Hoogste betaalde banen in de wereld

Elke jonge geest in deze wereld hoopt altijd voor een betere en veilige toekomst. Een persoon die wil beschikken over een heldere carrière hoopt dat zijn keuze voor vacatures, hem / haar een succesvol individu maakt en helpt om zorg te dragen voor zijn / haar behoeften en familie. Geld is en blijft de prioriteit altijd voor iedereen en natuurlijk mensen zouden graag willen gaan werken met een vette pay cheque aan te bieden. Het zou dus veilig om te zeggen dat bijna iedereen in deze wereld is op zoek naar een baan die goed salaris biedt.

Veel jonge geesten zijn gefascineerd door het concept van gemakkelijk geld en lees deze verklaring aandachtig, doet Gemakkelijk geld niet dat steeds een gangster of steeds een medicijn marskramer. Geloof me deze dingen zijn nooit geholpen iedereen en ze zijn niet van plan om ofwel helpen. Ja, zullen zij u met veel geld, maar er is een grotere kans dat je neergeschoten dan u genieten van het geld dat je hebt verdiend. Het is dus mijn advies aan alle jonge geesten niet met de wet in eigen handen en en kies proberen voor een respectabele carrière kans.

Hoogste betaalde banen in Amerika

Amerika wordt beschouwd als een land van mogelijkheden. Mensen uit verschillende delen van de wereld komen hier om hun toekomst te maken en hebben een mooie en beveiligde leven. Bijna alle van ons zijn op zoek naar goedbetaalde carrière, maar de meesten van ons waren te wijten aan de drastische gevolgen van de economische neergang teleurgesteld. Maar nu dingen zijn veranderd en de VS is om weer op de been. Dus als u op zoek naar best betalende banen in de VS, hier zijn enkele opties te overwegen.

Ingenieurs
Ingenieurs of elektrische, mechanische, automotive of software altijd al in de vraag. Beschouwd als een van de best betalende banen in Amerika, bedrijven bereid zijn om elke vorm van loon te betalen aan de helderste studenten onder hun hoede te controleren. Ingenieurs zijn mensen die bouwen aan een sterke basis voor een groot project, bedrijf of land. Geloof het of niet de rol van een ingenieur is zeer belangrijk in de economie van het land. De gemiddelde loonschaal is ongeveer 73.098 dollar.

Advocaat
We hebben allemaal behoefte aan juridische systemen in alles wat we doen. Er is geen tekort aan misdaden of misdrijf in de VS en dit maakt het beroep van advocaat zeer populair. Een advocaat of een advocaat niet alleen strafzaken behandelt, hij / zij zorgt ook voor fraude persoonlijk letsel en gevallen die onder het milieurecht, familierecht, entertainment, vastgoed en grote bedrijven. Sommige advocaten kiezen om de natuur te vertegenwoordigen en ze behandelen zaken zoals illegale constructies en afvalbeheer. Het salaris van een advocaat begint bij 58.462 dollar naar 119.167 dollar.

Arts
Een arts of arts is iemand die praktijken geneeskunde en wiens taak het is om de diagnose, analyse hanteren en de vereiste behandeling voor elk type van ziekte of letsel te doen. Beoordeeld als een van de hoge betalende carrières van deze eeuw, artsen vereisen een gedetailleerde kennis en jarenlange ervaring op het gebied van anatomie en fysiologie. Artsen verdienen een goed loon cheque, die begint vanaf 84.000 dollar tot $ 175.000.

Air Traffic Controller
Bijna alle luchtverkeersleiders worden uitsluitend ingehuurd door de Federal Aviation Administration (FAA). Een luchtverkeersleider verantwoordelijk is voor de veiligheid van de commerciële vliegtuigen en het scheppen van onder andere verantwoordelijk voor de regulering luchtverkeer op de luchthaven en ervoor te zorgen dat alle vliegtuigen op een veilige afstand van elkaar. Er is een heel team van luchtverkeersleiders, die werken om dat de vliegtuigen te garanderen en veilig op te stijgen. Het salaris van een luchtverkeersleider begint vanaf 50.483 dollar naar 135.189 dollar.

Psychiaters
Beschouwd als een van de top carrière in Amerika, zijnde een psychiater betekent het verzorgen van het welzijn van de emotionele toestand van de persoon. Er zijn gevallen waarin een patiënt denkt dat is hij / zij lijdt aan een ziekte en als hij klaar is met de routine check-up van de resultaten komen heel normaal. Er is een kans dat deze gebeurtenis is te wijten aan een slechte emotionele toestand van de geest en psychiaters zijn professionals die ervoor zorgen dat het individu een normale mentale toestand hervat. Een psychiater verdient rond 119.267 dollar.

Hoogste betaalde banen zonder diploma

Ieder van ons zijn niet gelukkig genoeg om goed onderwijs te ontvangen. Er zijn een aantal van ons die niet konden verder met ons onderwijs vanwege een aantal persoonlijke problemen. Als je iemand bent die heeft nog een graad nog, hoef je niet te zitten thuis en over de toekomst zorgen, want er zijn veel best betalende banen zonder diploma die u kunt kiezen.

Managers (Marketing, Hotel of warenhuizen)
Industriële Productie Manager
Funeral Director
Real Estate Broker
Detective
Sales Representatives
Gaming Managers
Lift Installateurs
Loodgieters

Medische banen en banen in de IT-sector zijn de koplopers in de race van de hoogste betaalde banen. Echter, het is niet nodig dat geld kan worden gemaakt op deze gebieden alleen, u kunt ook uw carrière te maken in verschillende andere gebieden en een succesvol persoon.

Hoogste Betalen Beroepen
Nucleaire Apotheker Salaris
Docent speciaal onderwijs Job Description
Alternatieve carrières voor Verpleegkundigen
Pilot Salaris
School Bus Driver Salaris
Airline Pilot Salaris
Wat u moet meenemen naar een interview
Best Jobs in Amerika 2012
Computer Hardware Engineer Salaris
Best betaalde beroepen

Leave a Reply