Hoe maak je een Home Inspector Word

Een carrière als een huis inspecteur gaat klimmen over, gaan eronder, en door huizen voor de behandeling van eventuele gebreken en gebreken die mogelijk kan leiden tot problemen aan de bezitter van het huis. Het omvat een fysieke en persoonlijke inspectie van het volledige appartement, gebouw, of rij huis, en het opstellen van een uitgewerkt verslag over de omstandigheden van alle onderdelen, mechanische systemen, en de structuur van het huis. De records in de rapporten worden genoemd voor het nemen van belangrijke beslissingen met betrekking tot de aankoop van dat huis of gebouw. Home Inspectors het algemeen specificeren bij het bepalen van onopgemerkte problemen zoals ‘witte mieren’ of ‘mal’. Ze zijn meestal in dienst van verzekeraars en financiële bedrijven. Tegenwoordig hebben ze ook begonnen met behulp van technologieën zoals laptops en digitale fotografie om hen te helpen op hun inspectiewerkzaamheden op een effectieve manier.

Huiseigenaren en potentiële huizenkopers, grotendeels afhankelijk zijn van huis inspecteurs bij te staan ​​en hen voorstellen met betrekking tot hun grootste investering. Startpagina inspecteurs moeten bedreven zijn in het onderzoeken en het onderzoek van de woning componenten en systemen, en wat alle mogelijke problemen moeten worden gezocht. Hij moet beschikken over de vereiste kennis en het vermogen om de exacte conditie van het huis op een beknopte en een leerzame manier te beschrijven. Als men een huis inspecteur te worden, moet hij ondergaan trainingen op gebieden die huis funderingen omvatten; drainage systemen, dakbedekking, loodgieterswerk, het schrijven van een begrijpelijke verslag; verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC), elektrische risico’s, milieu, en passende structuur.

Hoe maak je een Home Inspector Word

U moet eerst controleren of u aan alle eisen voldoen. In een meerderheid van de staten in de Verenigde Staten van Amerika, is het verplicht een voor eensluidend huis inspectie uiteraard met succes te voltooien samen met een algemene Onderwijsontwikkeling Diploma (GED), of een diploma van de middelbare school. Bovendien kan het bezit van een aantal extra graden ook voordelig zijn, als een hbo-opleiding of gelijkwaardig onderwijs met een cursussen in engineering, bouwmanagement en architectuur. Het is een extra voordeel, als je hebt gedaan wat veldwerk te verrichten of hebben hands-on ervaring in de woningbouw en renovatie. Andere vereisten zijn een uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie, computer bewustzijn, vertrouwdheid met Eigendom te koop en kennis van vastgoedbeheer, en alle juridische factoren van vastgoed en huisvesting.

U kunt kiezen en met succes een huis inspectie cursus te voltooien van verschillende huis inspectie scholen, die zou vergemakkelijken kunt u een huis inspectie certificering te krijgen. Er zijn verschillende huis inspectie-organisaties in de Verenigde Staten, die ook voorzien op een online voorbereidingscursussen. Dergelijke cursussen zijn inclusief het controleren van gasleidingen en-systemen, onderzoeken deuren en daken, de beoordeling van de structuur van het huis, de beveiliging van elektrische systemen, en evalueren van het sanitair en watersystemen.

U kunt zelfs zoeken naar een kans om te werken onder begeleiding van een gecertificeerde professional huis inspecteur. Let op wat hij doet en maak een notitie van de rechten die hij uitvoert. Je kan ook werken als stagiair of een stagiair in een huis inspectie bedrijf. Dit zou stellen u in staat om diepgaande begrijpen over de werkelijke baan die je zou doen in de toekomst. In een meerderheid van de staten, zou je nodig hebt om de toestemming om te werken als stagiair te krijgen.

Voor u om in aanmerking te komen om te presteren als een licentie thuis inspecteur, moet je worden gecertificeerd door de American Society of Home Inspectors (ASHI). Je zou alleen worden gecertificeerd als je houd een minimale jarenlange ervaring en hebben afgerond passende opleiding en onderwijs, en wat veldwerk en onderzoek met aanvaardbare thuis inspectieverslagen. Doorgaans zijn deze professionals verdienen ongeveer 74.000 dollar per jaar, maar dit aantal kan variëren met een toename van de opdrachtgeverstarief.

Men kan gemakkelijk een gecertificeerde thuis inspecteur, als hij een ijver voor het krijgen in een zeer lonende huis inspectie carrière.

Parodontoloog Salaris
Chemist Job Description
Civil Service Vacatures
Entry-level goedbetaalde banen
Becoming een Apotheker
Assistive Technology Jobs
Preschool Teacher Salaris
Werken die goed betalen met weinig scholing
Follow-Up Letter Na Interview
Hoe maak je een High School leraar te worden
Medische Carrière Lijst

Leave a Reply