Hoe te om Ace Uw Tweede Interview

Interviews … het een ding dat alle aanvragers angst, zelfs als ze er zijn geweest en dat gedaan. Elke organisatie heeft zijn eigen manier van presenteren van de situatie als het gaat om interviews, waar deze zowel kan worden opgenomen in een enkele ronde, twee in de meeste gevallen en drie als het geding zijn krachtige en diepgaande. Aan de door het eerste gesprek kan zijn geweest een hele ervaring voor u, vooral na het eerste interview, waar de wacht-en pacing begint voor de callback. Nu dat je hebt gevraagd om beneden te komen naar het kantoor voor de tweede ronde, ik weet zeker dat je kunt nu gemakkelijk ademen omdat je een stap dichter bij het krijgen van die baan. Het enige probleem is nu, hoe zeker bent u van jezelf om het te maken door middel van de tweede ronde?

Hoe kan ik Ace een tweede gesprek Ronde

Jezelf voorbereiden voordat u de sprong te wagen noodzakelijk is als het gaat om interviews. Geklungel, stotteren, zweten, zijn tekenen van extreme nervositeit alle dingen die je wilt verbergen en niet weer laten zien met zo’n intensiteit. U wilt worden verzameld, stoer en bovenal vertrouwen naar een punt waar je niet al te doen.

? Het houden van uw Houding Aankomst
Er zijn een aantal kandidaten die beschikken over een onstuimige houding als ze lopen in een kantoor en confronteren de behandeling van het interview. U kunt kijken uit op een enkele persoon of twee, soms zelfs een groep van vier of meer, afhankelijk van hoe uitgebreid de procedure is of hoe groot de organisatie is om zo veel mensen zijn van het management, als onderdeel van het interview. Dressing formeel is een gegeven, kun je niet verwachten dat ze serieus te nemen als u loopt in het interview kamer te kijken alsof je ging naar beneden naar de supermarkt en dan opdagen voor je interview. Loop naar het kantoor, langs een sympathieke glimlach en pakken het moment van de dag met een ‘goede morgen’ of ‘goedemiddag’ of ‘goed’ s avonds ‘als uw interview is later op de dag. Houd oogcontact met de aanwezigen, rechtop zitten en schraap je keel alvorens te spreken, want het is natuurlijk voor een om een ​​beetje door geraakt voordat ze beginnen met praten.

? Antwoord Vragen aan de Point
Beating rond de pot zal alleen bewijzen aan de directie dat u de vraag te vermijden of te rechtvaardigen jezelf als het niet van je gevraagd om dit te doen. Wanneer gepresenteerd met een vraag, antwoord snel met het antwoord dat ze zoeken en verwijder zo nodig twijfels die kunnen voortvloeien, moeten ze ter plaatse iets dubieus in je cv of verwijzing details. Als er iets controversieel komt als een eerdere tiff in een voormalig organisatie of een korte werkervaring met een ander, wees eerlijk over wat er gebeurd is en duidelijk de atmosfeer voordat ze enkele veronderstellingen of conclusies te trekken die kunnen kwetsen uw kansen op het krijgen van de baan. Kijk in deze tweede interview vragen voor hulp bij hoe je jezelf voor te bereiden op deze.

? Breng al uw documenten
Geef niet het management de kans om naar je kijken in afkeuring door te vergeten om uw documenten te krijgen, vooral als de callback had bijzonderheden te noemen om ze mee te nemen. Hebben het allemaal ingediend en hield in een map die u kunt overhandigen aan hen. Luister goed naar wat ze zeggen als het gaat om de verwachtingen van het bedrijf, wat zij waarderen in het kader van overtuigingen van de organisatie, welk beleid dicteren het succes van hun status en ga zo maar door. Nod respectvol en eens waar je moet, bevestigen dat je aandacht betalen en oprecht geïnteresseerd in wat ze te zeggen hebben.

? Afscheidswoorden
Als ze je vertellen dat je hebt jezelf de baan, tonen gedempt enthousiasme en hen verzekeren dat de keuze die ze maakte was een goede en dat je zal bewijzen aan hen dat je niet op een andere manier. Dank hen de hand schudden met iedereen die aanwezig is in de kamer en vertrekken van het kantoor.

Nu u weet hoe u uw tweede gesprek te behandelen, is het belangrijk om te begrijpen hoe lastig deze dingen kunnen zijn. Met een beetje geluk, zou dit de laatste van de rondes van gesprek zijn zonder een derde plaats.

High Betalen Entry Level Jobs
Behandelend arts Salaris
Medical Data Analyst Salaris
Oncoloog Salaris
Leraar Interview Vragen en Antwoorden
Vaatchirurg Salaris
Art Carrière Lijst
Finance Major Salaris
Top Betalen Vacatures
Job Interview: Dressing up succesvol
Stappen om leraar te worden

Leave a Reply