Hoog betaalde banen dat moet werken met kinderen

Als u geïnteresseerd bent om te werken met kinderen, maar je bent bezorgd over de loon verdien je, dan moet je een aantal opties die goed betaalde banen te overwegen. Een van de meest populaire banen, die moet men om te werken met kinderen is dat van een leraar. Echter, in de afgelopen jaren, is er veel controverse over Amerikaanse lerares is dat schromelijk onderbetaald. Hoewel we hier niet te pleiten voor of tegen lerarensalarissen in de VS, is de situatie zeker niet zo tragisch als het lijkt te zijn. Het merendeel van de start lerarensalarissen zijn dan US $ 30.000 tot US $ 35.000 of meer en het is heel behoorlijk voor iemand die net beginnen in zijn of haar onderwijscarrière.

Carrière
Laat je niet verbazen als ik al gezegd dat er een aantal echt spannend banen die te betrekken om te werken met kinderen. Na zijn enkele van de best betaalde banen als het gaat om beroepen waarin je moet werken met kinderen in de meeste van uw werktijd. Deze zijn in principe de hoge betaalde banen in de medische sector.

Disclaimer: De salarissen onderstaande werden geplukt uit verschillende bronnen en ze zijn gewoon gemiddelden. Schommelingen in lonen heel goed mogelijk gevolg van een groot aantal factoren. De bedoeling van deze cijfers is te wijzen op het hoge bereik loonschaal van professionals in de onderstaande banen.

Kinderarts
Kinderartsen gaan met de gezondheid van zuigelingen en kinderen. Zij zijn verantwoordelijk voor de diagnose en behandeling van verschillende infecties en ziekten die de baby in contact komen met alsmede genetische gebreken of chronische aandoeningen vanaf de geboorte.

Educatieve Kwalificaties: Om een ​​kinderarts in de VS, moet men om te studeren en trainen consequent voor jaren te worden. Een undergraduate vier jaar hbo-opleiding, gevolgd door een vier jaar 4-jarige doctor in de geneeskunde (MD) of doctor in de osteopathie (DO) graad is essentieel vereiste. Het invoeren van het gereputeerde medische scholen in de kindergeneeskunde moet afgestudeerde studenten door te geven van de concurrerende Medical College Admission Test. Na het passeren van een medische school, worden de studenten verwacht dat zij 3 jaar residency programma te voltooien in ziekenhuizen. Het verkrijgen van respectievelijke licenties van de Staat u bereid bent om te oefenen en de certificeringen van de Amerikaanse Raad van Kindergeneeskunde na volledige residency training is van essentieel belang om de praktijk als een professional kinderarts.

Salaris: De kinderarts salaris hangt in hoofdzaak af van de ervaring, specialiteit en de locatie van de kinderarts. Volgens het Bureau of Labor Statistics, het gemiddelde salaris is ongeveer 135.000 dollar per jaar. De kinderarts salaris is $ 80.000 tot $ 400.000, afhankelijk van de sector en de ervaring. Voor een ervaring van 1-2 jaar kunnen ze verdienen $ 135.000 en meer dan 3 jaar is het aan 271.000 dollar. Het hangt ook af van de sector waarin ze werken voor, zoals in Cardiologie maximumsalaris 607.000 dollar en in Neurology, het is 362.000 dollar.

Child Psycholoog
Kinderpsychologen omgaan met de psychologische ontwikkeling van de kinderen en proberen om de veranderingen in hun gedrag en psychologie te analyseren. Zij voeren educatieve assessment tests en diagnose leerstoornissen bij kinderen. Het grootste deel van hun werk is gerelateerd aan de begeleiding van de kinderen.

Educatieve Kwalificaties: Om een ​​licentie kinderpsycholoog te worden, moet men een Ph.D. in Child Psychology of Doctor in de Psychologie graad. Vereisten voor licenties variëren voor elke staat. Veel staten nemen onder toezicht onderzoek voor het verlenen van vergunningen om dat beroep.

