Hoe te Jaarsalaris converteren naar uurloon

De eerste vraag die gaat om voor de meeste mensen denken na het krijgen van een nieuwe baan is hoe jaarsalaris converteren naar uurloon? Omdat de meeste van ons liever betaald krijgen op uurbasis in plaats van op jaarbasis. Natuurlijk krijg je betaald meer op uurbasis, maar dat kan niet per se een lange termijn werk. Als u wilt jaarsalaris aan per uur loon om te zetten, zijn er verschillende dingen te worden gehouden om een ​​nauwkeurige figuur te krijgen.

Verschillende dingen zoals schrikkeljaar, vakantiegeld en overuren, heeft een effect op het uurloon, maar heeft geen invloed op het salaris dat je verdient aan het einde van het jaar. Dus het is belangrijk voor u om met al deze extra dagen en uren uitgewerkt, naast ander werk dat je kan hebben om in de loop van uw werk te doen voor het krijgen van de exacte salarisschalen voor banen. Een andere belangrijke factor die de meeste mensen hebben de neiging om over het hoofd, terwijl het omzetten van de jaarlijkse salaris per uur loon, is het bedrag dat een individu moet betalen aan belastingen.

Jaarlijks Salaris tot Uurtarief

De meeste mensen zijn niet zeker of om naar huis te een jaarsalaris die is verdeeld in maandsalaris te nemen, of om een ​​uurloon en de implicaties van elk van hen te nemen. Elk heeft zijn eigen voor-en nadelen, dus je moet de details te krijgen alvorens een besluit te gaan voor een van hen. Als u een verkeerde beslissing, kan het een wereld van verschil maken voor het soort geld dat u zou willen maken, en je kan hebben om veel te werken voor een hongerloon.

Er zijn verschillende andere dingen die moeten worden beschouwd, terwijl onderscheid te maken tussen een vast salaris per jaar en uurloon. Als u kiest voor een salaris per jaar, het komt samen met andere voordelen zoals vakantiegeld, en vooral een gegarandeerde periode van tewerkstelling zeggen van een jaar of meer. Kan echter ook uurloon voor een vast aantal uren per week en voor een korte periode. Bovendien zijn er geen extra voordelen zoals bladeren met loon en doorbetaling van loon.

De totale salaris krijg je in een jaar moet worden gedeeld door het aantal maanden in een jaar (dat wil zeggen 12), die weer wordt gedeeld door het aantal dagen dat u werkt in een maand en dan het bedrag dat u krijgt moet worden gedeeld door het aantal gewerkte uren in elke dag, die over het algemeen 8. Dus de formule is:
Totaal Jaarsalaris / Aantal maanden in een jaar x. gewerkte dagen in een maand x nee. uur per dag.

Laten we nu eens een voorbeeld nemen, zeggen dat je krijgt een jaarsalaris van US $ 80.000 per jaar, werk je voor 22 dagen per maand en voor 8 uur per week. Dus volgens de bovenstaande formule vermeld, zal het uurloon zijn:
80000/12x22x8 = 37,87. Dus je uurloon is US 37,87 dollar

Dit bedrag is uw uurloon in de veronderstelling dat je voor 8 uur per dag en 5 dagen per week en 22 dagen in een maand, die over het algemeen het geval is. Dit kan echter niet helemaal juist als enkele maanden hebben 23 werkdagen en de maand februari heeft 28 (als het een schrikkeljaar 29), behalve in sommige organisaties het aantal werkuren kan variëren. Bovendien zijn er een aantal banen die heb je nodig om overuren, die niet mogen worden betaald en dit betekent dat het zou beter zijn als je werkt aan een uurloon werken.

Hoewel een jaarsalaris of een uurloon lijkt misschien lucratief, moet u de voordelen voor u te evalueren alvorens een besluit te nemen.

Meest lonende banen
Wat u moet meenemen naar een interview
Vacatures in de vraag in 2012
Jobs voor middelbare scholieren in ziekenhuizen
Zookeeper Job Description
Het vinden van een baan na de universiteit
Inkoop Agent Job Description
Job Interview: Dressing up succesvol
Finance Major Salaris
Art Carrière
Speciale School Teacher Salaris

Leave a Reply