How to Get gecertificeerd als een badmeester

Lifeguards! Het eerste woord dat in je hoofd opkomt als het woord zegt, is, heel waarschijnlijk Baywatch (grote verrassing!). Glamorous hoewel het lijkt op het scherm, als je je geest echt ingesteld op steeds een badmeester, dan zijn er een reeks procedures, training en tests die u moet doorlopen voordat je officieel kan worden genoemd een professionele badmeester. Dit blog artikel heeft een aantal tips die u kunt gebruiken om te weten wat zijn de stappen op weg naar het krijgen van gecertificeerde als een badmeester.

Eisen voor een Lifeguard
Met het oog op een badmeester te worden, moet je niet alleen om getraind in verschillende disciplines, maar je moet ook de nodige vaardigheden en fysieke eisen bezitten certificering te krijgen. Hieronder zijn de basis eigenschappen die je nodig hebt voordat je aanpak een vereniging.

Je moet 15 jaar of boven de in leeftijd om geaccepteerd te worden in een badmeester training vereniging.
Je moet een bekwaam zwemmer te zijn, in het bijzonder goed vertrouwd met de voorkant, samen kruipen met ritmische ademhaling (voor 100 yards), schoolslag (100 meter) en een combinatie van beide.
Je moet ook in staat zijn om te duiken ten minste 7 meter, 20 meter zwemmen en een object dat een minimum van 10 kilo weegt op te halen. Het object moet worden gehouden boven het water met beide handen.

Het krijgen van gecertificeerde

Zodra u de bovenstaande in orde is, kunt u een opleidingsinstituut voor relevante cursussen, die u te trainen in alle taken die nodig zijn voor het zijn een badmeester en ook op zoek-en reddingsoperaties te benaderen.
Zorg ervoor dat je bij een instituut dat is geaccrediteerd en / of goed erkend door de American Lifeguard Association.
In feite, het krijgen van certificering rechtstreeks van de American Association Lifeguard heeft meer zin dan het nemen van een kans met een andere instelling, als het kan niet goed worden herkend. De Amerikaanse Lifeguard Association heeft een eigen website waarop alle informatie die u nodig zult hebben over de aard van de opleidingen en cursussen die worden aangeboden heeft.
Als alternatief kunt u ook zelf ingeschreven in een Amerikaanse Rode Kruis centrum voor training en certificering. Ze zijn ook heel prominent aanwezig in badmeester opleiding en hebben centra van het land over te steken.
De training in deze instituten zal cardiopulmonale reanimatie (CPR), eerste hulp bij het water levende noodsituaties, reddingstechnieken, preventieve maatregelen, bewakingstechnieken, het behandelen van mogelijke hoofd-en rugletsel, enz.
U krijgt deze opleiding in twee formaten: klaslokaal en praktisch. Je hebt de helft van de cursus in de klas gericht op het theoretische aspect van lifeguarding en de andere helft in het water, waar je theoretische kennis zal worden gebracht om te testen.
Verschillende instituten hebben verschillende criteria voor de indeling en het doorgeven studenten van hun cursussen.
Na het passeren van de opleiding, ontvangt u certificering voor worden opgeleid als een badmeester en ook in eerste hulp inclusief reanimatie en Automatische Externe Defibrillator (AED).
Dit geeft u de status van een professionele badmeester en is geldig voor een periode van 3 jaar.
De certificering die u ontvangt van een van de bovengenoemde instituten is het bewijs dat u goed opgeleid en zijn volledig geschikt voor het verwerken een dergelijke situatie die je weg kan komen.

De aanvragers moeten fysiek en mentaal zijn om een ​​intensieve en slopende training te weerstaan ​​om te krijgen gecertificeerd als een badmeester van het instituut te passen. Niet te constante praktijk noemen en fysieke conditie is vereist, zelfs na ontvangst. Dus, de volgende stappen uit om een ​​badmeester te worden, hebben een goede neus voor snuiven van mogelijk gevaarlijke situaties en hebben een passie voor het leven. Niets kan je ervan weerhouden steeds een ace badmeester!

Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Job Interview Voorbereiding Tips
Hoe een actuaris worden
Follow-Up Letter Na Interview
Paraprofessionele Salaris
Luchtvaartmaatschappij Vacatures
Machinist Salaris
Loan Officer Salaris
Detective Eisen
Hoog betaalde banen in de medische sector
Interessante jobs die goed betalen

Leave a Reply