Salaris: De kinderpsycholoog salaris weer afhankelijk is van de ervaring, de plaats van het werk, etc. Een persoon die in de scholen kunnen verdienen $ 60.000 per jaar terwijl een zelfstandig werken kan oplopen tot 120.000 dollar per jaar verdienen. Volgens het Bureau of Labor Statistics, het gemiddelde salaris van kinderpsychologen is 64.000 dollar – $ 85.000.

Pediatric Nurse
Pediatrische verpleegkundigen uitvoeren lichamelijk onderzoek (zoals lichaamstemperatuur, hartslag tarief) en medisch onderzoek (zoals het verzamelen van urine monsters) van de kinderen, hun vooruitgang en houdt een medisch dossier van dit alles.

Educatieve Kwalificaties: Pediatric verpleegkundigen zijn geregistreerde verpleegkundigen (RNS). Zij moeten beschikken over een vier jaar Bachelor of Science in Nursing graden (BSN). Verder verbeteren van de werkgelegenheid en de loonschaal, moeten ze verplicht ofwel een Master of Science in de verpleegkunde (MSN) graad of zij moet worden erkend door hun respectievelijke State Board of verpleegkundige als geavanceerde praktijk verpleegkundige (APN). Ze kunnen ook gecertificeerd pediatrische verpleegkundigen (CPNs) worden door te streven naar de certificeringen van de Pediatric Nursing Certification Board (PNCB).

Salaris: De mediane salaris van pediatrische verpleegkundigen is ongeveer 68.000 dollar – $ 70.000. Opnieuw kwalificatie en ervaring zaken hier voor het verdienen van het salaris. Bijvoorbeeld de verpleegkundige met een bachelordiploma, verdient ongeveer $ 50.000 per jaar en met een ervaring of 3-4 jaar, het cijfer kan veranderen tot $ 90.000 per jaar.

Pediatric Psychiater
De pediatrische psychiater, ook wel de kinderpsychiater, zich bezighoudt met de diagnose en behandeling van emotionele en mentale problemen die de kinderen kunnen worden geconfronteerd. Ze bieden begeleiding en medicatie voor het trauma dat het kind doormaakt.

Educatieve Kwalificaties: Een undergraduate-diploma, gevolgd door een medische school onderwijs is de minimale eis om een ​​pediatrische psychiater te worden. Na het voltooien van een vier undergraduate-diploma, kunnen kandidaten verschijnen voor MCAT (Medical College Admission Test) en krijgen een zij-instroom in goede medische hogescholen die 4 jaar cursussen in hetzelfde gebied. Veel medische scholen bieden ook 6 tot 7 jaar MD of PhD mogelijkheden aan studenten die zeker is een enorme stimulans om carrière groei. Na een MD of Phd, moeten de studenten gaan voor gecertificeerde stageprogramma’s van 1 jaar, gevolgd door een 4 jaar residency programma. Studenten kunnen ook vragen of de medische school biedt vijf jarig geïntegreerd cursussen voor residency-programma’s. Ten slotte, na het voltooien van residentiële opleiding, moet de student de Kinder-en Jeugdpsychiatrie (GLB) onderzoek, beheerst door de Amerikaanse Raad van Psychiatrie en Neurologie (ABPN). Zelfs voordat een toepassing voor het GLB examens, kandidaten moeten bewijzen ABPN dat zij bevoegd is verkregen op elk gebied en niets is onvolledig. Licenties van de respectieve toestand is ook vereist.

Salaris: De mediane salaris van een pediatrische psychiater is rond de $ 180.000. Dit salaris varieert van plaats tot plaats en is afhankelijk van de ervaring van de professionele als goed. Het bereik van loon kan variëren van 143000 dollar tot $ 200.000 op basis van de bovengenoemde factoren.

Vergeet niet dat deze banen die goed betalen jaren van onderwijs en hard werken te eisen voordat u in aanmerking komt om een ​​dergelijke hoge salarissen verdienen.

MBA Salaris
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
System Administrator Job Description
Hoogste betaalde banen – Tien Hottest Carrière
Hoe maak je een carrière Pick
Recessie Proof Carrière
Stappen om leraar te worden
Hartchirurg Salaris
Construction Management Career Information
Opdrachten die betalen meer dan 100K
Body Language voor sollicitatiegesprekken

Leave a Reply