Hoogste betaalde banen – Tien Hottest Carrière

Wat motiveert ons om een ​​carrière? In een notendop, kan worden gezegd dat geld, innerlijke tevredenheid en groei zijn de drie belangrijkste factoren die drijven ons om een ​​carrière te kiezen. De eerste en belangrijkste gedachte die onze verbeelding van een ideale loopbaan vangt is ‘werktevredenheid’. Immers, we houden allemaal van om te werken in een gebied dat onze creatieve kant triggers, daagt onze intellectuele grenzen en stuwt ons op voor concurrentie en verdere groei. Geld, zoals we allemaal weten van onze ervaringen is zeer essentieel om te overleven en vormt een integraal onderdeel van een gelukkig leven, maar in de lange termijn doelen, de meesten van ons willen werken in een gebied dat niet alleen geeft ons voldoende geld, maar ook een doel en gevoel van voldoening.

Omdat menselijke geest hunkert naar uitdagingen en groei, verwacht een carrière te hebben de mix van alle bovengenoemde factoren. Een carrière zonder enige van de drie factoren wordt een alledaagse taak. Dus, in dit artikel, als ik zal spreken ongeveer tien heetste loopbaan is het op geen enkele manier alleen beperkt tot de monetaire potentieel van het beroep. Wat ik wil benadrukken is dat je moet gepassioneerd over je carrière omdat het helpt bij de opbouw van een vreedzaam leven. Een groot deel van onze wakende uren zijn gewijd aan de banen die we doen, dus is het noodzakelijk om te voelen gelukkig over en enthousiast over!

De statistieken hieronder gegeven werden gepubliceerd door het Bureau of Labor Statistics, in de jaarlijkse ‘Occupational Werkgelegenheid en Lonen’, verslag op 17 mei 2012. Zoals blijkt, de meeste van de hoge betaalde banen zijn in de zorgsector. Dit betekent echter niet beperken winstpotentieel van andere banen. De verstrekte gegevens is slechts een weerspiegeling van de top 10 betaalde banen. U kunt volgen van uw gekozen veld met volledige toewijding en verdienen nog altijd hoger. Een hele lijst met taken buiten de top 10 bestaat nog steeds. Ga naar de officiële rapport over de BLS website voor meer informatie over dezelfde weten. Salarissen genoemd zijn slechts gemiddelden.

Na behoren tot de meest populaire carrière als per de BLS rapport.

Chirurgen: 225.390 dollar
Chief Executive Officer-173350 dollars
Anesthesiologists: $ 200.000
Familie en Huisartsen: 173.860 dollar
Andere Artsen en Chirurgen: 180.000 dollar
Orthodontisten: $ 200.000
Internisten: 190.000 dollar
Verloskundigen en Gynaecologen: 210.000 dollar
Kaakchirurgen: $ 200.000
Psychiaters: 160.000 dollar

Een korte van wat sommige van de bovenstaande professionals doen

Chief Executive: Chief Executives zijn een van de best betaalde werknemers in een bedrijf. Dit bericht kan ook een van de meest beroemde berichten in een bedrijf en ook in het algemeen. Chief Executive officers zijn een van de best betaalde functies in het bedrijf.

Anesthesiologists: Anesthesiologists zijn artsen die anesthesie toe te dienen aan patiënten en medisch beheren en bieden pre, tijdens en na de operatie medische zorg. Anesthesisten zijn ofwel osteopathische artsen of allopathische artsen in de Verenigde Staten. Ze vult ten minste drie jaar van de bachelor-studie van een geaccrediteerde hogeschool. De universiteit moet de Premedical eisen.

Studenten die dit carrière na te streven moet dan voltooid vier jaar in een medische school opleiding, samen met een stage van een jaar. De stage bestaat over het algemeen van de opleiding in de interne geneeskunde, chirurgie, critical care en pediatrie. Ze zijn zeer gespecialiseerde artsen die hun certificering te behalen pas na een uitgebreide opleiding en gespecialiseerde opleiding. Ze zijn gecertificeerd door de American Society of Anesthesiologists. Anesthesiologie is een van de heetste taak van de toekomst.

