Industrieel Ontwerpen Carrière

Een aankomende carrière op het gebied van het ontwerpen, in termen van het aantal banen, industrieel ontwerp is alles over het toevoegen van waarde aan de geproduceerde goederen in de industrie. Deze toegevoegde waarde wordt bereikt door middel van het maken van een product gebruiksvriendelijker worden door verbetering van de design. Industrieel ontwerpers in dienst zijn voor hetzelfde. Industrieel ontwerpers hebben verschillende kwaliteiten die hen in staat stelt te creëren iets nieuws uit saai ogende gadgets. Ze moeten de creativiteit, technische vaardigheden en moet in staat zijn om de klant het standpunt van te begrijpen, om een ​​aantrekkelijk design en een nuttig product.

Volgens de gegevens verzameld door het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, waren er 48.000 banen beschikbaar voor industrieel ontwerpers in het jaar 2006. Er wordt geschat dat het aantal banen in deze sector zal met 7% groeien tot 2016. Echter, als gevolg van hevige concurrentie in de markt, moet men goed voorbereid om te kunnen overleven op het gebied van industriële vormgeving.

Studie Industrieel Ontwerpen

Degenen die willen een serieuze carrière te maken van industriële ontwerpen moeten ten minste beschikken over een Bachelor Industrieel Ontwerpen graad. Men kan ook in gaan voor een masters, maar afstuderen is de minimale kwalificatie voor een entry-level industrieel ontwerper. Een industrieel ontwerper moet goed vertrouwd met technische onderwerpen met het oog op technische principes, industrieel materiaal & processen en ergonomie te begrijpen. Samen met technische kennis, de ontwerper moet zijn bedreven in verschillende mediums van communicatie, zoals gedrukte media, elektronische media, fotografie, enz. Laten we nu eens kijken naar de verschillende cursussen opgenomen in industrieel design.

Industrieel Ontwerpen Cursussen

Hieronder volgt de lijst van de vakken in een opleiding voor industriële vormgeving.

Basic Industrial Design Studio I & II
Grafisch en Industrieel Ontwerpen Fundamentals
Computer Imaging in het ontwerpproces
Intermediair Industrieel Design Studio Series
Beroepspraktijk in Industrial Design
Advanced Industrial Design Studio Series
Human-Centered Design
Hedendaagse Productieproces I & II
Advanced Digital Design Processes
Ideation I & II

Industrieel Ontwerpen Beroep

Zodra een persoon vult de cursus, is hij in staat de behandeling verschillende technologieën. Hij wordt geleerd om creativiteit toe te passen op een manier die innovatieve oplossingen biedt aan industriële problemen. De vaardigheid van schetsen komt goed van pas, wanneer een industrieel ontwerper nodig heeft om neer te zetten zijn ideeën op papier, zonder veel tijd te verliezen. Computer profiel helpt de ontwerper omgaan met verschillende software. De schriftelijke en mondelinge vaardigheden die zijn gepolijst in de loop van de opleiding, te helpen in de communicatie met klanten op een effectieve manier.

Het is raadzaam om een ​​stage af te ronden voordat de opleiding krijgt over. Een zomer baan helpt ook bij het verkrijgen van voldoende ervaring en te worden ‘industrie-ready’. Co-op is een stage programma dat een voorziening voor studenten om te werken in afwisselende semesters van de opleiding heeft. Zo kan een student slaagt uit met een ervaring van ten minste een jaar.

Industrieel Ontwerpen Carrière

Een industrieel ontwerper kan werken in verschillende functies in diverse industrieën. Na zijn enkele van de voorbeelden van de benamingen en hun respectieve werk instellingen.

Industrieel Ontwerper – Design Firm
Multimedia Designer – Entertainment Industry
Product Designer – Automotive Industry
Interface Designer / Developer – Software Industry
Product Developer – Consumer Products Industry
Exhibit Designer – Museum

Industrial Design is een groeiende veld, en is belangrijk voor de ontwikkeling van innovatieve ideeën. Industriële ontwerpen niet alleen helpt productiebedrijven verhogen hun verkoop, maar ook geeft ontwerpers een platform om hun vaardigheden te tonen. Zo heeft het Industrial Design sector ontketende een win-win formule die veel ruimte geeft voor creativiteit stimuleren om.

Hoog betaalde banen dat moet werken met kinderen
Hoogste betaalde banen – Tien Hottest Carrière
Wat zijn de meest opwindende banen in de wereld
Respiratory Therapist Job Description
Horeca Functiebeschrijvingen
Top Medical Jobs
Medische Apparatuur Reparatie Training
Top werk in Amerika
Neonatoloog Salaris
Career Counselor Job Description
Perfusionist Salaris

Leave a Reply