ICT-banen die in de vraag

Naarmate de economie vindt een stevige basis na een pijnlijke dalen, wordt het weer belooft een breed scala aan opdrachten aan aspirant-professionals. IT of de IT-sector is een van de snelst groeiende degenen na de recessie wordt vervangen door dynamische krachten van de economie. Business analisten voorspellen IT om de heetste-sector in de komende jaren, als de noodzaak van de informatietechnologie kan nooit worden verzadigd. Gelukkig biedt deze sector werkgelegenheid voor zowel vers afgestudeerden en professionals met ervaring.

Software Engineers
Software engineers werden de meest gewilde kandidaten vóór de economische neergang. Nogmaals, zij zijn degenen die worden ingehuurd in tientallen verschillende informatietechnologie bedrijven. De functieomschrijving van een software engineer omvat het ontwikkelen van een software, het bijwonen van de volledige levenscyclus van het zelfde, het ontwerpen en coderen van software-applicaties, modellering en simulatie, testen en kwaliteitszorg, enzovoort. Een kandidaat moet beschikken over een diploma in informatietechnologie en moet kennis over de verschillende software-talen en systemen zoals C, C + +, Java,. NET, Python, BEA WebLogic, WebSphere, J2EE, HTML, JSP, JavaScript, XML, ASP, MySQL bezitten , SQL Server, Oracle, UNIX, Linux, Redhat Linux, Sun Solaris en ga zo maar door. Een software engineer kunt worden betaald ongeveer US $ 50.000 tot US $ 70.000 per jaar.

IT Consultant
Net als elke consultant, een IT-consultant werkt ook nauw samen met klanten. Hij is niet alleen een manier van communicatie tussen de cliënt en zijn teamleden, maar ook een deskundige die beschikt over de technische know-how. Met zijn ervaring en expertise, moet hij voor strategische aansturing en betrouwbare hulp. Het halen van deadlines met uitstekende kwaliteit van te leveren prestaties door optimale benutting van de middelen zijn enkele van zijn rollen en verantwoordelijkheden. Een IT-consultant is de taak voor ervaren professionals, die hun academische achtergrond gezoet met hands-on ervaring. Het gemiddelde salaris van een IT-consultant kan oplopen tot US $ 100.000 tot US $ 300.000 per jaar.

Websiteontwerper
Het oog pakkende graphics zijn het kunstwerk van een website ontwerper, dat een product promoot in een minuut naar de surfer. Hij moet een idee effectief te communiceren met zijn illustraties, afbeeldingen, foto’s en video’s. Een webdesigner kan ook om een ​​concept te ontwerpen en te creëren in een webpagina recht vanuit het niets. Zijn vaardigheden liggen in het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke interface om de meest complexe informatie lijkt gemakkelijk bereikbaar. Een website ontwerper vereist commando over HTML, Dreamweaver, Photoshop, Adobe Illustrator, Flash, XML-gebaseerde web applicaties en programmering, en diverse andere programmeertalen. Een website ontwerper kan verdienen tot US $ 40,00 tot US $ 65.000 per jaar.

Computer Support Specialist
De taak van een computer specialist is vergelijkbaar met een systeembeheerder. Vanaf het installeren van de zwaarste software aan het oplossen van kleinste computer gerelateerde problemen, een computer specialist te maken heeft het allemaal. Hij moet het opzetten van een soepel draaiend systeem van computers om ervoor te zorgen dat werknemers kunnen werken zonder pauzes. Hij moet in staat zijn om elke hardware-en software gerelateerde problemen op te lossen. Hij moet een goede kennis van besturingssystemen en netwerk buildups. Een computer support specialist kan verdienen tot 58.527 dollar per jaar.

Naast de bovengenoemde functies, dan kan men ook proberen een paar hieronder. Deze banen vereisen een bepaald academisch inspanning en een oprechte ervaring in hetzelfde werkveld.

ICT-banen die in de vraag

Systems Administrator

Programmeur

Systems Analyst

Information Systems Manager

Database Developer

Games Programmer

Communications Manager

Om een ​​taak in dit gebied te krijgen, moet je een bachelor’s degree in de informatietechnologie te krijgen. Een carrière in de IT is een hoge het betalen van een en daarom is een adequate formele opleiding ook. Dit veld biedt een breed scala aan mogelijkheden voor vurige professionals. Dus kies er een die je leuk vindt, om er een carrière nastreven waard is.

Carrière Aptitude Test
Top Betalen Medische Carrière
Hoe maak je een College Kies
Universitair docent Salaris
Interview Zwakke punten
Hoe te Vrijwilliger bij een ziekenhuis
Werken die goed betalen
Loopbaanontwikkelingsplan Template
Carrières die betalen over 100k een jaar
Medische Jobs dat Betrek het werken met kinderen
Horeca Functiebeschrijvingen

Leave a Reply