Horeca Functiebeschrijvingen

Hospitality industrie is een van de snelst groeiende industrieën die we vandaag hebben. Zelfs de economische kernsmelting heeft geen invloed op deze industrie aanzienlijk. Bericht recessie, deze industrie is booming als nooit tevoren. Ieder jaar worden honderdduizenden arbeidsplaatsen in deze sector. Jobs zijn beschikbaar op verschillende niveaus, die verschillende vaardigheden en kwalificaties.

Functiebeschrijvingen voor de horeca

Horeca biedt food service, accommodatie, recreatie aan hun gasten. Deze diensten niet alleen beperken tot hotel vestiging, maar kan worden uitgebreid tot cruises, recreatieve clubs en andere instellingen. Voor het beheren en coördineren van deze aspecten van horeca, zijn verschillende deskundige medewerkers nodig. Ze werken in harmonie met maximale tevredenheid te bieden aan hun gasten. In dit artikel worden gastvrijheid functiebeschrijvingen en plichten van enkele belangrijke personen vermeld.

Food and Beverage Manager
Een eten en drinken manager is verantwoordelijk voor het eten en drinken service in restaurants en kamers. Hij houdt toezicht op de kwaliteit en de inventaris in de keuken en bars. Hij zorgt ervoor dat bar is altijd uitgerust met de benodigde voorraad en die barmannen zijn efficiënt genoeg om drankjes serveren. Hij ziet ook als de room service gesprekken zijn snel en efficiënt uitgevoerd. Een andere verantwoordelijkheid omvat onder meer het toezicht op de begroting van de leveringen en zich te houden aan de toegewezen begroting. Hij is ook verantwoordelijk voor de algehele netheid van de keuken, bar en restaurant.

Head Chef
Chef-kok baan gaat beslissen het menu voor het restaurant, de controle kwaliteit van eten en het formuleren van nieuwe recepten. Hij moet de nodige wijzigingen aan in het menu als per eisen van de klant en voor te bereiden lekkernijen op basis van gebeurtenissen of festivals. Hij houdt toezicht op het werk van de assistent-chef-koks en keukenpersoneel.

Front of House Manager
Een voor het huis van manager houdt toezicht op de taken van de receptionisten, reservering klerken, portiers, chauffeurs, boekhouders, schakelkast operatoren, enz. Hij zorgt ervoor dat de gasten zijn de kamers toegewezen goed en snel. Hij Overzichten ook alle toewijzing formaliteiten, met inbegrip verificatie van gegevens van de gasten. Hij zorgt voor onmiddellijke uitvoering van de roomservice. Trouwens, hij regelt ook voor pick-up, drop-faciliteit voor de gasten.

Banquet Manager
Banquet Manager houdt toezicht op de voedingsmiddelen, dranken en recreatie in een feestzaal. Hij zorgt ervoor dat een winstmarge wordt bereikt voor elke maand. Hij controleert de details van de partij, terwijl boekingen worden gemaakt. Hij zorgt ervoor dat de vereiste apparatuur en benodigdheden goed geregeld zijn voordat de functie begint. Hij groet ook gasten, leidt ze en orders de bedienend personeel met betrekking tot de levering van levensmiddelen en drank. Een andere verantwoordelijkheid omvat het verzorgen van kleine grieven die zich kunnen voordoen tijdens een functie. Hij zorgt er ook voor dat de overtollige voorraad wordt teruggebracht naar een veilige locatie.

Restaurant Manager
Een restaurant manager is verantwoordelijk voor alle soorten diensten die in het restaurant. Hij zorgt ervoor dat de gasten een goede tafels toegewezen en die tafel reserveren in orde zijn. Hij houdt ook toezicht op de schoonmaak en inrichting van het restaurant, die een goede tafel setting en bloemstuk omvat. Hij werkt in het menu na coördinatie met eten en drinken manager. Hij zorgt ervoor dat de wacht-en bedienend personeel slim is gekleed en efficiënt. Hij houdt ook toezicht op de hygiëne in zowel zittend als wachtruimte. Een restaurant manager lost ook klachten van klanten met betrekking tot voedsel of the service.

Hoofd Housekeeper
Een hoofd huishoudster is verantwoordelijk voor het reinigen van alle hotelkamers, restaurants en openbare ruimtes in een hotel. Hij zorgt ervoor dat de kamers zijn gereinigd op een dagelijkse basis en dat het bedlinnen wordt elke dag vervangen. Een huishoudster onderhoudt ook een voldoende aanbod van beddengoed, linnengoed, dekens, lakens, enz. Hij heeft ook woont de room service noemt ten aanzien van huishoudelijke taken. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de goede opleiding van andere huishoudelijke dienst.

Training en Personeelsbeleid
Formuleert het aannamebeleid van de gastvrijheid organisatie. Hij zorgt ervoor dat het inhuren van de procedure blijft binnen de gestelde begroting. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de benoeming van efficiënt personeel. Hij zorgt ervoor dat nieuw benoemde medewerkers ontvangen een goede introductieprogramma. Hij overzichten ook de beoordeling en evaluatie van de prestaties van het personeel.

Operations Manager
Een operations manager is verantwoordelijk voor de goede werking van alle afdelingen. Hij zorgt ervoor dat de klanttevredenheid wordt voldaan door middel van effectieve uitvoering van het beleid. Hij houdt ook toezicht op de toewijzing van middelen en maximalisatie van winst.

Dit was alles over de verschillende posities en een loopbaan in de horeca. Afgezien van deze belangrijke medewerkers, zijn er verschillende andere werknemers die op hun eigen manier bijdragen aan deze industrie.

Doctor in de holistische geneeskunde
Beste Computer Banen voor de toekomst
System Analyst Salaris
Online Jobs voor Studenten From Home
Basic interviewtechnieken
Stappen om leraar te worden
Hoog betaalde banen in de medische sector
Presentatie Ideeën voor Interviews
Lijst van anders zijn Carrière
Telefoon Interview Questions
Gemakkelijk hoog betaalde banen

Leave a Reply