Hoog betaalde banen voor vrouwen

Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid, in het jaar 2009 werd 46,8% van de beroepsbevolking in Amerika gemaakt van vrouwen. Hoewel steeds meer vrouwen toetreden tot de beroepsbevolking, nog steeds, voor zover de salarissen betreft, vrouwen salaris in vergelijking met die van de mannen in hetzelfde beroep en positie, is ongeveer net tachtig procent van wat mannen doen. Dit verschil in salaris mag echter niet demotiveren vrouwen, want er zijn een aantal banen, waardoor ze kunnen verwachten om gelijk aan of meer dan $ 1000 per week te maken op een gemiddelde. Hieronder volgt een lijst van deze best betalende banen.

Artsen en chirurgen
Physician assistants
Medische en gezondheidsdiensten managers
Fysiotherapeuten
Apothekers
Spraak-taal pathologen
Anesthesioloog
Ergotherapeuten
Geregistreerde verpleegkundigen
Fysieke wetenschappers
Computer programmeurs
Computer software engineers
Computer wetenschappers en systeemanalisten
Computer-en informatiesystemen managers
Burgerlijk of productie-ingenieurs
Marketing en sales managers
Beheer analisten
Reclame en promoties managers
Human resources managers
Bestuurders in het onderwijs
Bericht secundair onderwijs
Architecten
Advocaten
Chief executives
Algemene en Operations managers

Om een ​​beter idee, het gemiddelde jaarsalaris, alsmede de educatieve kwalificaties die vereist zijn om in een aantal van deze banen voor vrouwen te geven, wordt hieronder gegeven.

Advocaten

Gemiddelde jaarlijkse Salaris: 124.750 dollar

Vereiste kwalificaties: Om in deze top betaalde baan, een vierjarige bachelor’s degree is vereist. Dit wordt gevolgd door drie jaar bij de wet school en het opruimen van de bar-examen.

Computer Software Engineers

Gemiddelde jaarlijkse Salaris: 94.520 dollar

Vereiste kwalificaties: Als u een computer software engineer, een vierjarige bachelor’s degree in software engineering of gelijkwaardig vereist is geworden. Werkgevers de voorkeur een master’s degree en een aanzienlijke werkervaring.

Anesthesiologists

Gemiddelde jaarlijkse Salaris: 310.620 dollar

Vereiste kwalificaties: Hoewel het wordt gerekend tot de top tien banen in Amerika, om in dit beroep vereist vier jaar van bachelor, gevolgd door vier jaar in een medische school. Daarna vier jaar verblijf, evenals een jaarlijkse stage. Hierna worden drie jaren gewijd aan formele anesthesiologie training en ook daar is residency en stage.

Apothekers

Gemiddelde jaarlijkse Salaris: 106.410 dollar

Vereiste kwalificaties: Een persoon heeft een master’s degree, hoewel een doctoraat in de apotheek heeft altijd de voorkeur. Dit wordt gevolgd door het wissen PCAT onderzoek.

Human Resource Managers

Gemiddelde jaarlijkse Salaris: 103.920 dollar

Vereiste kwalificaties: De educatieve kwalificatie voor deze baan is een bachelor’s degree. De meer op de werkervaring van een persoon heeft, hoe meer haar vooruitzichten van het verdienen in dit beroep te verbeteren.

Computer-en Informatiesystemen Managers

Gemiddelde jaarlijkse Salaris: 112.280 dollar

Vereiste kwalificaties: Dit is een van de best betalende banen voor vrouwen. Een persoon moet een vierjarige bachelor’s degree in een van de computer gerelateerde gebieden om in dit beroep. Het hebben van een doctoraat heeft de voorkeur.

Chief Executive Officers

Gemiddelde jaarlijkse Salaris: 91.570 dollar

Vereiste kwalificaties: Om een ​​CEO te worden, een vrouw moet jaar ervaring hebben in alle zakelijke gebieden, zoals management, marketing, financiën, etc. Een master’s degree of een doctoraat bij het beheer verdient de voorkeur.

Beheer Analisten

Gemiddelde jaarlijkse Salaris: 92.920 dollar

Vereiste kwalificaties: Een bachelor’s degree en ervaring op verschillende gebieden, zoals bedrijfskunde, financieel management, marketing, economie, human resources, enz. nodig is om in dit gebied.

Zoals te zien is, de meeste van deze banen vereisen jaren van opleiding, ervaring en gedegen carrièreplanning. Dus het kan worden gezegd dat geduld, hard werken en intelligentie zijn de sleutel tot het maken van een carrière in een van deze beroepen.

Online Jobs from Home
Career Choices voor Introverte
Loopbaanontwikkelingsplan Template
Spannende Jobs die goed betalen
Best Jobs Zonder een College Degree
Personality Test Voor Carrière
Opdrachten die vereist reizen rond de wereld
Hoe maak je een High School leraar te worden
Top 10 best betalende Jobs
De recreatieve Therapeut Job Description
Corporate Finance Carrière

Leave a Reply