Hoogste betaalde banen met een Master’s Degree

Het aantal studenten beveiligen van de toegang voor hogere studies is gestegen in de loop der laatste jaren. Veel studenten de voorkeur aan in de industrie werken na hun bacheloropleiding voor enige tijd, en dan hun meester te voltooien voor een betere vooruitzichten op een baan en het gewenste niveau van de groei. Bijna alle velden kan u voorzien van een goede baan als je eenmaal een masterdiploma. Men moet om ze te vinden en vol vertrouwen gaan door het selectieproces om kick-start van een carrière. Hier zijn enkele voorbeelden.

Chief Executive Officer
De meeste CEO’s zijn alumni van de top business schools, en klaar zijn met hun master in business administration, gespecialiseerd in onderwerpen als informatietechnologie, financiën of marketing. Dit is ongetwijfeld een van de meest begeerde baan in het bedrijfsleven in alle sectoren van de economie. CEO’s ervoor zorgen dat hun organisatie functioneert op een professionele manier door het toezicht op de dagelijkse activiteiten. De CEO salaris kan variëren van $ 75.000 tot 150.000 dollar voor kleine ondernemingen en enkele miljoenen dollars voor grote multinationale ondernemingen.

Financiële Adviseurs
Financieel adviseur is ook een van de top betaalde banen met de graad van master. Om een ​​financieel adviseur te worden, moet je een master in finance / accounting. Financiële adviseurs tegemoet te komen aan de investerings-en fiscale gerelateerde vragen van particuliere en institutionele beleggers. Salarissen voor deze professionals kan variëren tussen de $ 60.000 tot 120.000 dollar per jaar.

Fysiotherapeuten
De taak van een fysiotherapeut is een andere goede carrière keuze. De primaire verantwoordelijkheid van een fysiotherapeut is om pijn te verlichten voor patiënten en hun mobiliteit te vergroten. Door het verkrijgen van een master’s degree in de fysiotherapie van een gereputeerde school, kunt u zeker bereiken succes op dit gebied. Per een salaris enquête uitgevoerd door de industrie insiders, kan de mediaan salaris van een fysiotherapeut rond de 78.000 dollar per jaar.

Human Resource Managers
Human resource managers zijn verplicht in alle soorten industrieën om een ​​optimaal gebruik van de beschikbare talent pool te maken. Dit profiel vereist in het algemeen een graad in management, met een specialisatie in human resource management. Salarissen zijn indrukwekkend ook, met ervaren kandidaten verdienen iets tussen de $ 80.000 tot 160.000 dollar per jaar.

Software Ontwikkelaars
Software-ontwikkelaars werken voor top-notch informatietechnologie bedrijven en houden zich bezig met het ontwikkelen en testen van software voor klanten van hun bedrijf. Ze zijn experts in het gebruik van programmeertalen en hebben superieure computervaardigheden. De meeste succesvolle software-ontwikkelaars hebben een Master’s degree in vakken als informatica of informatietechnologie. Ontwikkelaars worden beschouwd als een van de meest gewilde IT-professionals en kunnen verdienen tussen de $ 70.000 tot $ 200.000 per jaar.

Senior Accountants
Senior accountants zijn zeer in trek in het bedrijfsleven en in het algemeen bezetten het hoogste niveau in organisaties. Kandidaten die willen werken als senior accountant nodig hebt om een ​​master’s degree in finance / accounting hebben met minstens vijf jaar praktische werkervaring. Senior accountant salaris kan variëren van $ 55.000 tot $ 85.000 per jaar, afhankelijk van de aard van de werkgever.

Dus, deze waren enkele banen die je kunt krijgen na aanhoudende inspanningen en toewijding van uw kant. In de hoop dat u uw honderd procent om het gestelde doel te bereiken geven, wil ik hier afmelden. Veel Succes!

Zoeken naar een baan tips
ICT-banen die in de vraag
Besmettelijke ziekte specialist
Spannende Jobs die goed betalen
Chief Information Officer Job Description
Zomer Vacatures voor Leraren
Nucleaire Apotheker Salaris
Behandelend arts Salaris
Hoe maak je een carrière Na de middelbare school Kies
Managing Director Job Description
Jobs die goed betalen

Leave a Reply