Hoe om jezelf te beschrijven

Dit is een moeilijk ding om te doen inderdaad. En mensen zoals job interviewers weet dat mensen het moeilijk vinden, dus vaker wel dan niet, het is de eerste vraag die ze stellen potentiële kandidaten. Maar laat me je vertellen dat het eigenlijk een heel simpel ding om te doen. Als iemand je vraagt ​​over jezelf, de twee dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden zijn de nadruk leggen op uw betere kwaliteiten en over de schijnbaar negatieve glans. En houd je hoofd rustig. Nu zul je zien dat een andere situatie een andere introductie vraagt.

In een interview

Nu een sollicitatiegesprek is een noodzakelijk formele bijeenkomst, en er is echt geen ruimte voor u om te spotten hier. Je moet stevig zijn en to the point. Markeer de positieve aspecten van je persoonlijkheid. Geen behoefte om te werken of zelfs onder vermelding van uw negatieve punten, want de interviewer al bedreven in het uitzoeken ze zelf. Leun achterover en denk aan wat zijn de meest commercieel verkoopbare punten over jezelf. Als je niet kunt inzoomen op elke, vraag je vrienden of anderen die weet dat je het beste. Nog een ding, tonen een goede hoeveelheid van het vertrouwen in het interview en hebben een aantal bewijs of een verhaal een back-up van de positieve punten die u uit een lijst over jezelf, zodat het meer geloofwaardig. Probeer niet te liggen in het sollicitatiegesprek, omdat ze, met hun jarenlange ervaring in het zien van mensen liggen, zal je vangen in een mum van tijd!

In een CV

Een cv is uw advertentie op alle bedrijven die u te sturen naar. De meeste mensen denken dat een cv is gewoon een lijst van al uw prestaties, maar het is zo veel meer dan dat! Aangezien er niet veel ruimte voor cross-vragen als het gaat om een ​​cv, kunt u overdrijven een beetje! Nogmaals je nodig hebt om jezelf te vragen wat zijn uw beste kwaliteiten. De kwaliteiten die bedrijven en hun recruiters gewoonlijk op zoek naar zijn harde werken, creativiteit, leiderschap, goede communicatieve vaardigheden en gedegen kennis van de taak die u worden ingezet voor. Dus op basis van de kwaliteiten die je ziet in hebt, dan kun je jezelf omschrijven in een cv.

Op een dating site

Nu denk ik niet al te veel mensen op een dating site gaan een te hoge waarde aan professionele kwaliteiten, zoals probleemoplossend vermogen en leidinggevende vaardigheden. Het beschrijven van jezelf op een dating site in een totaal andere zaak. Nu Denk aan al uw sociaal aanvaardbaar kwaliteiten. Ben je grappig? Ben jij een goede vriend? Bent u leuk om alle mensen? Weet je hoe je een persoon van het andere geslacht gelukkig? Nou, schrijf ze allemaal neer. U kunt ook kort en sarcastisch op een dating site, iets wat zou kunnen noemen ‘hara-kiri’ als je dat deed in een interview! Je kan een grote demonstratie van je humor op het ‘hoe zou je jezelf beschrijven’ sectie op de dating site. Probeer grappig te zijn en het zal goed worden gewaardeerd.

Eenvoudige voorbeelden van zelf-Beschrijving

Nu uit het artikel dat u zag dat wanneer u uw inleiding te schrijven op een dating site en op een cv, het moet beslist moeilijk. Dus als het bovenstaande artikel nog steeds niet heeft geholpen je leren hoe je jezelf beschrijven, kunt u gebruik maken van een van deze manieren om jezelf te beschrijven.

Voor een CV / Job Interview: Ik geloof dat ik een zeer hardwerkende en toegewijde mens, als mijn academische namen te tonen. Naast dit ben ik ook veelzijdig en graag nieuwe uitdagingen in het leven aan mij te behandelen. Ik ben al een teamleider voor in mijn vorige bedrijf, en humor groot succes, dat mijn leidinggevende vaardigheden laat zien. Die werkte in dit gebied voor (aantal) jaar, ik geloof dat ik ook heel goed vertrouwd met de beslommeringen van het werk.

Voor een Dating Site
Leuke liefdevolle en intelligente jonge man / vrouw op zoek naar een date. Grote verrassing is het niet!

Zoals u kunt zien, de vraag is niet al te moeilijk te beantwoorden. Immers, je weet zelf, en je kwaliteiten en je val punten het beste! Dus gewoon schrijven ze allemaal neer en het frame van een paar mooie statements om hen heen!

Carrière Werken met baby’s
Vacatures Zonder een High School Diploma
Best betaalde banen
School Bus Driver Salaris
Carrière Doelen en Doelstellingen Voorbeelden
Loopbaanontwikkelingsplan Template
Hoe maak je een Docent speciaal onderwijs worden
Career Doelstelling Voorbeelden
Bank Teller Taken
Interessante Carrière die goed betalen
Online Jobs voor 13-jarigen dat Pay

Leave a Reply