Hoe maak je een loopbaanadviseur Word

Loopbaanbegeleiding is zeker een van de mooiste carrière mogelijkheden van deze tijd, waar het hoger onderwijs heeft aangenomen groot belang. Er zijn vele redenen waarom loopbaanbegeleiders zijn in grote vraag. Het aantal studenten die kiezen voor het hoger onderwijs stijgt in een zeer snel tempo. Studenten hebben ook bewust van het belang van het zoeken naar deskundige begeleiding en suggesties voordat ze kiezen voor een carrière om elke vorm van verkeerde keuze te voorkomen. Loopbaanbegeleiders kunnen de werkgelegenheid in topklasse onderwijsinstellingen of kan zelfstandig oefenen. Hier is hoe je kan nastreven dit beroep.

Onderwijs Eisen

Met het oog op een loopbaanadviseur te worden, moet je een master’s degree in het gebied van counseling. Er is echter geconstateerd dat veel mensen ook een baan te vinden met een bachelordiploma als ze over voldoende werkervaring. Het hebben van een goede academische ervaring in een gereputeerde coaching centrum of instituut kan enorm helpen. Dit komt omdat deze professionals zich bewust zijn van de behoeften van de studenten en het onderwijs in het algemeen. Om te oefenen als een loopbaanadviseur is het belangrijk dat u een licentie hebt. Het krijgen van de certificeringen van de International Coach Federation (ICF) of de Nationale Raad voor Certified Counselors kan verhogen uw kansen op het krijgen van een fatsoenlijke baan voor een groot deel. Degenen die willen dienen in een school moet verkrijgen van de staat school counseling-certificering te krijgen door de harde concurrentie.

Loopbaanbegeleiders moet de studie van de volgende onderwerpen diep aan de hoge industriële normen voldoen:
Loopbaanontwikkeling
Professionele identiteit
Menselijke groei en ontwikkeling
Onderzoek en evaluatie van programma’s

Loopbaanbegeleiders is bekend dat ze carrière testen waarin studenten wordt gevraagd om vragen op basis van verschillende onderwerpen zoals taal, algemene kennis, numerieke vaardigheden, wetenschap, politiek, enz. Zij over het algemeen uit te voeren online tests die een specifieke tijd voor studenten om elkaar te proberen op te lossen te voeren vraag. Uit de resultaten van de tests, komen ze tot conclusies ten aanzien van de werkelijke belangen van de student. Ze geven punten aan studenten op basis van de prestaties en stellen de carrières waarin ze kunnen goed doen. Tegelijkertijd, loopbaanbegeleiders ook vertellen studenten hoe ze hun doelen te benaderen en hoe hun aanpak moet zijn om te slagen in een grote weg. Ook begeleiden de ouders van de studenten door hen informatie over de inhoud van de cursus, de duur, kostenstructuur en de toekomstige vooruitzichten voor de werkgelegenheid voor hun kind.

Loopbaanperspectief

Het salaris van loopbaanbegeleiders is grotendeels afhankelijk van hun ervaring, vaardigheden, kwalificaties en de plaats van werk. Het type van de werkgever speelt ook een belangrijke rol in het bepalen van het salaris. Volgens de beschikbare informatie en onderzoek van de arbeidsmarkt deskundigen, de lagere school counselors verdienen rond de $ 60.000 per jaar terwijl het college counselors kunnen maken tussen $ 50.000 tot $ 65.000 per jaar. Die begeleiders voor het management of adviesdiensten kunnen verwachten betaling tussen $ 50.000 tot $ 70.000 per jaar. Loopbaanbegeleiders werken in plaatsen zoals New York, Texas en Washington kan de meest en verdien tussen de $ 50.000 tot $ 75.000 per jaar.

Je moet niet in dit veld alleen vanwege het hoge salaris, maar je moet echt geïnteresseerd zijn in het gebied van begeleiding om goed te doen. Met consistente inspanningen en een goede planning, zult u in staat om een ​​goede hoogten te bereiken in uw professionele carrière.

Construction Management Career Information
Adjunct Professor Salaris
Essentiële Workplace vaardigheden voor College Grads
Alternatieve carrières voor Advocaten
Beste ICT-banen voor 2012
Medische Jobs dat Betrek het werken met kinderen
Goed betaalde banen met geen Degree
Gastro-enteroloog Salaris
Bank Teller Job Description
Most Wanted Jobs
Commercial Pilot Salaris

Leave a Reply