Hoogste Betalen Beroepen

Terwijl het kiezen van een beroep, self-assessment is erg belangrijk. Het is uw persoonlijke interesse, vaardigheden en persoonlijkheid die een belangrijke rol spelen in het bepalen van een geschikte carrière. Het houden van deze overwegingen in het achterhoofd, kunt u komen met vele mogelijkheden waaruit u de meest geschikte bezigheid te kiezen.

Verzamel informatie over de verschillende beroepen en plan uw carrière. U kunt het onderzoek over het niveau van het onderwijs en de benodigde opleiding, carrièremogelijkheden, vooruitzichten werkgelegenheid en salaris aangeboden in de carrière optie die u geïnteresseerd bent in het nastreven van. In geval u niet in staat zijn om te beslissen over uw eigen, kunt u kiezen voor loopbaanbegeleiding en advies inwinnen van een loopbaanontwikkeling professional. Hij / zij analyseert uw vaardigheden en helpen het plannen van uw loopbaan.

Breng quality time met je carrière en na te gaan beslissen of op de lange termijn, wordt u tevreden bent met uw keuze. Je moet altijd kiezen voor een beroep dat u geïnteresseerd bent in, zodat langs de lijn, u zult er geen spijt dat in die bepaalde lijn van het werk. Als monetaire kwesties houden u van het nastreven van een bepaalde carrière, dan kunt u altijd controleren op beurzen en studieleningen.

Een aantal van de best betalende Beroepen:
…Met een diploma

Volgens een onderzoek uitgevoerd door het Bureau of Labor Statistics, hoeft slechts een van de vijfentwintig best betalende beroepen vereisen een diploma of een gelijkwaardige opleiding. Onder de best betalende banen, luchtverkeersleider is de enige bezigheid die niet vereist dat een universitaire graad.

Artsen en Chirurgen – 181.850 dollar
Advocaten en rechters – 140.880 dollar
Chief Executive Officer (CEO) – 140.880 dollar
Engineering Manager – 140.210 dollar
Vliegtuigen Piloten – 134.090 dollar
Tandarts – 132.660 dollar
Elektrische en Elektronische Ingenieurs – 112.000 dollar
Computer-en Information Systems Manager – 108.100 dollar
Marketing Manager – 104.400 dollar
Natuurwetenschappen Manager – 104.000 dollar
Petroleum Engineers – 104.000 dollar
Apotheker – 100.500 dollar
Astronomen – 99.000 dollar
Onderwijsadministrateurs – 95.300 dollar
Financiële Analisten – 94.000 dollar

…Zonder een diploma

Hoewel, het is een feit dat de meerderheid van deze beroepen een bachelor’s degree vereisen, zijn er een aantal die een flinke inkomen te verdienen zonder een diploma kwalificatie. De arbeidsmarkt fluctueert van tijd tot tijd en dingen die er niet hetzelfde blijven. Wat zit er in de vraag van vandaag is misschien niet een beste optie na tien jaar. Het moet ook worden opgemerkt dat niet alle graad houders een goede baan in de hand hebben.

Air Traffic Controller – 105.820 dollar
Real Estate Agent – 76.930 dollar
Transport Manager – 75.130 dollar
Niet-Retail Sales Supervisor – 73.670 dollar
Nuclear Power Reactor Operator – 66.900 dollar
Gaming Manager – 65.920 dollar
Power Distributor – 59.510 dollar
Detective – 58.750 dollar
Lift Reparateur – 58.580 dollar
Chemische Supervisor – 57.472 dollar
Ship Engineer – 57.290 dollar
Home Care Aid Supervisor – 56.157 dollar
Medische Faciliteit Housekeeping Manager – 55.368 dollar
Flight Service Manager – 54.350 dollar
Locomotief Engineer – 54.084 dollar

Met het oog op een carrière te maken met een van de best betalende beroepen, het hebben van een hbo-opleiding is een must. U kunt echter nog steeds een goedbetaalde baan zonder een hbo-opleiding, op voorwaarde dat u een goede training in de relatieve veld ondergaan. Sommige bedrijven verkiezen om alleen die kandidaten die beschikken over een diploma, terwijl sommige verhuur op basis van de ervaring in te huren. Ongeacht de situatie, beste proberen uw niveau en recht doen aan je beroep. Op deze manier kun je voldoening in het werk en geniet van wat je doet in het leven.

Top Medical Jobs
Hoge Salaris Carrière
Quality Assurance Job Description
Hoogste Betalen Beroepen
Medical Field Carrière zonder diploma
Preschool Teacher Job Description
Online Jobs voor studenten
Chirurg Job Description
Sportbeurzen
CIO Job Description
Leraar Interview Questions

Leave a Reply