Hoe maak je een Professional Organizer Word

Heeft u altijd uw kleding netjes gestapeld in je garderobe? Bent u iemand van wie kamer is altijd schoon en rommel-vrij? Ben je soms zo bijzonder over dingen die je vrienden eigenlijk vragen om los te komen? Als de antwoorden op al deze vragen bevestigend worden beantwoord, dan is een carrière als een professionele organisator is voor u gemaakt.

Wat doet een Professional Organizer doen?

Een professional organizer is een persoon die helpt zijn klanten, zowel zakelijke en individuele huiseigenaren, leiden een rommel-vrij, stress-vrij, georganiseerd leven. Met andere woorden, als het residentiële klanten, een professionele organisator doet suggesties en veranderingen in de manier waarop een huishouden eruit ziet en functioneert. Hij kan helpen bij zijn cliënt in de garderobe van de organisatie, meubels organisatie, kelder organisatie, familie budget planning, het indienen van diverse documenten, enz. Dit zorgt ervoor dat de klant kan leven een georganiseerde leven en is in staat om productiever te zijn in zijn werk. Ook professionele organisatoren helpen bedrijven om soepel te functioneren. Soms, event planning, kan het uitvoeren van garage sales en time management ook een deel van het functieprofiel.

Becoming een Professional Organizer

Tip # 1
Als je kunt veroorloven, ondernemen opleiding aan de Nationale Vereniging voor Professional Organizers (NAPO). Na de training wordt u beloond met een certificaat. NAPO kan in eerste instantie bieden u ondersteuning en hulp bij het vaststellen van uw bedrijf.

PUNT = 2
Neem contact op met de kleine bedrijven vereniging in uw staat. Controleer of er een aantal voorschriften of te verkrijgen vergunning voor het starten van een dergelijk bedrijf. Als er, aan deze eisen voldoen om te beginnen. De kleine bedrijven vereniging zal u begeleiden op diverse financiële zaken in verband met uw bedrijf, met inbegrip van belastingen, als goed.

Tip # 3
Geef uw bedrijf een toepasselijke naam. Heb een business en marketing plan op zijn plaats. In geval u niet in staat bent om dit te doen op uw eigen, in contact te komen met Small Business Development Center (SBDC), die dan zal u helpen bij het hoe om te gaan over het hele proces. Je mag in rekening worden gebracht door hen voor hun hulp. Ook nemen uw bedrijf. Beslis of u het wilt een bedrijf of een partnerschap of een LLC te zijn.

Tip # 4
Goed Adverteer uw bedrijf. Ontwerp een slimme visitekaartje en een aantal creatieve pamfletten te verspreiden onder uw mogelijke klanten. Als u hebt genomen een cursus met NAPO, zult u al worden opgenomen in hun directory. Dit is een geweldige manier om te komen in de aankondiging van toekomstige klanten. Reclame op het internet, het plaatsen van gedrukte advertentie in de lokale kranten zijn enkele van de andere middelen van reclame voor uw kleine bedrijf.

Tip # 5
In eerste instantie beginnen met een klein project, zoals een kast organisatie. Zoek naar de eerste opdracht bij uw vrienden en familie. Voor en na foto’s van de kast. Ook van nu af aan wat voor project u nemen, een register bijhouden van dat. U kunt zien de foto’s als een bewijs van uw vroegere werk, terwijl op jacht naar nieuwe klanten.

Tip # 6
Terwijl u werkt, probeer je niche te vinden. Zie de aard van de projecten die je graag tot het nemen van. Of het nu gaat kantoorprojecten dat u of residentiële projecten te wekken? Of u nu comfortabel toegang tot kleine projecten of willen werken op grote projecten? Op deze manier kunt u een naam voor jezelf, in een specifiek gebied, in de markt. Ook als er een aantal banen die je het gevoel iemand anders in staat zal zijn om goed te verwerken, uitbesteden.

Het beste deel over het worden een professionele organisator is dat u dit bedrijf te werken vanuit uw huis zelf. Je hebt ook de flexibiliteit om de aard van de projecten te kiezen. Op dit moment, een professionele organisator salaris kan overal tussen de 32.000 dollar aan 72.000 dollar per jaar, afhankelijk van zijn jarenlange ervaring, de opdrachten en uitgevoerd als zijn baan locatie. Dit maakt het een lucratieve carrière. Dus, als je het werk profiel interessant, krijgen in dit gebied, op het moment, zal een goede stap in mijn carrière zijn.

Beste Carrière voor de komende tien jaar
Receptioniste Salaris
Personal Banker Job Description
Best betaalde CEO’s
Waarom is College belangrijk
Online Jobs from Home
Loss Mitigation Specialist
Elementary School Teacher Salaris
Career Counselor Job Description
Medische Apparatuur Reparatie Training
Stadia van Career Development

Leave a Reply