Hoe maak je een scheidsrechter worden

Hij of zij kan worden aangeduid als de klokkenluider en de ‘almachtige’ in de sportarena. U ongehoorzaam zijn aan de fluit en je bent in voor een aantal echte problemen! Raad eens wat ik beschrijven over? Geen gissingen? Ok. Het was een beschrijving van een typische scheidsrechter! Een scheidsrechter is iemand die verantwoordelijk is voor een goed verloop van een spel. Daarom moet hij een grondige praktische en theoretische kennis van de sport die hij of zij is het monitoren en bijhouden van. Een vleugje administratieve vaardigheden, een uitstekende kennis van de sport en wordt het vechten fit, is alles wat nodig is om een ​​scheidsrechter te worden. Spel om te weten hoe je een scheidsrechter met al zijn nitty gritties worden? Cool, dan is het spel over!

Becoming een Scheidsrechter

1.
Verzamel zoveel mogelijk informatie over uw favoriete sport. Of het nu honkbal, voetbal, basketbal of hekwerk. Je moet de regels en voorschriften van een sport op uw vingertoppen. Niet alleen dat, moet u ook een goed idee over hoe deze regels kunnen worden omzeild. Totaal expertise is de weg te gaan. Dit is een van de eerste en belangrijkste eisen scheidsrechter worden.

2.
Training in communicatie, management, leiderschap en motivatie is essentieel om een ​​scheidsrechter te worden. In aanvulling op dat, moet je in staat zijn om snel beslissingen te nemen en moet in staat zijn om goed de teugels van het spel in je hand en het te controleren. Zo, is een uitstekende leider en communicator gaat u plaatsen als u wilt een professionele scheidsrechter te zijn.

3.
Om ervaring op umpire en scheidsrechters te krijgen, initiatief nemen om een ​​scheidsrechter in uw gemeenschap. Verwacht niet dat je meteen een doorbraak in de Hoofdklasse te krijgen. Begin klein. Lokale gymnasium opleiding boxers of scheidsrechters voor de jeugd sport team kan van grote hulp zijn. Als je geluk hebt, zou je waarschijnlijk jeugdsport programma’s die klassen om scheidsrechters gratis op te leiden. Schrijf u in voor zo veel van dergelijke klassen als je kunt.

4.
Wanneer u voorzit op een spel, indien mogelijk, zorg ervoor dat uw video terwijl umpire is geschoten. Neem wat tijd en bestudeer uw video’s naar het verschil tussen uw werk als scheidsrechter en die van anderen op professionele games kennen. Neem contact op met ervaren scheidsrechters en vraag hen om je werk te analyseren als een scheidsrechter. Werken op de kieren van je bepantsering.

5.
Langzaam afstuderen van een vrijwilliger naar een betaalde gemeenschap scheidsrechter door het verkrijgen van meer en meer ervaring en voortbouwend op de vereiste vaardigheden. Ergens of de andere je gaat om op te vallen en je gaat om goud te slaan.

Andere factoren
Dit waren de dingen die je moet doen om een ​​scheidsrechter te worden. Er moet echter niet worden vergeten dat een aantal fundamentele diploma’s nodig zijn ook. Maximale ambtenaren hebben een minimum middelbare school diploma of gelijkwaardig. Degenen die gaan voor scheidsrechters op de universiteit, moet zich bewust zijn van het feit dat ze nodig hebben om af te studeren of liever deelnemen aan een professioneel dienstdoende team. Bijvoorbeeld, als u streven naar dienstdoende kleine of grote league baseball games, moet je professioneel scheidsrechter training school te gaan. Bovendien moet u ook rond de 10 jaar ervaring van officiating bij minor league om een ​​scheidsrechter voor elke grote competitie. Tot slot moet u ook een minimum van 10 jaar ervaring tot scheidsrechter voor het profvoetbal. Van deze 10, 5 moeten op het niveau van de universiteit of hoger.

Dus dat is hoe je kunt worden van een scheidsrechter. Uiteindelijk, als je een talent voor het doorlezen van de regels der kunst elke keer in een tijdje en zijn die sport types, is er geen houden u! Hier is waar ik aftekenen! Veel geluk voor jou!

CEO Job Description
Hoogste-betaalde banen in Amerika
Part-Time High betaalde banen
Oudste universiteit in de wereld
Vacatures die het verschil maken
Hoe maak je een 911 Operator Word
MBA Salaris
Beste universiteiten ter wereld
Hoe te kleden voor een sollicitatiegesprek
Lijst van carrières die mensen te helpen
Opdrachten die vereist reizen rond de wereld

Leave a Reply