Hoogste betaalde banen met een bachelordiploma

Het is altijd een opvatting dat mensen met een master’s degree zeer betaald voor hun werk. Echter, met de opkomst van nieuwe industrieën, concepten, uitbreiding van de markten en de behoefte aan laaggeschoolde, maar getalenteerde individuen, is het scenario verbeterd en mensen met een bachelor’s degree zijn ook begonnen met het fraai te verdienen. Maar, wat zijn die best betalende banen met een bachelordiploma? Nou, hier zijn de antwoorden.

Een aantal van de best betalende banen met een bachelordiploma worden hieronder besproken. Alvorens over te gaan tot een van de best betalende banen kiezen, zou ik graag willen dat u uw carrière en persoonlijke interesses en ook uw leven doelen te bepalen, zodat de taak het beste uit je brengt en je kon jezelf te bewijzen aan de wereld.

Computer Software Engineer
Een van de meest gewilde banen is de taak van een computer software engineer. Als een computer software engineer, zal uw belangrijkste werkgebied is dat van software-ontwikkeling, door de toepassing van wiskundige analyse en de basis-als geavanceerde principes van de informatica. Een bachelor’s degree in computer software, informatica of computer applicatie is genoeg voor deze job. Echter, om een ​​hoog betaalde baan te bereiken in een gereputeerde organisatie moet u een aantal branche-ervaring en werkzaamheden te bundelen op een laag salaris voor een jaar of twee in een kleine schaal onderneming. Een vrij ervaren persoon in deze bedrijfstak kan verdienen tot $ 120.000 – 130.000 dollar per jaar. Bovendien is de groeimogelijkheden ook zijn enorm.

Financieel Adviseur
Voor mensen met een voorliefde voor finance banen, en werd een financieel adviseur kan een zeer goede keuze. Financiële adviseurs zijn mensen rendering adviseert met betrekking tot verzekeringen, beleggingen, financiële planning voor kleine en grote bedrijven, risicomanagement, adviseert en tips over hoe u uw bedrijf te verkopen enz. Dit bedrijf wordt verondersteld om te groeien in een hoger tempo, zoals in de nabije toekomst Geschat wordt dat veel mensen gaan met pensioen en daarom zal er een ernstige behoefte hebben aan financiële management. Een financieel adviseur met een gemiddelde omzet, trekt ongeveer $ 100.000 tot $ 120.000 per jaar.

Fashion Designer
Onder de heetste beroepen vandaag, is mode ontwerpen! Creatieve mensen met belangen in de mode en kostuum ontwerpen kunnen maken van deze baan. Werken met een klein bedrijf in de eerste dagen zal een goed begrip van alle aspecten van deze business. In een later stadium wanneer je je eigen bedrijf te starten, kunt u zeker verdienen veel. Hoewel het bedrijf de concurrentie in deze sector is enorm, het is immers je uniekheid in ontwerpen en uw reclame technieken die veel uit. Als een mode-ontwerper, in het begin kun je verdienen overal rond 50.000 dollar in een jaar. Lees meer over begin je eigen kledinglijn.

Public Relation Officer
Niet veel mensen gaan voor deze job, want niet iedereen heeft de gave om effectief om te gaan met de klant. Het vereist ook superieure vaardigheden op de juiste manier onderhouden van de relatie klachten en vragen. Maar als je denkt dat je de kwaliteit van de effectieve customer handling in u, dan is dit werk is een grote carrière kans voor je. Men moet niet verwachten te krijgen benoemd als officier meteen in het begin van zijn carrière. Men moet om te beginnen als een uitvoerende en om contacten te onderhouden met niet alleen de klanten, maar ook maatschappelijke organisaties, media, overheid, politiek, etc. U zult moeten oplossen conflicten zelf onbevreesd en je eigen op te bouwen en uw organisatie de reputatie van te leren. Op een gemiddelde van een public relations officer verdient rond de $ 60000 – 70000 dollar in een jaar.

Schrijver en redacteur
Vacatures als schrijver en redacteur zijn relatief minder de voorkeur dan de andere banen in de wereld. De reden hierachter is dat, voor deze banen, moet je een voorliefde voor het schrijven in combinatie met het schrijven van vaardigheden om uit te blinken in dit gebied. Omdat het een editor is nog moeilijker als kritiek constructief en het uitzoeken van relevante fouten is niet ieders kopje thee! Mensen, heel vertrouwen hebben in hun vaardigheden kunnen oefenen lang carrière op dit gebied, want tegenwoordig zijn er veel websites, tijdschriften, kranten naar getalenteerde schrijvers en redacteuren op zoek. Een jaarlijks inkomen van ongeveer 40.000 dollar is heel behoorlijk, maar op zich als een schrijver, een persoon kan gemakkelijk verdienen tot $ 100.000 per jaar.

