Hoe te kleden voor een Nursing Interview

Nursing veld is de snelst groeiende medische sector met maar liefst groei van 22,2%. Deze sector draagt ​​alleen al tot ongeveer 14% van de medische beroepsbevolking. Op dit moment zijn er 2 miljoen verpleegkundigen in de VS alleen. Tegen het einde van 2016, wordt dit veld naar verwachting een groot aantal hulpmiddelen afgestudeerden huren. Dus, in het geval ook u geïnteresseerd bent in een verpleeghuis baan, dan is het nu de tijd om de sprong te wagen. Hoewel, er is geen gebrek aan verpleging banen en ze zijn meestal in de vraag, zou je zeker willen laten geen middel onbeproefd gelaten wanneer u opdagen voor een interview. Een van de belangrijke aspecten van het verhogen van je kansen op het geven van een succesvol gesprek wordt verkleden de juiste voor de gewenste positie.

Wat te dragen aan een Nursing Interview

Als u een aspirant-verpleegkundige kandidaat, dan moet je uitbeelden bepaalde kwaliteiten die een typische onderdeel van dit vak. Verpleging baan is een verantwoordelijke taak, vandaar de kandidaten moeten professionaliteit uitstralen door middel van hun kleding.

> Dames
De algemene vuistregel is dat je moet kleden beter dan wat nodig is voor uw functieprofiel. In dit geval wordt u een masker op om te werken. Daarom kunt u ten onrechte van uitgaan dat een spijkerbroek en een T-shirt is prima voor een interview. Toch moet men er rekening mee dat verpleegkundigen zijn professionals, en de keuze wordt verwacht aan te kleden net als elke andere professional in een zakelijke omgeving. Vrouwen moeten bij voorkeur dragen jurk broek, broek, broek of een rok op knielengte voor een interview. Blijf bij neutrale kleuren zoals zwart, marineblauw, bruin, beige, grijs, enz.

Terwijl u kunt niet verkeerd gaan met een frisse witte kraag button down overhemd, kunt u experimenteren een ‘klein’ met de stof en de kleur van je blouse. Het patroon en de stijl van de blouse moet zeer eenvoudig gehouden. U kunt ook een team een ​​knie lengte rok en blouse met een slimme vest. U kunt ook gooien een jas of een blazer, als het niet te veel voor je. Het dragen van een pak is een andere interessante optie, voor het geval u een aanvraag voor een grote, gereputeerde ziekenhuis.

Naast de kleding, ook aandacht besteden aan andere verzorging details. Bind je haar in een knot, staart of enig ander opgestoken kapsel. Als je moet stil zijn, zorg er dan voor het blijft uit de buurt van je gezicht. Draag minimale of geen make-up. Sieraden moeten ook worden beperkt tot minimum te beperken. Niet pronken met je tatoeages of piercings op een interview. Kies een fatsoenlijk paar schoenen, zoals loafers, pompen of gesloten teen schoenen met kitten heels. Vermijd het dragen van iets dat is te chic. Hoewel, het is een bonus te ruiken fris en leuk, het gebruik van sterke parfums, deodorants, eau de cologne moet worden vermeden. De faciliteit wordt u werkt, zou niet toestaan ​​dat voor geuren als ze irriteren noodlijdende mensen.

> Heren
Men kan dragen broek, formele broek en een volledige mouwen button down overhemd met een stropdas. Hoewel, er is geen behoefte om te gaan voor een pak, kunt u overwegen een blazer voor een meer professionele uitstraling. Blijf bij neutrale kleuren voor uw blazer en broek. Pastel kleuren worden geschikt geacht voor formele shirts. Investeer in een fatsoenlijk paar formele schoenen, zoals Oxfords. Ook mannen moeten aandacht besteden aan de verzorging deel. Een nette en schone look is een must voor mannen. Was je haar en een deel ze netjes. Als je een baard te houden, zorg ervoor dat je goed bijsnijden. Draag een goede kwaliteit riem en proberen om het te matchen met je schoenen.

Overdressing wordt niet aanbevolen voor een baan als verpleegkundige. Echter, onder-dressing doden uw kansen op het krijgen shortlist helemaal. Indien mogelijk, onderzoek op het werk cultuur van de faciliteit u van plan bent uit te nodigen. Dit geeft je een goed idee over wat je verwacht om te dragen voor een interview.

Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Hoe LinkedIn gebruiken om een ​​baan zoeken
Essentiële Workplace vaardigheden voor College Grads
Leuk Werken die goed betalen
Lijst van carrières die mensen te helpen
Web Developer Job Description
Machinist Salaris
Managing Director Salaris
Hoogste betaalde banen
Tekenen van een goed interview
Wat doet een netwerkbeheerder doen?

Leave a Reply