Hoe voor te bereiden voor een tweede gesprek

Het is gemeengoed voor recruiters om potentiële kandidaten te bellen voor een tweede gesprek. Hoewel veel kandidaten zijn enthousiast over het feit dat het bedrijf serieus is ze overweegt voor de baan, een beetje onzekerheid sluipt ook in, als gevolg van het vooruitzicht van te maken met een groep van interviewers. Aanvragers moeten niet vergeten dat wordt opgeroepen voor een tweede gesprek wil niet zeggen dat ze zijn geselecteerd voor de baan. Dus, is het raadzaam om zelfgenoegzaamheid te voorkomen en voor het tweede interview met kracht en toewijding te bereiden.

Tweede Interview Voorbereiding: Een paar tips

Het vooruitzicht van het optreden voor een tweede gesprek kan ontmoedigend zijn voor veel aanvragers als ze het gevoel hebben dat ze alle informatie en ideeën die zij hadden uitgeput, en kunnen uiteindelijk zeggen dezelfde dingen opnieuw aan de interviewers. De aanvragers moeten denken dat de eerste ronde van het interview is min of meer een screening, waarbij de interviewer meters dat u door uw interpersoonlijke en presentatievaardigheden. Als hij vaststelt dat de aanvrager is de moeite waard te investeren de tijd en moeite, beveelt hij de kandidaat van zijn team, die zijn vervolgens verantwoordelijk voor het vinden van de vraag of de vaardigheden en eigenschappen zijn in sync met wat het bedrijf is op zoek naar. Dit kan onder meer het stellen van de aanvragende technische vragen of het geven van hem een ​​real-life scenario om te weten hoe hij zou omgaan met de situatie. Het belangrijkste dat de kandidaat nodig heeft om te onthouden is dat goed te presteren in het tweede interview aanzienlijk kan verhogen de kans op het krijgen van ingehuurd. Laten we een kijkje nemen op een aantal tips die nuttig kan zijn voor de kandidaten die zijn opgeroepen voor een tweede gesprek.

Het tweede gesprek zou concentreren rond uw vermogen om moeilijke situaties te beheren. De interviewers zouden willen luisteren naar een aantal voorbeelden van hoe je verschillende projecten behandeld in uw team en hoe je bijgedragen aan de algehele voortgang van uw vorige bedrijf. Sommige tweede interview vragen die je kunt verwachten zijn: U zei dat u in-charge van de klant klacht afdeling. Hoe ben je omgaan met woedende klanten wier eisen waren niet echt, of Hoe ben je omgaan met teamleden die niet werden gemotiveerd om hun werk te doen. De interviewers wil niet dat je om hen te vertellen het hele proces tot in detail, maar wat ze verwachten is een schets van hoe je behandeld met situaties als deze.
In het tweede interview, heb je meer kans om managers van verschillende afdelingen, die dan gaan zitten om de sterke en zwakke punten van elke kandidaat te bespreken voldoen. Het is daarom belangrijk, dat je een soort van onderzoek te doen naar de achtergrond van deze managers. Als u niet zeker bent, bel uw aanspreekpunt, en hen vragen de namen van de mensen die je verwacht te ontmoeten. U kunt zien of u kunt online te krijgen wat details over deze mensen. Een beetje informatie over hun professionele en persoonlijke achtergrond zal u helpen bij het bouwen van een relatie met uw interviewers, wat bewijst cruciaal voor het geval ze moet kiezen tussen twee even talentvolle kandidaten.
Hoewel de interviewers wordt verwacht dat het grootste deel van het woord in een interview te doen, vragen een aantal relevante vragen kan geen kwaad, en in plaats daarvan zal je projecteren als iemand die gekomen is voorbereid voor het interview. Dit geeft ook de interviewers een gevoel dat deze kandidaat is op zoek naar een lange termijn samenwerking met het bedrijf. U kunt vragen de interviewers over de uitbreidingsplannen of de korte-termijn doelen van het bedrijf. Je moet een beetje voorzichtig zijn met deze, omdat je niet wilt laten verschijnen als iemand die probeert om zijn neus steken in veel te veel.

Dit waren enkele tips die u moet onthouden weliswaar voorkomt voor een tweede gesprek. Het is belangrijk dat je geeft het je beste shot, zoals in de meeste van de organisaties, deze ronde van het interview bepaalt wie het bedrijf gaat huren. Je zet in een veel moeite om de eerste ronde van het interview te wissen en de interviewers van je denken als een potentiële kandidaat, dus het is belangrijk dat je jezelf terug en verschijnen vertrouwen in het tweede interview.

Verschillende politieke wetenschappen Carrière
Computer Network Technician Job Description
Goede Werken Zonder een College Degree
Wat zijn de meest opwindende banen in de wereld
Chirurg Job Description
Dressing voor een interview
Zes Figuur Vacatures Zonder Degree
Oncoloog Salaris
Beste Online Jobs voor Studenten
Changing Lanes: Managing Haard en Loopbaan
Jobs Werken met gehandicapte kinderen

Leave a Reply