelijk van verschillende parameters, zoals werkervaring, werklocatie, diploma’s, enz.

Op basis van werkervaring
Internisten, in het eerste jaar van hun werk, worden toegekend aantrekkelijke salarissen. De loonschaal van de internist met werkervaring van een jaar is over het algemeen tussen de US $ 70.000 tot 140.000 USD! Als je analyseert verschillende medische banen, salarissen in het eerste jaar van het werk variëren in het algemeen tussen de US $ 50.000 tot US $ 60.000. Echter, voor internisten, zelfs de aanvangssalaris is zeer goed. Met een tot vier jaar werkervaring, kan het salaris worden tussen US $ 90.000 tot US $ 150.000. Internisten met vijf tot negen jaar werkervaring kunnen verdienen tussen US 138.000 dollar tot US $ 180.000. Na zo’n 20 jaar van uitstekende ervaring, de internist salaris is op haar hoogtepunt en de omvang van het verdienen varieert tussen de US $ 150.000 tot US $ 190.000. En in sommige gevallen aan het kruispunt met zelfs US $ 200.000!

Op basis van Werken Stad / Staat
Salarissen in elk beroep zijn afhankelijk van de werklocatie, omdat de kosten van levensonderhoud van een stad invloed op de winstpotentieel. Volgens onderzoek door het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics (BLS), staten zoals Wisconsin, New Hampshire, South Carolina, Colorado enz. zijn een aantal staten waar de internist salaris hoogste is.

De groeimogelijkheden op dit gebied, zoals verschillende medische banen zal naar verwachting aanzienlijk toenemen in 2016. Echter met verschillende gezondheid hervormingen en gezondheidswetgeving, kan men niet precies voorspellen de groei van een bepaald medisch gebied. Loopbaanontwikkeling pad in dit beroep is stabiel en kan men geleidelijk klim op de ladder en samen te werken met senior artsen en chirurgen. Toch bijna 7-10 jaar van strenge opleiding in combinatie met een medische opleiding nodig is om te worden een internist. Jaren van doorzettingsvermogen en toewijding zijn zeker beantwoord met zulke hoge salarissen. De winstpotentieel van een internist is zeker lucratief en aspiranten geïnteresseerd zijn in dit gebied hebben een prachtig carrièremogelijkheden en een uitstekende groei van de werkgelegenheid.

Goede Werken Zonder een College Degree
Software Engineer Salaris
Vacatures in de reisbranche
Bedienden Jobs
Entry-Level Overheid Jobs
Ziekenhuis Schoonmaak Vacatures
Hoe kan ik een sollicitatiegesprek beëindigen
Medische vacatures voor Demand
Strange Jobs
Best Jobs in Amerika 2012
Carrières die Math dagelijks gebruik

Leave a Reply