Hostess Job Description

De gastvrouw functieomschrijving is in principe om toezicht te houden en beheren van de activiteiten van de eetruimte in een restaurant of in een hotel. De gastvrouw is een belangrijk onderdeel van de beroepsbevolking in een hotel. De gastvrouw positie wordt vaak verstoken van aandacht. Goede hotels kennen het belang van een gastvrouw, terwijl sommige hotels zien als een formaliteit.

Hostess / Host in kleine hotels zijn ook bekend als accommodatie bureau managers. Hotel gastvrouw / gastheer werken in kleine groepen. Hostess functiebeschrijving is om voor de gasten dineren in de bar of een restaurant.

Onderwijs voor Hostess
Onderwijskwalificaties voor het zijn een gastvrouw is niet veel, maar je moet een persoon met een verstelbare natuur en zachte spreekvaardigheid. Om een ​​gastvrouw te zijn, wordt het fundamenteel middelbare school afstuderen vereist. Een associate degree of diploma in het hotel management zou een extra voordeel zijn. Spreekvaardigheid in een vreemde taal en een cursus persoonlijke en facility management zou worden als gunstig beschouwd.

Functieomschrijving voor gastvrouw begint met een formele kleding. Om een ​​professionele gastvrouw te zijn, moet u de juiste kleding. Goede restaurants, hotels en luchtvaartmaatschappijen zullen een dress code hebben voor hostessen, het belangrijkste is hier dat je moet kijken netjes en scherp. Draag minimale sieraden en niet te veel parfum. Je haar moet netjes, schoon en vastgebonden. Een gastvrouw / heer is een merk ambassadeur van een vestiging, dus zorg ervoor dat je eerste indruk moet een goede.

Hostess Taken en verantwoordelijkheden
De gastvrouw takenpakket omvat het houden van het bureau georganiseerde en schoon te allen tijde.

Zorg ervoor dat alle menu’s van het hotel zijn afgeveegd en vlekken vrij.
Neem contact op met huishouden en ervoor te zorgen dat deuren zijn schoon en vlek vrij.
Neem contact op met de telefoonmaatschappij en antwoordapparaat om een ​​idee van alle geavanceerde bedenkingen hebben.
Bevestig met de manager over de feesten en evenementen die zullen worden gehouden in het hotel.
Plan de bureaustoelen lijst en de reserveringen.
Heb een nota van alle benodigdheden in de keuken.
Geef een warm welkom aan de gasten, begeleiden ze naar hun tafels, de stoelen voor de dames en de huidige menu’s te trekken.
Zorg ervoor dat de gasten zijn gezeten op hun respectievelijke tafels.
Zorg ervoor dat u interactie met de gasten, terwijl het nemen van een bestelling. Geef en accepteer creatieve suggesties met betrekking tot het voedsel menu, maak het gesprek met de gasten levendig.
Zorg ervoor dat de lobby van het hotel, eetkamer, badkamer en menu’s worden schoon gehouden door het hotel operaties.
Zeg een warm afscheid van de gasten. Heb een cheque met elke gast om te zien of alles was prachtig. Geef ze een opmerking kaart en vraag hen voor hun waardevolle feedback met betrekking tot het hotel.
Salaris van een hostess varieert van USD 10.000 naar USD 28.000 per jaar. Verwacht een USD 4 tot en met 7 USD tip als de gast genoot hij het diner en de sfeer van het hotel.

Ik hoop dat dit artikel heeft u de juiste informatie over gastvrouw functieomschrijving en het is de belangrijkste factoren. De carrière als gastvrouw is een lonende een. Echter, wegen alle opties voordat u kiest voor een carrière.

Hoe maak je een loopbaanadviseur Kies
Hoe om jezelf te beschrijven
Medische Carrière Lijst
Ongebruikelijke Carrière Lijst
Lijst van anders zijn Carrière
Follow-Up Letter Na Interview
Wat is een Endodontist
Medical Field Carrière zonder diploma
Carrière Aptitude Test
Docent speciaal onderwijs Job Description
System Administrator Job Description

Leave a Reply