Air Traffic Controller
Zeer gerespecteerd, maar zeer minder bekende! Luchtverkeersleider, zoals de naam al doet vermoeden is alles over sturen, beheren en controleren van het luchtverkeer op de luchthavens. Omdat het een luchtverkeersleider is geen gemakkelijke taak. Het gaat om voortdurende concentratie, zoals de kleinste van je fouten kan een groot probleem te maken en zet vele levens in gevaar. Er zijn geen speciale graden als zodanig voor deze job, dan moet je het nemen van een cursus over het luchtverkeer regelen van een ontwerp van de International Air Transport Association en duidelijk het examen. Het gemiddelde inkomen van een luchtverkeersleider is rond de $ 100.000 – $ 105.000. Maar, ja klaar zijn om de uitdaging aan te gaan, als het werk naast dat het moeilijk en riskant vraagt ​​ook lange werktijden.

Sales Executive
U kunt gedijen veel als een sales executive, maar alleen als je weet hoe om dingen te verkopen! Planning, het beheer, het organiseren zijn allemaal vaardigheden die je leert met de tijd en ervaring, maar de basis voorwaarde voor deze baan is om te weten hoe om dingen te verkopen en verdien klanttevredenheid. In het begin, kan je niet betaald veel, maar door ervaring en prestaties die u zal zeker in aanmerking komen voor hogere vergoedingen en incentives. Op een gemiddelde, sales executives verdienen tot 60.000 dollar als salaris en bonussen gebaseerd op de prestaties, exclusief het salaris.

Human Resources Personnel
Veel mensen denken van de human resources functie, als een hoog betaalde en een minder inspannende taak. Dit is echter gedeeltelijk gelijk. Human resources kan zeker hoog betaalde banen, maar de hoeveelheid werk en stress is heel groot. Werkzaamheden van het human resource personeel varieert van resource planning, administratie, personeel welzijn op het oplossen van conflicten tussen het personeel en het regelen van buitenschoolse activiteiten in het kantoor. Begonnen als een uitvoerend geeft een beter idee van het werk en door ervaring en prestaties kan men zeker klimmen naar hogere benamingen. Op een gemiddelde van een persoon die werkzaam is in human resource management kan verdienen ongeveer $ 70000 per jaar.

Real Estate Broker
Onroerend goed makelaars zijn in de vraag, aangezien mensen tegenwoordig willen om de beste aanbiedingen op de startpagina van maken kopen en verkopen. Onroerend goed makelaars vervullen dit doel door het doen van alles voor hun klanten. De koper of de verkoper hoeft niet te besteden tijd en inspanningen op zoek naar goede deals. Als een zaak van de feiten, dit bedrijf is geen gemakkelijke. Men kan vinden mensen gewoon gek rond en uiteindelijk kopen niets. Daarom is een makelaar moeten alert zijn over zulke mensen en dienovereenkomstig met alle vastgoed onderhandelingen gaan. Het bedrag van de commissie men verdient, hangt af van de omzet. Echter, met een matig groot bedrijf kan men verdienen rond de $ 60000 per jaar.

Revisor
Rekenkamer waren in de vraag, zijn in de vraag en zal de vraag naar de komende jaren. Rekenkamer niet alleen het bijhouden van dingen, maar suggereren ook de ontwikkeling procedures voor defecte werksystemen en er dus voor zorgen dat alles wordt gedaan volgens de organisatorische procedures. Het is daarom noodzakelijk dat auditors zijn intelligent en verantwoordelijk genoeg om op te treden als katalysator voor de groei van het bedrijf. Auditors zijn verplicht in bijna alle productieve en niet-productieve afdelingen van een bedrijf. Sommige van deze zijn boekhouding, human resource management, financiën, marketing, verkoop, etc. Rekenkamer verdienen over het algemeen rond de $ 50000 per jaar, maar ervaren auditors zeker hoger zijn dan dit bedrag.

Market Research Analisten
Het is een valse notie dat een baan in de marketing van een master’s degree vereist. Natuurlijk, om een ​​hogere positie te krijgen in het begin zelf, moet je een master diploma! Maar, voor de aanduiding zoals analisten en leidinggevenden, je hoeft niet per se te doen een master in marketing. Marktonderzoek analyse omvat een gedetailleerde studie van de markt, met inbegrip van de consumenten en de concurrenten en hun producten. Je moet aan de behoeften en eisen van de consument en ook de nadelen van uw organisatie te begrijpen. Bovendien hebt u de rapporten van deze studie voor te bereiden en te presenteren voor het hoger management voor verdere planning. Ervaring en kennis back-up met de prestaties zullen u helpen nieuwe hoogten te bereiken in deze industrie. Een marktonderzoek analisten verdient ongeveer $ 50000 – 60000 dollar per jaar.

Vóór de ondertekening van af, zou ik adviseren u om zich te concentreren op de totale carrière groei en niet alleen verleiden door de aangeboden salarissen. Wensen u een voorspoedig carrière vooruit!

Beste Online Jobs voor Studenten
Different IT Jobs
Court Reporter Salaris
Oudste universiteit in de wereld
Medical Field Carrière Lijst-en Salaris
Hoogste Betalen Entry-level Carrière
Gemakkelijkste Hogescholen te krijgen in
Werken die goed betalen met weinig scholing
Online Jobs Zonder Investering
Daarom wil ik een Leraar te zijn
De meeste Dangerous Jobs

Leave a Reply