Hoog betaalde banen in de medische sector

De medische industrie groeit in een sneller tempo en het moet deskundigen, technici, research professionals, wetenschappers en andere assistenten op verschillende gebieden van de geneeskunde. Voordat u klaar bent je studie is het belangrijk om een ​​kijkje nemen op de hoogste betaalde banen in de medische sector, zodat u kunt degene die u geïnteresseerd bent selecteren Afgezien van dit, zou het ook helpen bij het kiezen van de relevante onderwerpen die u kunnen helpen in aanmerking komen voor de beste banen in de medische sector. Een snelle blik op de verschillende medische gebieden zou ook helpen bij het plan uw carrière. Het kan gebeuren dat u niet een toelating tot de beste medische school te krijgen of je misschien niet wilt om een ​​arts te allen geworden, maar nog steeds willen werken in de medische sector. In dergelijke situaties, moet u weten over de industrie in verband met medische stroom, zodat u kunt denken aan andere waarschijnlijke opties die zou laten u verkennen van de medische ingediend op een andere manier.

Hoogste Betalen Medische Vacatures

Ten eerste wil ik u vertellen over de populaire en lucratieve carrière in de medische sector en zonder twijfel is het artsen die heersen over de industrie. Maar niet alle artsen de beste medische carrière. Hieronder zijn enkele van de artsen die het recht hebben voor grote salarissen.

Chirurgen: Chirurgen, zonder twijfel domineren de goedbetaalde banen. Het salaris verschilt voor verschillende chirurgen, maar neurochirurgen krijgen het hoogste salaris, dat is ergens rond de $ 250.000 per jaar.

Anesthesiologists: Anesthesiologists werken met chirurgen en spelen een zeer belangrijke rol in elke vorm van chirurgie. Zij beheren en ondersteunen van de hele operatie en dus dit is de tweede meest lucratieve carrière. Ze verdienen rond de $ 230.000 per jaar.

Tandartsen: De derde meest lucratieve carrière in de medische sector is tandheelkunde. Zij zorgen voor de mondgezondheid en tandheelkundige aandoeningen van de patiënten. Orthodontisten en parodontologen verdienen rond 220.000 dollar per jaar.

Gynaecologen: De primaire taak van de gynaecologen is voor de behandeling zwangerschap en reproductieve gezondheid gerelateerde problemen van vrouwen. Maar ze bieden ook algemene medische zorg aan vrouwen en de pasgeboren baby’s. Ze verdienen ongeveer 205.000 dollar per jaar.

Naast deze zijn er huisartsen, verloskunde, genetici, dierenarts, diëtisten, chiropractors, kinderartsen, osteopathische arts, psychotherapeuten en psychiaters die verdienen tussen de $ 140.000 – 185.000 dollar. Dit waren enkele van de hoog betaalde banen. Nu zou ik u vertellen over de banen die nauw betrokken zijn bij medisch gebied.

Andere jobs die goed betalen

Hieronder zijn enkele van de relatief hoge betaalde banen die essentieel zijn voor de medische industrie soepel te laten verlopen.

Nursing: De salarissen van verpleegkundigen verschillen volgens hun expertise en specialiteiten. Een geregistreerde verpleegkundige kan oplopen tot $ 100.000 per jaar. Het salaris van verpleegkundige is ook afhankelijk van de vraag of een kandidaat heeft een diploma of diploma in de verpleegkunde. Een zekere mate houder wordt meer betaald. Afgezien van dit, ervaring telt ook voor de salarissen zijn vastgesteld.

Therapeuten: Er zijn verschillende soorten van therapeuten, zoals beroeps-en fysiotherapeuten. Hun primaire taak is om te helpen en fysiek te herstellen en / of geestelijk gehandicapten patiënten. Ze verdienen rond de $ 70.000 – $ 80.000 per jaar. Therapeuten met masteropleidingen worden betaald de hoogste.

X-ray technici: X-ray technici verdienen ergens rond de $ 50.000 – $ 60.000 per jaar. De salarisschaal is onderworpen aan hun kwalificatie. Graad houders worden betaald meer dan diploma’s en certificaten houders. Salaris is ook onderworpen aan de stad en de locatie van het ziekenhuis, samen met de ervaring van de kandidaat.

Pharmacy Technician: De taak van een farmaceutisch technicus is om de voorgeschreven medicijnen te distribueren naar de patiënten onder begeleiding van een apotheker. Ze kunnen verdienen tot $ 40.000 – $ 60.000 per jaar. Opnieuw is het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring van de kandidaat en de locatie van de apotheek.

Afgezien van deze, zijn er forensische wetenschappers, medische assistenten, mondhygiënisten, respiratoire therapeuten, ultrasonographers, en artsen assistenten, enz. die verdienen ergens tussen de $ 40.000 – $ 80.000 per jaar afhankelijk van hun kwalificatie en ervaring. Dit waren enkele van de medische banen die goed worden betaald.

Voordat u kiest voor een van deze hoog betaalde banen in de medische sector is het raadzaam om contact op met een loopbaanadviseur die delen meer inzichten over de beste carrière in de geneeskunde. Hoop dat je gauw je droombaan. All the best!

Computer Information Systems Werken
Vacatures voor Engels Majors
Werken die goed betalen met weinig scholing
Future Jobs in Demand
Carrière Advies voor Studenten
Plaatsen die huren
Zomer Vacatures voor Leraren
Best entry-level banen
Investment Banker Salaris
Web Developer Job Description
Het kiezen van de juiste carrière

Leave a Reply