Hoogste-betaalde banen in Amerika

Gezien het feit dat mensen een fortuin te besteden aan hbo-opleiding en meestal maken leningen om zich te verplaatsen via de school, het verlangen om boven dollar te verdienen is, maar natuurlijk. Het vermogen om te verdienen is afhankelijk van afstuderen met de juiste set van vaardigheden die maakt een verhandelbaar. Het is verstandig te streven naar een lijn van het werk, waarin salaris in overeenstemming is met het onderwijs, hoewel het onpraktisch om aan te nemen dat men een carrièrepad te kiezen onafhankelijk van aanleg en belangstelling, maar uitsluitend op basis van winstpotentieel. De volgende lijst van de hoogste betaalde banen in Amerika, voor het jaar 2009, kan nuttig zijn om studenten die op een kruispunt en niet zeker bent van het kiezen van een carrière als gevolg van het hebben van de geschiktheid voor diverse academische bezigheden.

Best betaalde banen in Amerika

Chirurgen en artsen: Gelet op de toenemende vraag naar artsen, artsen en chirurgen verdienen een robuuste salaris in de range van 161.490 dollar en 206.770 dollar per jaar. Het beloningspakket bestaat uit salaris, bonus, prestatiebeloningen, onderzoek stipendia, honoraria en de verdeling van de winst. Onder artsen, chirurgen verdienen het hoogste salaris de voet gevolgd door anesthesiologen, orthodontisten, verloskundige en gynaecologen en, orale en maxillofaciale chirurgen. Stagiaires, huisartsen en tandprothetici, in het algemeen, verdienen tussen de $ 160.000 en 170.000 dollar per jaar. Tewerkstelling van artsen en chirurgen zal naar verwachting groeien in een sneller tempo dan gemiddeld. Zelfstandige artsen hebben een hogere mediaan inkomen in vergelijking met hun tegenhangers in loondienst. De winst zijn evenredig met het aantal jaren van de praktijk, de geografische regio en professionele reputatie. Wisconsin is beoordeeld als de best betalende staat voor chirurgen, verloskundigen en gynaecologen, stagiaires en huisartsen.

Chief Executives: Na chirurgen en artsen, chief executives hebben gemaakt naar de lijst van hoogste betaalde banen in de VS. Belast met de taak van het geven van richting aan bedrijven, het formuleren van beleid, het stellen van doelen en het toezicht op operaties, chief executives vereisen een uitgebreide ervaring in hun lijn van het werk. Hevige concurrentie wordt verwacht, gezien de toename van het aantal gekwalificeerde kandidaten. CEO’s in New Jersey worden verondersteld om het hoogste salaris verdienen.

Psychiaters, Kinderartsen, Tandartsen en Podoloog: Hoewel deze medische professionals niet verdienen zo veel als chirurgen en artsen, hun salaris plaatst ze stevig vast tussen chief executives en advocaten. Het onderstreept ook de grote vraag naar medische professionals in het algemeen en herhaalt dat de best betalende carrière in Amerika steevast zijn op het gebied van de gezondheidszorg.

Advocaten: Als men de geschiktheid voor het worden een advocaat, heeft de neiging om een ​​4-jarig hbo-opleiding gevolgd te voltooien door 3 jaar rechtenstudie en de korrel een schriftelijke bar examen, een carrière als een civiele of strafrechtelijke pleiter voorbij zal zeker een knappe beloning.

Managers: In het algemeen, de natuurwetenschap managers, engineering managers, computer-en informatiesystemen managers meer verdienen dan marketing managers, financieel managers en sales managers. De vraag naar financiële managers heeft een hit te wijten aan de recente crisis getroffen zijn echter kansen op werk naar verwachting verbeteren in de komende dagen.

Airline Pilots, bijrijders, boordwerktuigkundigen, Petroleum Engineers: Volgens de gegevens die verkregen wordt uit beroepsmatige Werkgelegenheid Amerikaanse regering en Loon Prijsopgave, piloten, copiloten, boordwerktuigkundigen en petroleum engineers verdienen rond 119.000 dollar per jaar, waardoor deze banen meer wenselijk in vergelijking met die van een marketing, financiële of sales manager. Luchtverkeersleiders, aan de andere kant, verdienen rond 108.000 dollar per jaar.

De bovengenoemde lijst van hoogste betaalde loopbaan (in Amerika) is niet uitputtend. Uiteindelijk de mogelijkheid verdient hangt zowel op het niveau van de medewerker vaardigheid en de mogelijkheid om zijn / haar talenten best worden benut. De write-up geeft een breed beeld van de verschillende mogelijkheden die beschikbaar zijn voor mensen die willen ervoor zorgen dat hun opleiding garandeert hen een robuuste salaris.

Medische Examinator Job Description
Different IT Jobs
Midlife Career Change Ideeën
Software Engineer Salaris
Stabiele Jobs voor de Toekomst
Airline Pilot Salaris
Gemakkelijk Opdrachten die veel betalen
De meeste vaste banen in Amerika
Is Midlife carrière verandering een goede optie?
Jobs die goed betalen
Doelstellingen van de Carrière voor 2012

Leave a Reply