Inkoop Agent Job Description

Bedrijfsvoering vormt de sleutel afdeling van de industriële bedrijven en de top-notch bedrijven die in de productie-en productie bedrijf. De efficiëntie van de industrie en fabrieken is een functie van verschillende parameters en aan de basis is afhankelijk van de menselijke middelen die bij het beheer van diverse taken. Inkopers zijn de professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer van verschillende taken met betrekking tot het beheer van het aanbod.

Wat is een inkoper?
Voor de niet-ingewijden, inkopers zijn de mensen die verantwoordelijk zijn voor de aankoop en inkoop van de grondstoffen die nodig zijn bij de bouw van de producten die door de bedrijven. Een uiterst belangrijke en uitdagende baan, de inkopers moeten voldoende waakzaam zijn naar rechts aanbiedingen staken en ervoor te zorgen dat de grondstoffen zijn van kwaliteitsnormen. Daarnaast, ze hebben een gevoel van sterke bedrijfsethiek en integriteit als het gaat om het financieel beheer.

Job omschrijving
Inkopers van een bedrijf te kopen grondstoffen voor het bedrijf. De taak van inkopers is heel anders dan die van de groot-of detailhandel. De klein-en groothandelaars de producten kopen voor wederverkoop. Echter, de inkopers kopen de grondstoffen voor hun bedrijven. Deze grondstoffen worden verder gebruikt bij de ontwikkeling van producten van het bedrijf. De inkopers ervoor te zorgen dat de grondstoffen altijd klaar zijn voor de werknemers, zodat de doel output kan worden bereikt door de bedrijven. Sommige meer inkoper verantwoordelijkheden zijn als volgt:
Aankoop grondstoffen in een zin dat is zuinig in het bedrijf.
Bewaken van de aanbiedingen tot het einde en begrijpen de officiële regels en voorschriften je hebt om te gaan met.
Onderzoek en analyse van de prijsvoorstellen en financiële verslagen aan de adequate prijzen van de materialen te begrijpen.
Monitoren en evalueren van de contracten van het bedrijf de levering van grondstoffen en controleer of de verplichtingen van de contracten zijn volledig gevuld.
Wees een actief lid van de handel vergaderingen, seminars en conferenties met betrekking tot de handel en commercie industrie.
Wees je bewust over de industriële schommelingen in de economie en begrijpen van de trends in de markt als de kosten van de grondstoffen varieert aanzienlijk.

Educatieve Vereisten

De inkopers zijn de mensen die hebben diepgaande kennis van financiële en boekhoudkundige principes, business tactiek en inzicht in de markt en economie. Aspiranten die een bachelor’s degree in onderwerpen met betrekking tot het bedrijfsleven, hebben vrij een betere kans op het krijgen geselecteerd als inkopers. Veel bedrijven geven de gehuurde kandidaten een grondige opleiding van ongeveer 1 tot 5 jaar waarin ze gelijktijdig werken en begrijpen de diepere aspecten van deze baan. In het algemeen, on-the-job-training is meer populair, omdat het kennismaken u met verschillende afmetingen van de baan. Effectieve besluitvorming en onderhandelingsvaardigheden zijn de twee belangrijke kenmerken die worden ontwikkeld in de kandidaten tijdens de training proces.

De carrière mogelijkheden op dit gebied helpt u om te leren de fijne kneepjes van supply chain management en u kunt voltooien de twee inkoper certificeringsprogramma’s, te weten de Certified Purchasing Professional (CPP) en de Certified Professional Purchasing Manager (CPPM). Deze programma’s worden over het algemeen gedaan na het behalen van aanzienlijke werkervaring.

De inkoper salaris is in het bereik van USD 44.000 tot USD 86.000. De taak taken meebrengt in dit artikel moet u een aantal ideeën over de cruciale rol van deze middelen in de Supply Chain Management – SCM-proces en uiteindelijk, in het succes van de bedrijven. De inkopers vormen een cruciaal onderdeel van de operatie managementteam en hoewel ze maken het werk op het oorspronkelijke niveau van de aankoop, ze zijn ongetwijfeld een integraal onderdeel in het succes van het project.

Raad van Bestuur Verantwoordelijkheden
Top Betalen Majors in College
Wat Carrière goed geld verdienen
Jobs in ziekenhuizen zonder een diploma
Hoogste Betalen Graden
Executive Officer Taken en verantwoordelijkheden
Ziekenhuis Schoonmaak Vacatures
Chief Operating Officer Job Description
Verschil tussen een hogeschool en universiteit
Best betaalde CEO’s
Hoe kan ik een baan Snelzoeken

Leave a Reply