Internisten: Internisten omgaan met Internal Medicine. Deze tak van de geneeskunde en speciale betreft de diagnose en niet-chirurgische behandeling van ziekten van de inwendige organen, meestal bij volwassenen.

Artsen Inwendige ziekten moeten ten minste drie jaar te wijden aan de wetenschap van de preventie, diagnose en behandeling van ziekten die volwassenen beïnvloeden. Dit is naast hun normale medische scholing en nascholing.

Artsen Inwendige ziekten worden soms door andere artsen voor overleg over zeldzame van puzzelen gevallen. Deze artsen niet alleen genezen van de organen, maar de hele persoon.

Apothekers: Apothekers zijn gezondheidswerkers apotheek. Apothekers algemeen tegemoet te komen aan de verzoeken om medicijnen van een voorschrijvende arts en vervolgens leveren of het geneesmiddel afzien aan de patiënt. Apothekers ook de raadsman van de patiënt met betrekking tot het juiste gebruik en eventuele bijwerkingen of negatieve effecten van de geneesmiddelen. Vandaag de dag, apothekers ook deelnemen aan een ziekte management en maakt daardoor het beheer van behandeling met medicijnen.

Studenten die afstuderen in de farmacie moet aanwezig zijn op de Doctor in de Apotheek cursus in een geaccrediteerde hogeschool of Pharmacy. De cursus is voor vijf jaar. Apothekers verdienen rond 115.000 dollar per jaar. Apotheek is een van de heetste banen in Amerika.

Tandartsen: Tandartsen zijn een van de meest benaderde artsen De tandartsen werk vaak chirurgische, hoewel ze soms genezen en behandelen vele ziekten met behulp van voorgeschreven geneesmiddelen. Tandartsen in Amerika zijn gebonden door de American Dental Association. De ADA erkent Protheseleer, endodontologie, parodontologie, Pediatrische Tandheelkunde, Volksgezondheid Tandheelkunde en Kaakchirurgie als specialiteiten van de tandheelkunde.

Tandartsen moeten afstuderen met een diploma van doctor of Dental Medicine of Doctor of Dental Medicine in de VS. Tandheelkunde is een van de heetste carrières in de VS.

Chirurgen: Chirurgen vormen de ruggengraat van medische centra en zijn van vitaal belang voor het uitvoeren van moeilijke operaties en Samen met rechters, advocaten en magistraten houdt u een van de top tien carrière. Rechters zijn ambtenaren die heersen over de gebeurtenissen in een rechtbank. Hun eisen, discipline en afspraak varieert van plaats tot plaats. Advocaten zijn advocaten die advocaat in de Verenigde Staten.

Computer-en Informatiesysteem managers, marketing managers, luchtverkeersleiders en natuurwetenschappen managers zijn een aantal andere carrières die grote beloften te houden in de komende jaren. Als de groei en ontwikkeling is meer gericht op innovatie, zullen we zien scheppen van nieuwe banen. Gebieden als sociale media en het onderwijs nemen grote stappen en ze zijn zeker gaan talenten in grote aantallen te trekken. De behoeften van de sterk gemoderniseerde en verstedelijkte wereld gaan op de vraag naar banen in verschillende gebieden te creëren, en zo kunnen we hoopvol zijn voor betere tijden. In de tussentijd kunnen we uitrusten ons met de nodige opleiding en vaardigheden om op ons afkomende de uitdagingen.

Recessie Proof Jobs
Hoe maak je een Leraar van de Kleuterschool Word
Reden voor Leaving Huidige vacatures
Doctor in de holistische geneeskunde
Art Carrière Lijst
Easy Way een baan te vinden
Online Jobs voor 13-jarigen dat Pay
Entomoloog Salaris,
Statisticus Salaris
Gouverneur Taken
Job Interview Jitters

Leave a Reply