Hoogste Betalen blauwe boorden banen

Het is waar dat de witte-boorden-professionals bestaat voor meer dan 60% van het totale aantal werknemers vanaf 2009, maar er zijn nog een aantal goedbetaalde blauwe boorden banen in de markt. In feite is de witte-boorden-banen zijn afhankelijk van de blauwe boorden banen voor een groot deel. Allereerst, laten we proberen om te weten wat er precies verstaan ​​we onder een blauwe-boorden-werk. Blauwe boorden banen te betrekken fysieke arbeid en de vergoeding is meestal in uurloon. Sommige van de gemeenschappelijke velden zijn bouw, productie, onderwater lassen enz. Hoewel, het is een algemene indruk is dat deze blauwe-boorden banen zijn makkelijk te nemen, de realiteit is dat veel van deze banen specifieke trainingen en certificeringen nodig hebben. Dus, laten we een kijkje nemen op enkele van de hoogste betalende blauwe boorden banen in Amerika.

Voordat we verder gaan en een kijkje nemen op enkele van de hoogste blauwe boorden banen in Amerika, willen wij u vertellen dat vandaag de dag, arbeiders zijn uitdagingen van gespecialiseerde apparatuur en uitbesteding van banen geconfronteerd. De beschikbaarheid van goedkope arbeidskrachten in de ontwikkelingslanden van de wereld heeft een hit op de lonen van de werknemers in deze sector. Ondanks al deze factoren, zijn een aantal van deze beroepen nog steeds gegeerd en de hoogopgeleide professionals zijn nog steeds in staat om grote kansen om te werken. Deze kunnen niet als een van de best betalende banen in Amerika, maar deze betalen goed genoeg om een ​​fatsoenlijke levensstijl te handhaven.

1. Productie technicus
Een productie-technicus is in-charge van productie hoogwaardige producten die efficiënt en veilig te gebruiken. Naast dit, is hij ook verantwoordelijk voor het analyseren van fouten in het ontwerp van de productie en feedback over corrigerende maatregelen. De gemiddelde salarissen van de productie technici is rond de $ 45.000 en ze hebben ook recht op bonussen die in de range van $ 1.000 – $ 1.500.

2. Automonteur
Na de subprime-crisis is een nieuwe trend ontstaan ​​in de Amerikaanse middenklasse en dat is het handhaven en herstellen van de bestaande dingen in plaats van het kopen van een nieuwe. Dit is goed nieuws voor automonteurs als analisten wijzen erop dat deze trend niet zou van korte duur zijn. Automonteurs maken rond 40.000 dollar per jaar met inbegrip van bonussen ter waarde van $ 400.

3. Lift installateurs en reparateurs
Zoals de naam al doet vermoeden, lift installateurs zijn verantwoordelijk voor het installeren van liften, roltrappen, galerijen etc. Reparatie werknemers vast te stellen liften die niet werken en ook helpen in hun onderhoud. Ze helpen ook bij het omzetten van de oude liften in nieuwe automatische degenen. Hun uurlonen zijn in de range van $ 30 tot $ 35. Hun gemiddelde salarissen zijn in de range van $ 40.000 tot $ 45.000.

4. Algemeen onderhoud werknemer
De taak van een algemeen onderhoud werknemer vereist hem te helpen een organisatie onderhoud van de set-up. Hij is verantwoordelijk voor de renovatie van het gebouw, het onderhouden van de tuin, de vaststelling van de meubels enz. Het gemiddelde salaris van algemeen onderhoud werknemer is ongeveer 48.000 dollar met bonussen tot $ 1.000.

5. Elektriciens
Elektriciens zijn verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van elektrische bedrading, materieel en inventaris. Elektriciens zijn ook verantwoordelijk voor het installeren coaxiale of optische kabels voor telecommunicatie-apparatuur. Ze maken rond 20,33 dollar per uur, dat is ongeveer $ 42.000 per jaar.

Dit waren de top vijf blauwe boorden banen in Amerika. Enkele van de andere banen in deze sector zijn

Machinist
Staal werknemer
Rederij
Radio en telecommunicatie installateur
Subway exploitanten
Plastic machine setters
Power plant operator
Gas exploitant

Dit waren enkele van de best betalende blauwe boorden banen in de markt van vandaag. Een ding dat we willen benadrukken is dat blauwe boorden banen zijn niet langer voorbehouden aan mensen die geen opleiding, vaardigheden of niet geschikt zijn om ander werk te doen, maar er is een moordende concurrentie in dit segment ook. Als u denkt aan het starten van uw carrière als arbeider, zijn er goed genoeg carrièremogelijkheden in dit gebied en u kunt verdienen zo veel als een witte-boorden-werknemer.

Stress Gratis Jobs
Dressing voor een interview
Top 10 Vacatures in de vraag
Verantwoordelijkheden van een Leraar
Rechter Salaris
Assistive Technology Jobs
Hoe te Career Doelstellingen Schrijf
Vacatures voor Geschiedenis Majors
Het vinden van een baan na de universiteit
Stabiele Jobs voor de Toekomst
Hoe voor te bereiden voor een interview

Leave a Reply