Hoe maak je een spion te worden

De wereld van spionnen verschijnen spannend met veel glamour en avontuur dat is een contradictie van de werkelijkheid. Een spion werkt in een wereld vol gevaar in elke stap, het werken tegen de vijanden van het land een verblijf in de vijand land. Spies biedt een fantastische service aan hun land, maar ze zijn nooit openlijk erkend door de overheden. Mensen worden geïnspireerd ervan om een ​​spion als spionage wordt afgeschilderd als een carrière kans met avontuur en een spannende leven. Ze eigenlijk hebben geen idee van hoe je een spion te worden en wat er komt kijken in de wereld van een spion.

De Wereld van Spies

Een spion krijgt waardevolle informatie beschouwd als een ‘geheim’ of vertrouwelijk door oneerlijke middelen die worden beschouwd als illegaal. De informatie wordt verzameld door middel van oneerlijke middelen zoals chantage, omkoping of verleiding door middel van andere vormen van dwang. Het risico van de informatie veranderd of tegenmaatregelen genomen voordat de informatie wordt gebruikt, is zeer hoog. Spies in dienst zijn bij een ministerie die bekend staat als inlichtingendienst die betrokken zijn bij het verzamelen van informatie of inlichtingen met het oog op het beschermen van de nationale veiligheid tegen zijn vijanden. De informatie wordt verzameld door middel van verschillende middelen dat omvat spionage, het onderscheppen van communicatie, cryptanalyse en ook door te werken met andere agentschappen van vergelijkbaar profiel.

Het werk van een Spy

Spies betrokken zijn bij activiteiten beschouwd als gevaarlijk. Ze bieden intelligentie analyse via het verzamelen met de hulp van spy camera’s en verspreiding van gegevens met betrekking tot de nationale veiligheid. Een spion geeft waarschuwing vooraf van dreigende crises tegen het land en helpt bij crisisbeheersing door het detecteren van de slechte ontwerpen van tegenstanders. Spies moet informatie met betrekking tot de nationale defensie, militaire operaties en de geheimen van hun agentschappen met behulp van spion en bewakingsapparatuur te beschermen. Ze moeten heimelijk handelen om gebeurtenissen te beïnvloeden in hun nationale belangen. Spies zijn betrokken bij activiteiten zoals contra-spionage of terrorismebestrijding.

Becoming een Spy

Het proces van het worden een spion is eigenlijk niet anders dan het invoeren van een staat-afdeling banen. Een persoon moet een burger van het land en passeren een selectieprocedure die is taai en streng. Na het verwijderen van het proces en het hebben van een goede ervaring en een goede opleiding, een persoon kan nog worden afgewezen om verschillende redenen. Hier zijn enkele van de fundamentele vereisten om een ​​spion:
De persoon moet een burger van het land waar de spionage agentschap behoort.
Een achtergrond zonder enige strafrechtelijke of slechte schulden record is een must en andere kwaliteiten houdt ook in dat betrouwbaar, ethisch, betrouwbare en verantwoordelijke.
Er mag geen illegale drug record voor de afgelopen 12 maanden zijn en die geen record is nog beter.
Een goede academische record met een graduaat in een schaal van ten minste een 3,0 GPA of 4.0 met onderwerpen als internationale betrekkingen, economie, enz., hebben de voorkeur.
Spreekvaardigheid in een vreemde taal als moedertaal, vooral talen die worden gesproken in vele politieke en militaire ‘s werelds hot spots, is noodzakelijk.

Zoek voor de huidige werkgelegenheid bij de specifieke websites en solliciteren naar een relevante positie na onderzoek van de functieomschrijving, de minimale eisen te waarborgen en voor te bereiden op de test. Een medisch onderzoek ontworpen volgens de behoefte van de opdracht zal worden uitgevoerd, gevolgd door een psychologisch onderzoek om het niveau van intelligentie, oordeel en geestelijke stabiliteit te beoordelen. Een zeer grondig en langdurig antecedentenonderzoek zal worden uitgevoerd, het controleren van het karakter en de loyaliteit quotiënt. Er zal ook een uitgemaakte leugendetector test die aanzienlijk grondig, en grenst aan de kant van voorzichtigheid, als er enige omvang van leugens. Na het verwijderen van de selectie, wordt de opdracht aangeboden en de training begint met strenge praktijk voor het gebruik van spy gadgets, spy telefoons en andere apparatuur. Training wordt ook gegeven voor het behoud van volledige kalmte op het moment van crisis en overleven in extreme omstandigheden. Een nieuw aangeworven spion is geplaatst onder een controller die zorgt voor een opleiding in spionage methoden met instructies voor het verkrijgen en doorgeven van informatie. Een spion heeft contacten alleen met de controller en niemand anders. Anonimiteit wordt gehandhaafd voor geheimhouding en voor het houden van de nationaliteit verborgen. Spies werken onder verkokering, waar ze werkt in hun eigen compartiment. Het helpt in situaties waarin een spion wordt opgevangen en ondervraagd. Hij gezworen om alle vitale informatie voor zich te houden ten koste van alles.

Becoming een spion is niet echt moeilijk, maar het leven van een spion is veel moeilijker. Sommige films hebben zelfs afgeschilderd de rol Spy Kids, die niet-bestaand, inspirerend kinderen te worden Spy Kids. De wereld van spionnen zijn al gevaarlijk en het zal veel beter zijn zonder deze verkeerde percepties.

Geneticus Salaris
Hoe maak je een Home Inspector Word
Gemakkelijk werk in het Medical Field
Hoe maak je een Leraar van de Kleuterschool Word
Telefoon Interview Questions
Reden voor Leaving Huidige vacatures
Online Instructor Jobs
Werk in Community Development
Lijst van carrières die mensen te helpen
Future Jobs in Amerika
Belang van College Onderwijs

Leave a Reply