Hoe maak je een Reumatoloog Word

Wat denk je dat het vereist in een individu te behandelen en bieden hulp aan patiënten die lijden aan waarschijnlijk de meest pijnlijke medische aandoening, artritis, complexe auto-immune aandoeningen en ernstige bijbehorende botziekten zoals osteoporose? Zeker, het vereist vaardigheid, kennis en jarenlange ervaring in staat zijn om deze uiterst complexe ziekten te begrijpen. Artsen die de behandeling van de bovengenoemde ziekten worden gekroond tot M.Ds of D.Os in de reumatologie na het einde van hun opleiding en worden gewoonlijk reumatologen. Typische reumatoloog functieomschrijving omvat de diagnose en behandeling van rhematological aandoeningen die het bewegingsapparaat structuren in het algemeen. Deze omvatten chronische aandoeningen van spieren en gewrichten die zijn vanwege de slechte werking van het immuunsysteem veroorzaakt.

Becoming een Reumatoloog

Het feit dat reumatologen de mogelijkheid om meer dan 100 soorten van artritis te behandelen hebben gewezen op de expertise en kennis van deze medische professionals commando. De reis naar een professionele reumatoloog te worden is een lange en vermoeiende een. Personen met totale toewijding en onwankelbaar geloof in hun carrière rente is alleen na te streven op dit gebied. Bijna 13 – 14 jaar van toegewijde opleiding en stage-ervaring in aanmerking komt een persoon naar een reumatoloog te worden.

?High School: Het is de eerste steen van het voortgezet onderwijs en dus is het van een heleboel zaken. Richt je kennis te maximaliseren in verschillende bètavakken in het bijzonder biologie, scheikunde en de menselijke anatomie. Ook de ontwikkeling van het lezen en schrijven gewoonten, want dat zal zeer nuttig zijn in uw komende jaren van het hoger onderwijs.

? Undergraduate Studies: Verkrijg een undergraduate-diploma in onderwerpen met betrekking tot geneeskunde, biologie, anatomie en algemene wetenschappen. Deze vier jaar hbo-opleiding moeten worden gewijd aan brengen het beste in jou, als de kennis vergaard in deze jaren zal cruciaal zijn in het geven u een voorsprong op de concurrentie tijdens uw medische scholing jaar.

?Medical Education: Tijdens uw laatste jaren van undergraduate-diploma, start mobiliseren uw inspanningen voor het kraken van MCAT (Medical College Admissions Test). U moet veel voorbereidend testmateriaal voor MCAT van uw senior vrienden terwijl je op de universiteit, zodat u kunt scoren hoog in de test. Er zijn veel online voorbereidend lesmateriaal voor MCAT examens die je kunt kopen na de bespreking van een aantal goede opties met je leraren. Uw prestaties in MCAT zal u helpen om de toegang in een aantal van de meest gereputeerde medische instellingen in het land te krijgen, waardoor u een platform voor betere toekomst. Afhankelijk van uw MCAT score en verleden academische records, wordt u beloond met een medische school. Counseling voor de opname zal u helpen om toe te passen voor scholen waar de kans van uw opname hoger zal zijn. Tijdens uw vier jaar verblijf in de medische school, wordt u blootgesteld aan theoretische en praktische aspecten van de reumatologie.

?Residency Programma: In de drie jaar residency programma worden aanbevolen door uw medische school, dan moet je ofwel interne geneeskunde of kindergeneeskunde te kiezen. Rheumatalogy is eigenlijk een subset van deze twee specialisaties en dus je moet een van hen kiezen.

?Fellowship Programma: Na afronding van residency programma, kan men werken aan het verkrijgen van gemeenschap in rheumatalogy. Tijdens deze twee tot vier jaar van de studie, zal u zeer goed getraind worden in een aantal unieke en speciale technieken van de behandeling van patiënten.

?Certificaten: Zodra de formele onderwijs-en stage voorbij is, wordt het essentieel om certificeringen te winnen van de Amerikaanse Raad van Interne Geneeskunde in reumatologie en interne geneeskunde. Het bestuur examen voor het verkrijgen van certificering is erg moeilijk en je moet geven in uw best om het door te geven.

?Staat Licentie: Na te zijn gecertificeerd door de Raad van Bestuur, kan rheumatolgists gelden voor de verplichte staat licenties voor de staat waarin zij wensen om hun beroep uit te oefenen.

Naast de immense voldoening in het werk afgeleid van het helpen van zieke patiënten, reumatologen genieten van het beste compensatie in de medische industrie. Jaren van het onderwijs betaalt in het einde en het salaris kan variëren ergens tussen de US $ $ 120.000 tot $ 200.000 per jaar ongeveer.

Nu dat u zich bewust bent van de eenvoudige weg naar een reumatoloog te zijn, is het tijd voor u om te beginnen met de voorbereiding van de kras en het verkrijgen van succes. Als je gewoon in je middelbare school, moet je praten met je ouders en leraren over je doel. Zij zullen u helpen om de aarzelingen heb je te elimineren. Bovendien zal je ouders ook werken om de financiën te regelen, zodat na enkele jaren, ze hebben voldoende budget voor de financiering van uw onderwijs.

Becoming een mariene bioloog
Statisticus Salaris
CEO Job Description
Hoe om de plaatselijke werkgelegenheid, dat je vaardigheden match te vinden
Elementary School Teacher Salaris
Legitieme Online Jobs
Stress Gratis Jobs
Aandacht te besteden aan uw toespraak kan maken of breken een sollicitatiegesprek
Hoe kan ik een chirurg worden
Wat te dragen aan een interview?
Systems Analyst Job Description

Leave a Reply