Hoe maak je een Leraar van de Kleuterschool Word

Niet iedereen van ons kan zich vermengen met de kleintjes zonder te worden gemarkeerd als een volwassene. Men moet beschikken over een speciale outlook over dingen om een ​​van hen te zijn zonder al te veel moeite, om zin te geven aan hun wereld en leiden een groep kinderen te doen wat hij of zij wil dat ze zonder baring die tanden. Als je zo’n begaafd persoon, kan je moet nadenken over gebieden die verband houden kinderen om carrière te maken binnen Een voorbeeld van zo’n veld is dat van een kleuterleidster, waar een toegewijde en inspirerende persoon kan een echte verschil maken voor de kleintjes te maken, worstelen om een ​​goede voet in deze wereld geregeerd door de volwassenen vinden.

Eisen aan een kleuterjuf worden

Een leraar speelt een belangrijke rol in de vormgeving van het leven van de afdelingen in zijn zorg. Zo moet hij of zij zich goed bewust van de lesmethoden die worden gebruikt om kinderen te onderwijzen. Samen met bovengenoemde onderwerp, moet hij goed begrip van de filosofie van het onderwijs en de manier waarop men leert dingen die valt onder psychologie van het leren. Het is een must dat de educatieve Natuurlijk, hij heeft genomen om een ​​kleuterschool leraar te worden, heeft betrekking op elk van de drie thema’s hierboven vermeld. In aanvulling op deze, kan kennis over kunst, sociale en fysieke wetenschap, kinder-en jeugdliteratuur en muziek blijken te zijn een aas achter de mouwen zijn tijdens het werken in een kleuterschool. De volgende paragrafen geven nuttige informatie over de vereisten om een ​​kleuterschool of een volwaardige kleuterleidster te worden.

Onderwijs Nodig om een ​​kleuterjuf worden

Onderwijs kan variëren, afhankelijk van de vraag of men het werken in een publieke of private organisatie. Voor een kleuterschool gerund door een particuliere organisatie, kan een middelbare school diploma genoeg zijn. Het is echter niet zo, als men probeert om een ​​baan in een openbare kleuterschool te krijgen. Veel van de staten eist een in het basisonderwijs van de aanvrager die heeft afgerond een geassocieerde deelneming of bachelor’s degree programma. Een paar staten, zelfs opgeven dat een aspirant-kandidaat moet een master in het basisonderwijs houdt. In het merendeel van de gevallen een bachelor’s degree cursus omvat geavanceerde cursussen in multiculturele klassen, het leren technologieën zoals computers die kunnen worden gebruikt voor onderwijsdoeleinden. Men kan ook kiezen voor een cursus voor het onderwijzen van leerlingen met speciale behoeften die kunnen aantonen van toegevoegde voordeel zijn.

Om te werken in een openbare kleuterschool moet men een licentie om dit te doen door te voldoen aan de vereiste voorwaarden. Een bereid kandidaat kan proberen een overhand te krijgen op de rest door het verkrijgen van een accreditatie van het Child Development Association (CDA) en het is de meest gewaardeerde certificering voor de vroege kinderjaren leraren.

Hoe lang duurt het om een ​​kleuterjuf te worden?

Als u al een afgestudeerde van een ander veld dan een voorbereidingsprogramma, een looptijd van ten minste twee jaar, kan in aanmerking komen u voor de post. Degenen die hebben besloten om een ​​kleuterleidster na de middelbare school moet bereid zijn te besteden 4-5 jaar om zijn of haar doel te bereiken. Enkele van de staten hebben het verplicht dat een student, na het verkrijgen van een bachelor diploma op dit gebied, moet een professionele ontwikkelingsprogramma te doen. In het algemeen, dit programma duurt een jaar en het gaat om het onderwijs onder toezicht en aanvullende cursussen om een ​​leraar te maken van de student die in staat is schouders onder de verantwoordelijkheid van deze baan in het onderwijs. Met ingang van 23 augustus 2010, hun salaris op een gemiddelde is $ 31.000 en kan oplopen tot 57.000 dollar, afhankelijk van uw ervaring en opleiding.

Men moet testen het water voordat springen recht in. Nou, is het geaccepteerd dat je graag met kinderen en ze ook vergeld je gevoelens. Ondanks dat, moet men testen en de grond realiteit te erkennen voor het plegen van een cursus. Het maakt, waar je wordt geaccepteerd door de kinderen: in een kleuterschool of buiten. In een setup, zelfs, als informele en gebruiksvriendelijk als een kleuterschool, dat misschien anders werken en je magie kunt u falen in het vinden van een relatie met de kinderen. Waarom niet meer te weten over deze situatie? Men kan dat doen door vrijwilligerswerk bij een lokale kleuterschool of een crèche waar hij kan communiceren met de jonge studenten en in plaats van het vinden van over hen, dan moet hij proberen uit te vinden of hij geschikt is als kleuterleidster.

Opdrachten die betalen meer dan 100K
Hoe te Career Doelstellingen Schrijf
Hoe maak je een scheidsrechter worden
Machinist Job Description
Verschillende banen in de Marines
Steeds een vrederechter
Gemiddelde salaris van een Pilot
Leraar Interview Questions
How to be Werkgelegenheid Klaar
Best Companies to Work For
Endodontist Salaris

Leave a Reply