Hoe maak je een loopbaanadviseur Kies

De vraag naar loopbaanadviseurs is toegenomen in de laatste paar jaar. Dit is vooral vanwege het feit dat er tal van carrières die er zijn en beslissen welke geschikt is voor uw soort vaardigheden kan soms een beetje verwarrend. Loopbaanbegeleiders helpen studenten om een ​​carrière die hen in staat stellen om hun vaardigheden en capaciteiten te gebruiken in de best mogelijke manier te vinden. Het kan leiden tot nieuwe mogelijkheden voor u en laten u kennismaken met een aantal carrières je dacht nooit heeft bestaan. Loopbaanbegeleiders ook helpen een persoon in introspectie en doe een zelfevaluatie. Loopbaanbegeleiders worden gezocht, niet alleen door studenten, maar door professionals ook die willen vooruit in hun respectieve beroepen. Job aspiranten ook de hulp van loopbaanbegeleiders om hen te helpen bij het verkrijgen aangeworven. Dus, als je hebt besloten dat je een loopbaanbegeleiding om u te begeleiden door middel van nodig hebt, moet u weten een goede deal over hoe om te gaan over het vinden van een voor jezelf. We zullen een kijkje nemen op een aantal factoren die men in gedachten moet houden bij het kiezen van een loopbaanadviseur.

Het kiezen van een loopbaanadviseur

Voordat u naar een loopbaanadviseur kiest, moet u een beetje introspectie te doen over de reden waarom je nodig hebt een loopbaanadviseur. U moet beslissen of u advies over een bepaalde carrière wilt, of u wilt dat hij de nieuwe carrière veld volledig voor u bepalen. De sleutel bij het kiezen van een loopbaanadviseur ligt in uw behoeften, sommige begeleiders kunnen zich richten het bepalen van de algemene strategie die u zou helpen in je carrière, terwijl als carrière coaches kunnen u helpen om te verbeteren op een speciale vaardigheid.

Je moet beginnen met het zoeken door het verkrijgen van verwijzingen van uw vrienden en familieleden. Het is zeer waarschijnlijk dat zij u voorzien van een aantal waardevolle informatie die je niet zou kunnen krijgen op ‘Gouden Gids’ of in de advertenties. U kunt hen vragen over de methode die wordt gebruikt door een bepaalde loopbaanadviseur, samen met te weten wat zij voelden waren de sterke en zwakke punten van de counselor. Een verwijzing is een van de effectieve manier van het vinden van een kwaliteit loopbaanadviseur als je naar de eerste hand informatie, die onpartijdig en onbevooroordeeld te leren kennen.

Als u niet in staat om hulp te vinden via vrienden en familie, dan is de volgende stap voor u zou zijn om het onderzoek over loopbaanbegeleiders op het internet. Hoewel de officiële websites van loopbaanbegeleiding ondernemingen kunnen je niet vertellen het complete beeld, zijn er verschillende blogs waar mensen hun feedback zetten over hun ervaringen met hun loopbaanbegeleiders. Selecteer ten minste vijf tot zes namen en contact met hen te vragen of u kunt een gratis eerste consult hebben.

De volgende stap in het proces van het vinden van een loopbaanadviseur is het bijwonen van de gratis eerste consult, en bepalen of de adviseur in staat is om volledig te analyseren u. Als u denkt dat de loopbaanadviseur is indrukwekkend geweest, niet meteen betalen. Het is beter om rond te kijken een beetje meer en als anderen zijn beter geschikt voor uw wensen te zien. In het ideale geval in de eerste vergadering zelf, krijg je een idee of de counselor in staat zou zijn om u of niet. Een belangrijk ding dat je moet onthouden is dat niet ‘s nachts resultaten verwachten als het duurt een aanhoudende inspanning van jullie beiden om het hele hulpverleningsproces een succes te maken. De vertrouwenspersoon kan je alleen helpen bij de ontwikkeling van bepaalde vaardigheden, maar de verantwoordelijkheid om de theorie in actie ligt op je.

De gemiddelde kosten van een uur van loopbaanbegeleiding is rond de $ 160, maar de vergoeding is afhankelijk van een groot deel af van de reputatie van de counselor. Terwijl een groot aantal mensen kunnen raden u aan een loopbaanadviseur te kiezen met de hoogste kwalificatie, zouden we liever raden u aan iemand die effectief en degene die je vertrouwd bent met kiezen. Dit betekent geenszins dat je niet moet de nodige referenties te controleren, net als de begeleider moet een lid van de Nationale Carrièrebeurs Development Association zijn of zou moeten zijn van een nationaal Certified Career Development Professional.

Uiteindelijk willen we aan toevoegen dat een loopbaanadviseur kan echt nuttig in het helpen van u een duidelijkheid te krijgen over wat je wilt doen. Dus, als je twijfelt over wat job rol zou het meest geschikt zijn voor uw vaardigheden en eigenschappen, moet u zeker de hulp van een loopbaanadviseur.

Plaatsen die huren
Pilot Salaris
Machinist Salaris
Federal Employees Retirement System
Biochemicus Salaris
Criminoloog Salaris
Sportbeurzen
Computer Carrière en salarissen
Het gemiddelde inkomen in de VS
Computer vacatures Demand
Beste Online Jobs voor Studenten

Leave a Reply