Hoogste Betalen Graden

Het kiezen van een goede undergraduate-diploma met de grootst mogelijke zorg is een van de belangrijkste stappen in ieders student-leven. Dit is omdat het heeft een sterke invloed op je hele leven en toekomst. Tijdens het maken van deze beslissing, moet je een gedachte te geven aan uw hobby’s, interesses, vaardigheden en persoonlijkheid. Als je eenmaal hebt rekening gehouden met al deze factoren, is er niets dat je kunt stoppen succesvol. De beste manier om goed te overwegen alles te nemen het advies van een loopbaanadviseur en een aantal aanleg en persoonlijkheid tests. Dit alles zal ter verduidelijking voor u. Om uw baan een beetje makkelijker, heb ik een lijst samengesteld van 10 hoogst betalende graden over de hele wereld. Neem een ​​kijkje op de opties om te volgen.

Computer-en Informatiewetenschappen
Computers zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven. Zo zijn er talloze vacatures op dit gebied. Computer gerelateerde graden zijn ook enorm in aantal. Maar de computer engineering is de meest bekende en haal je het beste betaalde baan. De jaarlijkse salaris van een computer ingenieur kan overal rond de $ 125.000.

Petroleum Engineering Degree
Energievraagstukken zijn momenteel hot en dus petroleum engineers zijn in de vraag. Als aardolie ingenieur, moet je om te gaan met de winning, verwerking, enz., van olie en gas. Het salaris bereik voor deze graad is 115.000 dollar per jaar. Het is dus een van de top betaalde banen en carrières.

Chemical Engineering Degree
In de afgelopen jaren chemische ingenieurs hebben opgedaan veel populariteit in de arbeidsmarkt en chemische technologie is opgenomen in de hoogste betaalde banen in Amerika. Ze zijn van toepassing de verschillende principes van scheikunde, natuurkunde en wiskunde te komen met verschillende grondstoffen of chemicaliën en andere waardevolle en nuttige producten. De salaris voor deze baan is ongeveer 60.000 dollar per jaar.

Business Administration
Een van de top betalende carrières, bedrijfskunde, is nog steeds erg populair. Bedrijfskunde is alles over de bedrijfsvoering en het initiëren en implementeren van belangrijke beslissingen. Een business administration mate samen met de technische expertise kan verdien je overal rond 55.000 dollar als een aanvangssalaris. De groeivooruitzichten zijn ook ongelooflijk.

Advocaten
Ik heb geen te benadrukken van hoe goed advocaten verdienen. Ook zijn ze altijd gewild. Maar steeds een advocaat is niet zo eenvoudig. Het heeft een veel hard werk en geduld. De jaarlijkse salaris van een advocaat kan overal rond de $ 50.000 tot 60.000.

Graphic Designer
Grafische ontwerpers creëren visuele oplossingen voor bijna alles. Ze zijn een belangrijke voorwaarde in verschillende velden, zoals webdesign, reclame, spel ontwerpen, etc. Dit is een van de meest lucratieve banen van 2010 en het salaris van een grafisch ontwerper kan overal rond de $ 50.000 tot 60.000 per jaar.

Health Administration
U zult vele taakopties met een diploma in de gezondheidszorg administratie. Net als elk ander bedrijf, de gezondheidszorg vereist ook efficiënte beheerders het handhaven van een gezondheid gerelateerde organisatie. Ze moeten plannen en toezicht houden op de levering van diensten door artsen, verpleegkundigen en technici. Salaris – $ 40.000 / jaar.

Advertentie-
Het is een opkomend gebied, omdat bedrijven zijn begonnen met het bevestigen van meer belang bij reclame en marketing. En elk bedrijf heeft behoefte aan een kwaliteit Advertising Professional. Het gemiddelde salaris van een reclame-professional kan zijn rond de $ 40.000 tot 50.000 per jaar.

Basis Boekhouding
Na de recessie, zijn alle bedrijven het toezicht op hun rekeningen en financiën met een grotere zorg waarvoor ze nodig hebben boekhouders en accountants. Dus mensen met een bachelor’s degree in de boekhouding zijn in grote vraag. Het salaris kan rond de $ 40.000 tot 50.000 per jaar.

Biochemie
Biochemie is een andere opkomende en veelbelovende carrière. Het salaris ligt rond de $ 40.000 tot $ 50.000. De baan natuur is voornamelijk onderzoek en ontwikkeling die kan saai zijn voor sommige mensen. Dus kies verstandig.

Ik hoop dat je alle informatie over de diploma’s die de hoogste te betalen kreeg. Toch zou ik willen voorstellen dat je niet moet nemen van een diploma, alleen maar omdat het geeft je de veel geld. Identificeer je passie en dienovereenkomstig selecteer een graad.

Werken die goed betalen met weinig scholing
Nefroloog Vs Uroloog
Lijst van Carrière in de biochemie
Interview Tips voor Verpleegkundigen
Kindergarten Teacher Eisen
High betaalde banen zonder diploma
Het analyseren van de mythen over lerarensalarissen
Vice President Job Description
Jobs die goed betalen
Voordelen van Becoming een Leraar
Geofysicus Salaris

Leave a Reply