Hoogste Betalen Entry-level Carrière

Een entry-level job is er een die is bedoeld voor net afgestudeerden die geen eerdere werkervaring. Deze banen vereisen doorgaans specifieke vaardigheden en technische kennis van het veld en bieden vaak een hoger salaris. De meeste entry-level banen die zijn gericht op afgestudeerden zijn fulltime dienstverbanden, hoewel sommige van hen in deeltijd te zijn, en niet de employee benefits. Entry-level banen vereisen vaak on-site of on-the-job training te freshers voor te bereiden op de organisatorische uitdagingen. Een aantal van de hoogste betalende entry-level carrières en banen worden hieronder opgesomd. Deze hoge betalende entry-level banen zijn grote opties die u kunt overwegen, op basis van uw individuele belang en academische specialisatie.

Top Hoogste Betalen Vacatures voor Freshers

Petroleum Engineer: De taak van een petroleum engineer is een van de beste entry-level engineering banen en vereist de ingenieur om koolwaterstof oogsten door extractie van ruwe olie en aardgas reserves uit ondergrondse reservoirs die zijn gevestigd op ontoegankelijke terreinen, zoals hieronder Noordelijke IJszee. Aanvragers aan dit bericht zijn verplicht om training in aardwetenschappen, wiskunde, geofysica en petroleum geologie hebben. Extra kennis op het gebied van goed logging, boren, reservoir-simulatie, goed-engineering en kunstmatige liften zijn wenselijk vooruitgang op dit gebied. De reikwijdte is enorm vanwege de enorme wereldwijde vraag naar energie en een petroleum engineer heeft het potentieel om iets te verdienen tussen de 86.000 dollar – $ 120.000 per jaar. Echter, het ontslag tarief is ook enorm als de brandstof reserves zijn uitgeput. Alle gezegd en gedaan, dit blijft een van de top 3 best betalende entry-level banen beschikbaar tot datum.

Investment Banking: Onder de hoogste betalende entry-level carrière, het profiel van een investeringsbank is die van de verkoop van beleggingsproducten, ideeën en adviesdiensten aan potentiële klanten. Om te kwalificeren voor dit profiel, moet men een bachelor’s degree in business, finance of accounting en moet hebben belang bij, en een praktische kennis van, beursactiviteiten en verzekeringstechnische. De meeste van deze functies worden aangeboden tijdens stage zelf, en een frisser kan overal tussen 60.000 dollar te verdienen – 86.000 dollar als investment banker.

Trucking: Dit is een van de best betalende banen zonder diploma en heeft zeer weinig of geen ervaring. U kunt in deze en getraind, terwijl het bedrijf betaalt u zelfs tijdens uw stage – nou ja, de meeste bedrijven doen! Men kan ongeveer $ 60.000 per jaar op een gemiddelde in deze baan.

Economist: Naast particuliere sector, is dit een van de hoogste betalende entry-level overheid banen! De particuliere sector vereist een master of doctoraat terwijl de overheid neemt bij personen met een bachelordiploma. De taak van een econoom gaat bestuderen en onderzoeken van de verdeling van de middelen binnen de samenleving door het analyseren van gegevens en monitoring trends en vervolgens het voorspellen van economisch fenomeen zoals inflatie, rentevoeten, wisselkoersen, conjunctuurcycli, werkgelegenheid, energie kosten, enz. Een vermelding niveau econoom heeft het potentieel om ongeveer $ 84,00 per jaar verdienen gemiddeld.

Geregistreerd Verpleegkundigen: Afhankelijk van het gebied van specialisatie en opleiding, kan een geregistreerde verpleegster overal te maken rond 68.00 dollar per jaar en het werk vereist de behandeling van, het opleiden en ondersteuning van patiënten en hun familie, het uitvoeren van diagnostische tests, analyseren en interpreteren van testresultaten, het hanteren medisch en chirurgisch materiaal, het beheren van pijn en trauma verlichting procedures, enz. Een bachelor’s degree in de wetenschap of verpleging is de gewenste kwalificatie voor een aanvrager, hoewel, soms kan een associate’s degree ook landen u een vacature solliciteert.

Andere Hoge Betalen Vacatures voor Freshers

Afgezien van de hierboven besproken, hieronder is een lijst van de hoge betalende entry-level banen die grote mogelijkheden zijn voor het begin van een loopbaan in een gespecialiseerd vakgebied.

Entry-Level Job
Gemiddelde winstpotentieel per jaar

Electrotechniek
58.000 dollar

Landschapsarchitectuur
60.000 dollar

Database Administration
52.000 dollar

Computer Programming
56.000 dollar

Game Programming
95.000 dollar

Management Analyst
52.000 dollar

Computer Hardware Engineering
61.000 dollar

Werktuigbouwkunde
60.000 dollar

Chemical Engineering
76.000 dollar

Natuurkundige
90.000 dollar

Dit zijn enkele veel van de top brutowinst, geld-slaan, entry-level carrière. Als u op het punt om af te studeren en daarover te beslissen uw beste werk opties, kennis over deze alternatieven kan u helpen beslissen hoe beter. Voor degenen die net hebben gekregen in de universiteit, worden geïnformeerd over deze opties zou kunnen helpen om te beslissen welke stroom van specialisatie te kiezen voor om vooruit dienovereenkomstig plannen. Dus u ziet, werkervaring is niet alles en je kunt fatsoenlijke-to-sound hoeveelheden contant geld te verdienen, zelfs als een frisser. All the best!

Nieuw verzoek om een ​​baan
Executive Director Job Description
Carrière Werken met kinderen met kanker
Career Test voor middelbare scholieren
Respiratory Therapist Lonen
Cowboy Jobs
Chemist Job Description
Top Jobs in de vraag naar de toekomst
Belang van College Onderwijs
Jobs voor Dog Lovers
Hoe te Career Doelstellingen Schrijf

Leave a Reply